Redoutistele fidele LR France (172)
Raspunsuri - Pagina 12
loredana_76 spune:
Am comandat pe next,sa vad daca si vine comanda.Si au venit azi s niste produse de la TAO.Foarte frumoase si de calitate.
gabitaco spune:
eu nu pot sa pun nimic in cos.......
Gabriela si Mateea Ioana
Povestea unui inceput de viata...
cristicross spune:
Laura ioana, multumim pt link-uri, poate mai pun si celelalte fete. F frumoase hainutele, sa le poarte cu placere.
anne16 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui gabitaco eu nu pot sa pun nimic in cos....... Gabriela si Mateea Ioana Povestea unui inceput de viata... |
Nu merge acum, nu te mai necajii, este si maine o zi
Am patit si eu in trecut.
Am observat ca iar au facut schimbari pe site sau mi se pare mie
cristicross spune:
au facut modificari ,eu incerc sa caut produse dupa pret si nu mai merge. Dau ; la rechercher, apoi dau sa-mi caute intre 0 si 2 eur si ei imi pun produse de 34 de eur.
claujro spune:
Inlegatura cu refuzul la plata la ING, eu l-am facut de 2 ori. Cu LR (cand au anulat comanda si mi-au trimis cec, in vara cand au sistat livrarile catre ro) si cu Next (cand au trimis alt colet decat ce comandasem). Trebuie sa mearga. Daca vreti va dau adresa de mail a ofiterului de chargeback care mi-a solutionat mie pozitiv cererile.
Mara si Matei
inima25150 spune:
Buna seara tuturor!
reusesc si eu , dupa ceva timp sa intru pe la voi
v-am citit dar in graba intre doua sieste ale Evei; ca e in camera unde doarme ea obiectul netului
si are un somnul asa de usor, incat nu pot sta cu calculatorul deschis
Am ajuns cu bine , fara incidente majore, doar 2 pene micue.....,
o roata dezumflata ca avea un cui in ea dar in rest totul a fost ok
eu voi ajunge inapoi in Fr pe 26 septembrie
am primt si mail-urile de la ultimele colete trimise pe 1 august
ma bucur ca totul afost ok
si sper ca ati fost toate multumite de colaborarea noastra
Va pup cu drag pe toate si la buna auzire!!!
Mami de Eva Nazdravana
(13.12.2007)
In ziua in care ai incetat a fi copil esti mort !
madau spune:
Fetelor...completati si voi asta http://www.nextdirectory.eu/where-to-deliver-next/
Sa le dam motive sa reia livrarile in RO
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, PARTY 3 ANISORI , de la 3 la 4 ani , Turcia 2009
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
bijuterii si zorzonele