Mladite relaxate!!!si mugurasi mai-iunie 2008(116)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

msBB hai ca e bine cu vijelia asta, ne mai racorim nitel!! sper sa nu se ridice codul galben cu una cu doua...sa mai trag odata aer!!
Ah, si despre tantrumuri. UUuuuuf, ma bucur sa aud ca nu e problema lui Mircea!! E la ordinea zilei care va sa zica. Frate, forumula lui de salut e unghia in carne! Nu-mi vine sa cred ca nu se dezminte. Ah, si sa indraznim sa nu-i facem pe plac, sa vezi scandal si bataie ce ne luam. Pe fata am numai unghii, in umeri numai urme de dinti!!
Cand se enerveaza la fel face, se da cu fundul de pamant, tipa pana obtine ce doreste.

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada79 spune:

La multi ani Inais!!!!! Iti urez multa fericire si sanatate alaturi de cei dragi!!!

Aniasip mai ai putin putin si se apropie momentul fericit! Mai dar chiar ca poti pleca linistita ca tu ai fetita mare! Felicitari !!! Legat de jambon mie de la un an mi-a zis pediatra sa ii maid au cate o felie de paine cu unt si cu sunca, muschi file si i-am dat!

Simonix sa treaca supararea cat mai repede si cel mai bine gandeste-te la puiul tau mic care are nevoie de o mami fericita langa el ci nu suparata, ai sa ii transmiti si lui starea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Buna fetelor.
O zi buna pana acum. A papat fata bine, la pranz i-am dat avocado cu branzica dulce si file de peste fiert. Imi pare rau ca n-am pus si niste usturoi. Mda... am culcat-o si dupa amiaza socializam, mergem in vizita la niste prieteni.
Apropo de cuvinte, ieri incercam sa o conving pe Eva sa iasa din baie si i ziceam "haide, haide, afara!" si am constatat uimita ca zicea si ea "ade,ade" Era asa haioasa!!! Si mai zice DA cand o intrebam diverse, mereu radem ca eu o intreb chestii de genul "iar vrei sa facem balamuc in casa?" si ea zice DA! Aaaa, si mai zice ALO I-am zis lui Iuby sa pregateasca banii ptr facturile de telefon.
Ce sa mai zic? MsBB, nu se poate vota decat o data... merci ptr gand.

Laurita merci de rasp cu casa. Si ptr noi e inca prea devreme dar incercam sa ne informam, sa acumulam din timp, sa stim la ce sa ne asteptam. Bafta si sa dea Dumnezeu sa va gasiti o casuta pe placul vostru. Si spor la munca, vorba lui MsBB.

Apropo de frica la nastere, moama, eu eram praf de frica, 2 luni inainte cred ca l-am zapacit pe Iuby, ca io n-o sa pot sa nasc si sigur fac cezariana. Eh... am incercat si eu. Simonix, te pup, stiu ce delicata e faza cu alaptatul. Eu ce sa mai zic, ca am fost prima dintre voi care am intarcat fata. Si numai din prostie am pierdut laptele. Dar asta e, ma judec numai eu, m-as supara daca m-ar acuza cineva cu toate ca stiu ca n-am incercat destul. Dar tu care te-ai chinuit atata cu mulsul. Imi aduc aminte ca am vb despre asta cand ai fost in septembrie in Romania.

Alysh n-ar fi trebuit sa se intoarca de la mare? Hai scumpa, te asteptam sa ne zici cum s-a acomodat Vlady cu cortul.

Anisiap, Doamne cat e de frumoasa Ale!!! E scumpa scumpelor!!! Nastere usoara! Te cred ca iti e greu, dar hai ca mai e un pic!

YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI

http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Ylari merci scumpa!! Aaa, si Mircea spune "alo", e pasionat de telefoane, dar numai sa fie neblocat si sta si turuie acolo cu telefonul la ureche de zici ca e in mare teleconferinta. Haiosi mai sunteti cu "vreis a facem balamuc in casa??" Daaaa!

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Fecian, cred ca e prea devreme sa-ti faci griji cu vorbitul. Andrei, cel mare al meu, a scos primele cuvinte inteligibile mult dupa 1 an iar vorbit efectiv, cu legat 2-3 vorbe a facut-o dupa 3 ani.

Raducu zice mama, tata (un fel de dada, sau deadea) si tzitzi. Face "am-am " la caine si la toate animalele de fapt. Face pa cu mana, dar zice "ma" pe gurita. "Ma" il zice la mai multe chestii daca ma gandesc, in functie de context imi dau seama ce este(lapte, gata, bravo, toate suna a "ma" in gurita lui, dar cumva cu intonatii diverse). A, si mai zice "ma-ma" si mangaie fata mea sau a lui taica-su. In rest, arata cu degetul si face "a-a" cand vrea ceva anume.

Sa nu uit sa urez la multi ani fericiti, Ina !!! Sa ai parte de o viata frumoasa, de o familie sanatoasa, de bucurii multe de la copil si sot si doar multumire in suflet!

Alaturi de SEBI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia83 spune:

FECIAN,nu cred k e motiv d ingrijorare ca nu vb Bitzu.majoritatea copiilor d aici si nu numai,spun cam aceleasi lucruri mai mult sau mai putin. Mama,tata,apa,papa,nei,a(sau da,depinde) fiecare invata in functie d c aude/prinde.important e sa fie vesel,comunicativ in felul lui.lasa-l sa bodogane.si ce dc nu intelegem noi?ne inteleg ei p noi,asta-i sigur.

Mergi la inceput

pai cat am stat aici fata a invatat sa-i zica lui bunica-mea "baba" m-a auzit d cateva ori ca i ziceam babo si a priceput k d ea e vb.le zice alor mei "mamai" si "tatai" asta k ei mereu zic "vino la mamaie/tataie" ieri am mers in curtea gainilor sa le dam grau la pui din galetuca ei doar pt k a vazut-o p mama k le da boabe.a tras d mine si mi-a aratat poarta pana m-am dus cu ea,apoi le arunca grau

Mergi la inceput

Grau si striga din toti rarunchii "iii.." (ne auzise p noi probabil zicand 'pui'). Asa k, eu sunt d parere k ei invata nu cand t chinui tu sa-i inveti ci prind ei cand li se pare interesant.m-am chinuit s-o invat k face ham cainele,al naiba dc a zis ham vreodat.scuzati k scriu in mai multe mes,da n-au ajuns astia cu netu la cuca-macaii unde sunt eu :D SIMONIXULE, te pupam cu drag.mai scriu d ac

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

LA MULTI ANI INAIS!!!
MULTA SANATATE SI FERICIRE ITI DORESC!

Ma bucur ca v-am binedispus de dimineata. Si va pup pe toate.

_
Mami de Printesa Victoria Isabella

Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Citat:
citat din mesajul lui YLARI

Doloress, ai fost dementziala la faza cu "in 2-3 ani o taiem de tot"!!!

Ylarii cred ca era Deisree hehe, ne mai confunda lumea, ca suntem amandoua cu D si din Canada.
Am vorbt si cu al meu odata de asta si mi-a zis Doamne fereste, ce ai cu "bogatia" mea? Nu si-ar face vasectomie nici intr-o mie de ani. A zis ca nici el nu mi-ar cere mie vreodata sa fac histerectomie, asa ca nici lui sa nu-i cer asa ceva. Oricum eu n-am treaba ca nu am sterilet, nu iau anticonceptionale, deci nu trebuie sa fac nimic special, astfel incat sa-i cer lui sa faca ceva la randul lui. La noi prezervativul e de baza, nu il deranjeaza, nu ma deranjeaza asa ca am rezolvat problema.

Mami de pitic Patrick (29.04.2008)
"Vos enfants : vous pouvez vous efforcer d'être comme eux, mais ne tentez pas de les faire comme vous" Khalil Gibran

Mergi la inceput