*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (66)*
Raspunsuri - Pagina 5
Olivia26 spune:
Miki, de mult timp vreau sa-ti spun ca ma bucur mult ca a reusit transpantul lui tati iar Andrei e un frumusel, cumintelul scump Sanatate multa!
Ami, sper ca in curand sa vii sa ne spui ca totul e ok. Sanatate
Hera, pai Lorena ta face o gramada de chestii pe langa ca stii ca ti-o admir mereu pe mess, felicitari!!!
Criss, si tie am uitat sa-ti spun cat de frumosi sunteti dar tu stii ca va admir mereu, iar Sofia (gata, am inregistrat si noi noua titulatura) e o falcoasa frumoasaaaa!! Ti-am zis eu ca o sa-i cucereasca pe toti
Futuremother, al meu e fan pepene galben pasat cu furculita, iar pepenele verde i-l dau bucati ca finger food.
Corina, ma bucur ca dormiti bine, mai ales ca toata lumea e fericita, si la noi e asa o veselie dimineata cand se urca pe noi, imi trage cerceii, ma trage de par, imi da desteptarea Totusi azi, a dormit pana la 11 asa cu tzatzait la greu
Laura, tare frumosi sunteti si e un scump si cutu. Te-ai distrat cu dandu si mav, hai? Te invidiez Aaaa, si ce curte cu piscina...pot sa te vizitez?
Bertha, cat de frumosi copii ai...ai incercat sa pui pe altcineva sa hraneasca sclifoselul? De ex Dav haleste muuult in we cand e tati acasa si-i da el iar de dormit adoarme in masina asa ca tz mai rarut...azi nu mai reuseam sa-l satur de solide
Oti, m-ai dat gata cu albastrica fortoasa e tare frumusicaaa si chiar seamana cu nicolu alrei ca tre sa ma gandesc cand vad poze, oare e Elisa sau nicolu (stii, in Finlanda e o mareee firma de telefonie Elisa dar crde ca ti-am zis deja)
Ramo, ce faza nasoala cu cumnatul si scuteristii, sper sa se rezolve! Cat am raaas la faza cu kk
Flori, noi AC tinem deschis peste tot ca n-avem incotro, la ora 18, 37 grade afara, iti dai seama Pupam piscotelul.
Isa, cred ca bagi frantujii in boala
Mav, super efectele secundare, m-a gasit sotul razand singura si nu stia de ce, eu priveam instalatorul
Diamisha, ce picior drept am vazut la acrobata.
Darling, tare scump Edu rau
Cami, sa-ti fie de bine shoppaiala Sa ne pui poze cu achizitiile Cu vacanta, masa de fructe o poti rezolva cu o banana sau alt fruct, daca ii dai...legumele, la borcanel. Testeaza de pe acum daca ii place papica la borcanel. Eu in Finlanda i-am dat Hipp pt 8+ si apoi acasa i-a placut si mai mult ce i-am facut eu. In rest, o sa va distrati, sunt convinsa...balacealaaa, maree, soaree
Carmendu, pupa-l pe Bono si pt noi
Nu mai stiu ce voiams a zic ca e prea tarziu
Tot ce-ati pus de votat, am votat si eu.
Sebi are nevoie de noi
de David, barbatelul mamei - 5 nov. 2008
Made in the Holy Land www.flickr.com/photos/24386067@N08/sets/72157610614218627/detail/" target="_blank">
Sunt mare! www.totsites.com/tot/davido" target="_blank">My website
Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!
Olivia26 spune:
Am mai adaugat pe prima pagina un link cu www.babycenter.in/baby/development/letsplay/" target="_blank"> jocuri pe saptamani, pt cine e interesat.
Ma duc la somn, duminica placuta
Sebi are nevoie de noi
de David, barbatelul mamei - 5 nov. 2008
Made in the Holy Land www.flickr.com/photos/24386067@N08/sets/72157610614218627/detail/" target="_blank">
Sunt mare! www.totsites.com/tot/davido" target="_blank">My website
Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!
lauramiron spune:
Bertha, nu mai, eu ziceam ca tine Adica raspundeam celor care nu dau la bebe sa rontzaie pe motiv ca le e frica ca n-au dinti, nu pot sa mestece etc Spuneam ca si cu gingia se poate rontzai/suge/sculpta din mancare Stiu cum e cu 2 dintisori, ca si a mea tot 2 are si rupe bucatele din orice-i dau in mana. Insa de mestecat, la fel mesteca si fara si cu cativa dinti, diferenta nu prea e. Cand voi aparea maselele, atunci putem vorbi de mestecat in adevaratul sens al cuvantului. Pana atunci e o molfaiala, unii bebelusi o fac mai bine, altii nu prea molfaie si incearca sa inghita din start.
Oricum ar fi, parerea mea este ca-i bine sa le dai sa rontzaie din manuta, insa supravegheati[.quote]citat din mesajul lui bertha
Lauramiron, tu zicai ca n-are ce face cu cativa dinti? Hi, hi, Ioana sculpteaza asa frumos intr-o bucata de mar cu cei 2 dintosi, ii tin eu bucata, cu coaja-n sus si ea scrijeleste fasiute mici-mici. cand o avea dinti si sus, devinee periculos, pt ca poate rupe bucati mari.
Bertha, mamica a doua comori - Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)
poze
Cum s-a nascut Ioana
[/quote]
babyzapi spune:
Neatza!
Am scris, am sters.....am scris, am sters....m-a disperat fi-miu azi-dimineata cu nervii lui si urletele din orice cand nu-l lasam sa faca ce vrea.....
Bertha bine ca ati facut analiza pt a vedea daca are alergie la laptic. Abia astept sa aud rezultatul
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Isabela, mamica lui Raphael Nicolas(23.10.2008)
RAPHAEL ISABELA
Povestea nasterii
elilov3 spune:
ziua buna fetele
sunt trista rau am intarcat in aceasta dimineata am luat prima pastila de dostinex, plang...nu credeam ca o sa ajung sa imi fie dor sa ma mulg...sunt teribil de deprimata
de cateva saptamani am incercat sa reduc cantitatea de lapte am ajuns la 700 ml pe zi...atat am reusit sa scad nu mai mult..off ma doare sufletul
Eliza mami de
ingeras Ionut Pavel www.youtube.com/watch?v=hTdWNW140s8" target="_blank">remember
si de
Dimitrie Gabriel 12.11.2008 poze
"Viata este o ciudata comedie care amesteca impreuna si dureri si bucurii, punand lacrimi langa zambet, punand zambet langa plans.
Alexandru Macedonski
BraveGirl spune:
Eli,
Eu sunt varza...zanica mi-a facut rani. suge non-stop, lapte nu mai e, iar ea plange si trage mai cu forta
sper sa-mi revin
==========
Corina
Mamica de Arianna Maria
POZE CU PRINTESA
Otiliav spune:
Neata!
Eli daca ai luat pastiluta magica nu mai e cale de intoarcere. Ia adu-ti aminte cate mastite ai facut si nu mai fii nostalgica. Oricum 8 luni si jumatate de muls e ceva de neinchipuit pentru mine, mai ales ca acum cu Elisa nu m-am muls niciodata.
Da mai Mav, mersi de link. Inca nu am apucat sa savurez nimic ca prea se uita sotul curios in ecranul meu.
Pai de-acum incolo asa testam mamicile daca au avut o noapte usoara, punem poze ba Nicole, ba Elisa sa vedem cine recunoaste personajul . Bine ca au nume diferite ca noi eram hotarati cu Nicole daca se nastea pe 6 decembrie.
Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) Doua gogosele sagetele
Pozele noastre
lauramiron spune:
Mi-am descarcat si pozele din telefon, asa ca am mai pus cateva poze de la mare aici http://good-times.webshots.com/photo/2581654780104281140MPgExp
cameliam spune:
Stati asa ca sunt eu zuza, in Belek mergem si noi.
criss bine de stiut ca sunt familii care au fost acolo si nu au avut probleme. Mersi mult ca mi-ai zis
diamisha noua ne recomandase de la agentie Belek Beach Resort 5*, dar ce-i drept habar nu au avut sa-mi zica de baby unit food.
Bine ca mi-ai zis, acum caut pe net daca au asa ceva, daca nu sa ne orientam si noi spre altceva. Chiar vazusem in catalog hotelurile "Cornelia" dupa aceea si ne distram ca asa o cheama pe mama si ca hai sa mergem acolo (noi ii caram si pe bunici dupa noi, 4 adulti si un infant mergem si la Belek Beach ne gasisera ceva "family rooming" in sensul ca e un fel de apartament cu doua dormitoare, dar fara bucatarie sau living). Acum s-ar putea sa avem un motiv in plus sa vrem la Cornelia Diamonds sau similar, mersi mult ca mi-ai zis de ele.
Cred ca o sa fie invers, iti povestesc eu cum a fost prima, ca noi mergem din 31 august.
Voi la cate zile va incumetati, 7 sau mai multe?
Eu as lua 10-11, dar la ceilalti din familie le e frica sa nu cumva sa nu rezistam atat cu asta mica in deplasare
Si eu am probleme cu pususl la culcare de cand se tot munceste sa se ridice in picioare in patut, e ca hopa-mitica. O pun pe spate, tzup in fund, in genunchi si adio somn.
Cami, mamica Alexandrei (09.11.2008)
elilov3 spune:
cu pastiluta magica cu tot mi se umflara sanii si ma dor rau...mama ei de treaba ai dreptate Oti uneori imi trece toata nostalgia
apoi ce sa fac ca apucara sa imi curga sanii..uff xine se gandea ca va fi asa de greu
off corina e rau si de tine...neaparat trebuie dive. zanica taca te omoara de sani
Eliza mami de
ingeras Ionut Pavel www.youtube.com/watch?v=hTdWNW140s8" target="_blank">remember
si de
Dimitrie Gabriel 12.11.2008 poze
"Viata este o ciudata comedie care amesteca impreuna si dureri si bucurii, punand lacrimi langa zambet, punand zambet langa plans.
Alexandru Macedonski