Redoutistele fidele LR France (172)
Raspunsuri - Pagina 10
miki68 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alinaatudor ma scuzati ca intervin ca un profan, dar vreau sa va intrebv ceva...eu nu am mai cunparat de pe LR France de apropae un an, de cand cu franciza..acum oare pot comanda din franta? scuze dar nu am avut timp sa citesc in urma sa imi dau seama de raspuns. Va multumesc tare mult.As vrea din suflet sa mai comand din franta caci de cand cu franciza nu am mai intrat Alina si Stefania Poze mai noi cu ingerasul zambaretz Ingerasul creste |
Nu
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei
Graviduta spune:
Ce frumoasa e pitica ta!
Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)
"La sfarsit nu conteaza anii din viata ta, ci viata din anii tai." (Abraham Lincoln)
ingeras2 spune:
Cristina,sper ca ati ajuns bine si ati reusit sa va odihniti.Am incercat sa dau de tine,dar nu reusesc.Poate intri pe aici.Astept vesti.Pupici multi.
miki68 spune:
Helau! Cine-mi zice si mie unde/care/cum etc. ajung la acele magazine de fabrica de la Focsani?
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei
iriss27 spune:
Fetele, este reducere la haine in carrefour, 75% merita ff multe lucruri. Eu mi-am luat o traista de bluze pt mine si haine pt la vara pt pitici, cu 100 lei.
Bluze pt noi 3 lei, 5, 8 lei sunt is care ajung la 10 lei.
Pt copii, clasicele bluze cate 3 pe umeras sunt la 3-4 lei.
Pantaloni scurti si fustite 3-7 lei.
Pijamale cu 4 lei sau 2 salopete cu totul la 4.5 lei.
Ma rog, nu le mai stiu pe toate, dar aveti ce lua, macar de tavaleala in parc si tot sunt bune, la banii astia.
Iriss mami de Yvonne-Maria (05.02.2007) si David-Alexandru (08.08.2008)
www.dropshots.com/iriss277" target="_blank">Poze
Aventurile strengaritei Yvonne
BLOG
Bazar pt Sonia si Andrei
nushulica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui iriss27 Fetele, este reducere la haine in carrefour, 75% merita ff multe lucruri. Eu mi-am luat o traista de bluze pt mine si haine pt la vara pt pitici, cu 100 lei. Bluze pt noi 3 lei, 5, 8 lei sunt is care ajung la 10 lei. Pt copii, clasicele bluze cate 3 pe umeras sunt la 3-4 lei. Pantaloni scurti si fustite 3-7 lei. Pijamale cu 4 lei sau 2 salopete cu totul la 4.5 lei. Ma rog, nu le mai stiu pe toate, dar aveti ce lua, macar de tavaleala in parc si tot sunt bune, la banii astia. Iriss mami de Yvonne-Maria (05.02.2007) si David-Alexandru (08.08.2008) www.dropshots.com/iriss277" target="_blank">Poze Aventurile strengaritei Yvonne BLOG Bazar pt Sonia si Andrei |
nu stiu in bucuresti dar in iasi rafturile sunt goale deja din prima zi de reduceri eu m-am nimerit efectiv pe acolo in dimineatza primei zile de red 75% m-am dus sa iau lapte praf si am vazut reduceri si am luat si eu cateva dar doar pt copil(noroc ca il lasasem pe david acasa cu taica-su si mi-a tihnit sa ma uit bine) dar deja pe la 5-6 seara nu mai era nimic
intr-adevar merita hainutele,sunt numai bune de parc,nisip si alte darvaleli
de David
Poveste
miky81 spune:
Multumim, Iriss pentru informatie, merg si eu azi in cel de la Militari, sper sa mai prind cate ceva
Jasmine spune:
fetele care ati mai facut chargeback,dupa 30 de zile de la data cererii v-au intrat banii in cont?
sau nu mai tin eu minte...
eu am facut cererea la ING pe 11 iulie si azi m-am trezit cu urmatorul mail :
"Sesizarea dvs. din data de 11/07/2009 se afla inca in analiza. Termenul estimat pentru finalizarea investigatiilor este de 90 zile de la data sesizarii."
eu nu pricep ce e de investigat timp de 90 zile!!!
banuiesc ca au de gand sa-mi spuna ca si anul trecut ca nu se poate si gata,fara alte explicatii.Anul trecut oricat am insistat n-am reusit sa obtin de la ei alt raspuns decat "nu se poate si gata"....
Graviduta spune:
Eu am facut refuz de plata la BRD acum vreo 2 sapt si mi-au zis ca dureaza 40 de zile solutionarea cererii.
Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)
"La sfarsit nu conteaza anii din viata ta, ci viata din anii tai." (Abraham Lincoln)