Mladite relaxate!!!si mugurasi mai-iunie 2008(116)
Raspunsuri - Pagina 13
Danicris spune:
Multi ani traiasca,
Multi ani traiasca,
Laaaaaaaaaaa muuuuuuuuuuuulti aaaaaaaaaaaani
Multi ani traiasca,
Multi ani traiasca,
Cine sa traiasca,
Cine sa traiasca,
Alina sa traiasca,
Alina sa traiasca,
Laaaaaaaaaaaaaaaaaa muuuuuuuuuuuuuuuulti aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaani
Servus, fete cucuiete !
Alysh, la multi ani, sa fii sanatoasa, fericita si iubita. Bine ai revenit, abia asteptam pozele. 
Andrada, ai grija cu anemia, sanatate multa. 
Simonix, te felicit pentru diplomatia ta, foarte frumos punctat. Te pup si pe tine si pe Robertel cel frumusel daca imi dai voie. 
Georgiana, imi pare bine sa aud vesti si de la voi. 
Esme, felicitari pentru alergat si te asteptam cu retete delicioase asa cum ne-ai obisnuit. 
Cleo, chiar ne-ai uitat !!! 
MsBB, nici o cafea in dimineata asta ??? 
Dani, mami de Rasfatzel 23.06.2008
gabitzam spune:
Andrada, strandul este in Drumul Taberei.
Nu stiu cine intreba de Lori. N-am mai vorbit cu ea, dar mi-a zis bona ca s-au intalnit in parc.
Edit: Am sunat-o pe Lori, era in parc. Este foarte prinsa.
Alaturi de SEBI
iulia83 spune:
neatza...sa vad daca ma lasa...mda, se pare ca o sa sc riu cu attach.
intai si intai, urez si eu un sincer
LA MULTI ANI ALYSH
sa va dea Dumnezeu sanatate, tie si familiei tale, o viata implinita si lipsita de griji

sa va povestesc rpd ce am patit de dimi cand ne-am trezit (asta ba imi apasa pe tst, daca vede ca nu o l;as, imi stinge monitorul
) am dezbracat fata s-o schimb de pampers, ca era plin de pisu...il iau si zic hai s-o mai las in fundu gol, ca-i place sa alerge, stiind ca n-avea cum sa mai faca pipi, ca era pampersul cald, deci, facuse. ma duc la baie sa arunc, apoi in camera sa iau alt pampers si schimburi de zi...booon, cand ajung in sufragerie, fata mea era langa balansoar, in picioare, spoita de rahat, urme pe juma de covor, am inlemnit..un miros de-ala de balega de nu puteai respira, iar ea juca in el si facea pfiuuuu-pfiuuuu
o luai repede pe sus si o aruncai in cada, calcai si eu in rahat, mersei pe varfuri pana la baie...o lasai in cada, dai drumu la apa sa se incalzeasca, asta se tot spoia cu ce avea pe picoare, aluneca prin cada..horror!!!
dar am scoso la capat pana la urma 
simonix n-aveam nici cea mai mica indoiala ca esti o persoana echilibrata, concilianta..felicitari
cat despre forumurile AP, am citit de curiozitate si eu aseara cateva postari..intr-adevar, am vazut multa exagerare, mame care judeca aspru alte mame, nu zic, ca sunt cazuri in care iti vine s-o iei la goana cand vezi vreo bona prin parc ca altoieste un copil, etc...totusi..n-avem noi destule pe cap decat sa ne facem griji si pt altii? asta e viata, pana la urma, intervii daca vezi ceva major, nu la orice fleac, de explu cum ca ii dai inghetata unui copil de 1 an (vinovata!!!), sau ii mai dai sa guste cate una alta..bine sa guste ce stii ca nu-i va face rau, atat!!
desiree a mea nu strange..le strang eu. dar nu ma deranjeaza, zau. ea inchide usile
mai nou, ajunge la clanta si le si deschide!!! cat despre jucarii, nici ea n-are rabdare. o las sa faca ce-i trece prin cap, atata vreme cat o tin sub observatie si nu-i periculos..
chinabulina atata vreme cat ai absentat ca te-a tinut gogoasa ocupata, nu-i bai. ala e timp petrecut placut, timpul vostru, nu se supara nimeni pe gogoasa buclucasa. bine ai revenit. 
cand oi ajunge sa alerg si eu macar 100 m fara sa scot limba pana la genunchi, mai vb, da? esme? 4.5km?
esti tare
salutam si noi varianta light de msbb KFC, bad..bad
eu inca n-am patit-o, dar si daca oi pati-o, tot mai mananc, ca tare bun e yam-yam...cu usturoi d-ala...hmmmm..apropos..cafeaua unde-i???
gata, ca ma prinsa ora 12 si tre sa vina cornel cu o falca-n cer si una-n pamant sa manance si inca nu am terminat felul 2 ![]()
Reallaura spune:
Neata fetele
MsBB sanatate multa...nu am patit niciodata nimic la kFC si suntem fani crispy strips. Dar ce sa zic...sper sa te faci bine repede!
Iulia ce am patit eu ieri, tot asa varianta light L-am lasat nitel in patut si cand ma intorc la el scosese pampersul si arunca din cacatei unul cate unul pe jos!!!Bine ca a fost mai usor de rezolvat ca la tine, nu vreau sa ma gandesc ce era acolo 
Simonix 
Esmespor la alergat, eu tot incerc sa ma conving sa fac abdomene seara, incet incet..incep de la 30 si ajung la 300
Ar fi ceva!!
Chinabulina ma copii astia se tin de mana! Si Mirci si-a reintrodus masa de 3-4 de cateva zile. Sper sa-i treaca!!
Laurita, mami
de Mircea Ioan, 15 mai 2008
belleane spune:
Alysh sa ai o viata minunata si plina de realizari. Sa fii fericita si iubita de toata lumea.
pisica mama de Ana Maria(3.08.2003) si Elena Ruxandra(28.05.2008)
povestea noastra:http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137959
Simonix spune:
Salutare 
Fete dragi, va rog eu sa nu ma laudatzi
Adica va multumesc dar sa stiti ca nu sunt nici mai buna nici mai rea decat Miss, am si eu piticii mei pe creieri si poate ma exprim altfel dar pe interior sunt la fel more or less. Daca ma deranjeaza ceva sa nu credeti ca io nu barfesc
dar o fac mai asa, in privat ![]()
Noah ... cine nu barfeste EVER sa ridice mana sus ![]()
Adica nu neaparat barfa, dar imi exprim dezacordul fatza de unele comportamente, idei etc. Poate am resctionat gresit la acuzele Feliciei, am suparat-o fara sa imi dau seama si asa s-a descarcat ea... Nu suntem suficient de prietene incat sa ma traga de urechi in privat nu? Well, poate ca nu trebuia sa poluez forumul atat pe subiectul asta.
Umtimul meu mesaj este pentru Miss - va rog eu sa nu ma priviti ca pe o persoana super mega extra nu stiu cum, sunt ca si voi, efectiv si nu imi plac certurile
pe cuvant ... desi nu prea pare ![]()
Hai acush sa move on.
Fecian - nici Robert nu vorbeste decat pe pasareasca lui. Incet incet se simte insa un progres: parca zice papa la mancare si la apa, nu imi dau seama daca e o coincidenta. In rest mama, tata, bapa, pata, combinatii din astea fara obiect insa. Ii turuie gura non stop dar el stie ce zice
Io nu ma astept sa vorbeasca repede, el e si expus la doua limbi. am remarcat ca face progrese evidente cu bunicii - sunt convinsa ca peste o luna (cand vor pleca socrii mei de la noi) va fi mult mai vorbaretz. Mai imita unele animale, azi dimineatza incerca un MUUUUUUUUU cu vaca in mana
face cla cla la toate animalele ... Merci mult lui Cleo pt link, cred ca noi suntem la etapa 3. Am remarcat ca instinctiv fac multe chestii de acolo, felul in care ii vorbesc si il incurajez. O sa mai studiez nitel.
MsBB - sa iti treaca repede buba
si sa revii in forta cu mesaje haioase (am murit de ras la faza cu tzantzarul si placinta ![]()
)
Desiree - ma tot tin sa iti spun ca Victoria este superba
cu ochii aia bestiaaali ... Uite asa o nevasta vreau pt Robert
In plus, e si vrednica rau si strange tot !!! (OUPS, sper ca nu coiteste Esme ca se supara
Of, e tare greu cu atatea fetitze frumoase in jur
IO CU CINE VOTEEEEZ ???
)
Esme - ma enervezi cu alergatul tau. Io sunt varza, nu pot nici sa ma plimb ca obosesc
Luna asta poate o sa merg la piscina, sa imi revin.
Vorbeti de burtici etc ... Ieri am fost la gineco (incepem faza de pregatiri de bebe2
) si uratania de doctor a indraznit SA MA CANTAREASCA !!!!! Vestea proasta: 8 kile in plus
Vestea buna (???): nu m-am ingrasat peste medie - adica din noiembrie am ramas la 58 de kile. Well ... Si da, atarna burtica asta ... zau
Bine ca ma vaicaresc pe forum in loc sa fac ceva
Imi dau bataie singura ![]()
Danicris - fie, treaca de la noi, acceptam pupici pentru Robertel
Si chiar va dam si noi ! Desi well... sunt de la un baitzel pt alt baietzel ![]()

Gabitza - m-am delectat cu poze de strand. Si noi am folosit pampersi speciali pt apa de la Huggies. ai ce frumos e pe la voi pe acolo - sa vezi, m-am socat cand am vazut o tanti in chilotzi prin poze
dupa care mi-am dat seama ca io de 2 ani nu am mai vazut oameni in costum de baie 
Tot de 2 ani io nu am mai purtat rochie ... de faot de vreo 6 ani, caci nici in Polonia nu sunt veri ca in Ro ... Se impune un concediu la maaare ... dar deh, la anul
de-abia.
Fetelor, tre sa fug - vreau sa dau un examen sa fiu acceptata la comisie ca functionar (acum sunt contractant). Asteptam retzete de Esme (nu va speriati, nu EU gatesc, ci soacra-mea miam miam miam)
Edit: Era sa uit - pentru Alysh - LA MULTI ANI FERICITI alaturi de baietzii tai frumosi si sanatosi! Sa te bucuri de ei si de tot ce e bun in viatza !!!
Simona cu Robertzel baietzel frumos
Cum a venit Robertzel in viata noastra
Poze cu noi toti si Poze cu bebe
gabitzam spune:
Simonix, bine ca nu apar si eu in poze, ca te socai definitiv, hihihi
Succes cu examenul la comisie.
Eu nu mai termin odata cu rufele astea de calcat, m-am plictisit crunt, mai am doar doua chestii si mi-a pierit cheful definitiv.
Alaturi de SEBI
simonacip spune:
Laa Muuulti Anii!!!!!!! Alyshuca noastra draga ! Sa fii fericita!
Simona, mami de baieti 
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"
belleane spune:
Asteptam inca cafele, prajituri, torturi, ......bataturi de la sarbatorita. (Sau a dat?)
Msbb: vezi daca te dedai la placeri interzise? Kfc, kfc,
, Lasa ca trece repede. Cand plecati la mare?
Mai pe vremea cand consumam asa ceva papam numai bucati necondimentate. De la cele condimentate si noi faceam buba la burtica.
Dar mi se pare ca vanzatorii de la KFC sunt pusi numai pe furtisaguri asa ca pas. Si motivul 2 e ca is tare grase si eu la fel.
belleane spune:
citat din omul cel mai bun prieten al cainelui:"Iubirea e un exercitiu profund si greu de invatat. Si, cateodata, ma gandesc ca poate uitasem ceva, de nu-mi mai era data de-atata vreme. Dar iubind fara sa judec, mai intai doi caini vagabonzi (care au adus in curand si-o catelusa, care a facut si pui cu unul dintre ei…), apoi marul si visinul din gradina, apoi trandafirii, mi-am pregatit inima sa fie din nou generoasa si buna, asa cum stia sa fie cand era mai aproape de cuaratenie. Asa cum trebuie sa fie inimile demne sa primeasca iubirea. Asa cum ar trebui sa fim cu totii, dar uneori uitam. Insa un caine, o floare, o pasare careia-i lasam firimituri pe pervaz, ne pot dezgheta din nou sufletul, facandu-ni-l sa fie gata pentru un destin implinit."