*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (66)*
Raspunsuri - Pagina 6
cameliam spune:
eli io cand citesc 700ml pe zi imi vine sa ma dau cu capul de pereti. Zau, de nu.
Si eu am incercat ca si tine, sa-i dau lapte muls, pentru ca nu putea suge la san si productia maxima pe care am reusit eu sa o obtin dupa muuuulte ceaiuri, galacto-tot-felu si alte smecherii a fost de 60ml o data, 200ml intr-o zi. Ala a fost apogeul, pe la 5 saptamani (sau mai tarziu, uite ca nu mai tin minte, in orice caz nu era suficient atunci), dupa care a scazut treptat pana a ajuns pe zero la 3 luni jumate.
Bravo tie ca ti-ai hranit puiul cu laptic bun-bun atatea luni, stiu ca nu a fost usor si ca nici acum nu-ti e, cu intarcatul
Cami, mamica Alexandrei (09.11.2008)
bertha spune:
La multi ani, Cristina_ph!
Eli, imi dau seama ca esti trista. Mulge sanii doar f putin seara cat sa-i decongestionezi, in cateva zile se va duce si tristetea si va ramane mandria de a fi facut atatea sacrificii pt Balcios.
Otilia, rontaieli nu-i dau aiurea, incerc sa ii dau cat de cat la ora mesei. Azi a mancat vreo 50ml cereale cu soia amestecate cu o caisa. Si a mai fugarit pe masuta niste morcov si cartofi fierti. Dimineata noi am mancat oua fierte, i-am pus si eu niste galbenus pe masuta si a mancat putinel. Azi, teroetic, are zi de ou, asa ca o astept la trezire cu supa de legume+galbenus, sa vedem ce iese.
Sunt iremediabil indragostita de 2 perechi de ochisori albastri! Ai cui oare?!
Olivia, eu te-am inteles f bine inca de la inceput. Si te inteleg perfect si la faza cu "plansul si vaicareala" pt ca asa suntem si noi, astfel incat toti cred ca suntem fresh mereu, relaxati si plini de bani.
Lauramiron, am vazut prima serie de poze de la mare cu Rebecuta cu batic, cu carliontii ascunsi seamana bine cu tine. Iar Cati si Boris sunt de milioane! Cu pozele din telefon sunt restanta.
Bravegirl, inainte sa fiu mamica, aveam si eu ambitii de-astea cu dormit copil in patul lui. M-a tinut aproape 5 luni, timp in care am devenit zombie, vesnic plina de draci, suparata fara motiv, irascibila etc. Intr-o noapte, la a nspea trezire, m-am ridicat sa-l iau iar din patut si am cazut din picioare langa patutul lui.
Mi s-au dus subit ambitiile, l-am pus langa mine usurel si acolo a cam ramas. Asa ca te inteleg perfect!
Miki01, am tot vrut sa-ti spun cat ma bucur ca a reusit transplantul sotului tau si ca a luat sfarsit calvarul lui si al vostru. Cunosc binisor aceasta boala, si sora mea sufera de 6 ani din aceeasi cauza, diferenta esentiala si minunata e ca in tot acest interval a reusit sa-si mentina valorile ureei si creatininei in aceleasi marje, departe inca (Doamne ajuta sa dureze la nesfarsit) de cele ce presupun dializa.
Ma duc sa bag un somnic, galusca doarme deja de vreo 20 min.
Bertha, mamica a doua comori - Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)
poze
Cum s-a nascut Ioana
elilov3 spune:
fetele din ce in ce mai angorjati sunt saracii sani...udai deja tricoul...las asa nu am voie sa mulg..dacac mulg se face la loc...
bertha ai dreptate macar am avut pentru cine sa ma mulg ia uitati.va voi aici la baietelul lui mama...am primit vineri premergatorul de la sora mea...e tare incantat de el
mai fetelor ce ma fac?????? sugestii, ceva? imi e teama sa nu fac mastita
Eliza mami de
ingeras Ionut Pavel www.youtube.com/watch?v=hTdWNW140s8" target="_blank">remember
si de
Dimitrie Gabriel 12.11.2008 poze
"Viata este o ciudata comedie care amesteca impreuna si dureri si bucurii, punand lacrimi langa zambet, punand zambet langa plans.
Alexandru Macedonski
Olivia26 spune:
Eli, draga de tine, sa stii ca eu am o admiratie deosebita pt tine si Miky_ea pt cat ati reusit sa alaptati bebeii si cu cat efort. Felicitari! Si cat de frumos a crescut Balacila, e un scump in filmulet Eu zic ca sfatul Berthei e foarte bun, bafta sa scapi de dureri.
Bertha, somnic usor, si noi am dormit la amiaza cu dav, vreo 2 ore
Isa, pupam ochiosul sa se linisteasca, are personalitate, vad ca nu se lasa pana nu ii iese cum vrea el
Corina, poate o dor gingiutele ca al meu tot asa ar suge mereu si e de la dintisori, ii mai alina durerea, de aia si preferinta pt iaurtul inghetat, n-ai incercat sa-i dai inele pt dentitie din acelea cu lichid pe care le pui in frigo? Tin pumnii sa treaca repede ranile, stiu cat e de greu.
Sebi are nevoie de noi
de David, barbatelul mamei - 5 nov. 2008
Made in the Holy Land www.flickr.com/photos/24386067@N08/sets/72157610614218627/detail/" target="_blank">
Sunt mare! www.totsites.com/tot/davido" target="_blank">My website
Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!
babyzapi spune:
Eli si eu am luat pastile pt oprirea lapticului si la fel curgea laptic in nestire...nu face nimic, nu mulge, lasa-l asa sa se scurga cum vrea el. Nu o sa faci mastita, nimic. O sa mai fie si maine la fel si gata. Eu cand am luat pastilele aveam sanii atat de maaaari si plini ca ma gandeam ca mi-am pus silicoane , iar cu durerea mare care o simteam la nivelul sanilor era si mai usor de crezut
Si slava Domnului ai alaptat 8 luni jumate cu mare greutate, nu stiu cate dintre noi am fi rabdat atat de mult. Si Balacios mic si frumos ...seamana cu fi-miu nu stiu daca ti-am mai zis, dar baieteii nostri chiar seamana . Nu ti se pare?
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Isabela, mamica lui Raphael Nicolas(23.10.2008)
RAPHAEL ISABELA
Povestea nasterii
BraveGirl spune:
Eli, chiar nu stiu ce sfat sa-ti dau. Tu te lupti sa scapi de laptic, si eu sa produc mai mult. Am bagat ceai de lactatie, ca nu se mai putea. Si cu dive, ce sa-i fac? Ca doar nu ma apuc sa-i bag cu forta mancarea pe gat (nu ca nu m-ar tenta, mai ales ca o vad cum imi face prastie sanii).
Bertha
Azi i-am dat o piersica. A molfait ceva la ea, apoi a aruncat-o. I-am dat si putin iaurt, evident congelat. La pranz a luat doar vreo 5 lingutrite si apoi a inchis gurita si n-a fost chip sa o mai deschida. Nici aseara nu a vrut deloc cereale. Ajung la balamuc ...
==========
Corina
Mamica de Arianna Maria
POZE CU PRINTESA
BraveGirl spune:
Olivia, noroc cu tine. Ca uitasem ca i-am bagat o jucarie la congelator, sa se raceasca mai repede, si am uitat-o. Nu stiu dc e de la dinti, dar ea mereu a fost mofturoasa si indragostita iremediabil de tzitzi.
==========
Corina
Mamica de Arianna Maria
POZE CU PRINTESA
elilov3 spune:
fetele multumesc de sfaturi ...momentan rezist eroic se umfla, se scurg si tot asa...maine sper sa fie mai bine..sper
corina si noi la inceput mai mult de 5 lingurite nu servea...ce pot sa spun are zile si zile cand papa si cand nu papa...nu ma panichez el ia f.te bine in greutate...imp e sa vindeci ranile...off sa treaca
iza ce ati reusit cu, cutu? ai reusit sa cumperi unul?
bertha imi pare rau de ioana sa speram ca nu are intoleranta
Eliza mami de
ingeras Ionut Pavel www.youtube.com/watch?v=hTdWNW140s8" target="_blank">remember
si de
Dimitrie Gabriel 12.11.2008 poze
"Viata este o ciudata comedie care amesteca impreuna si dureri si bucurii, punand lacrimi langa zambet, punand zambet langa plans.
Alexandru Macedonski
BraveGirl spune:
Eu ma duc la gratar la vecini, sa socializez. Sper sa ma relaxez si sa 'produc".
==========
Corina
Mamica de Arianna Maria
POZE CU PRINTESA
criss703 spune:
Ceau fetele
Olivia felicitari pt. dintos , multumim-multumim de complimente stim ca iti place de noi si e reciproc
Eli draga toata stima pt. cat ai tras cu sanii dar se vede rezultatul si la mine e pe ultima suta de metrii lapticul , nu mai vrea Sofi sa traga ..bine eu daca ma mulg scot cam...30 ml insa raman ceva galme care ma dor nu stiu cat e de normal ! voi cum va descurcati / v-ati descurcat cu intarcarea ?
Otilia ce albastrele serioase ai tu acolo
Diamisa mi-a placut balerina ta mica , avem si noi una care atunci cand da sa adoarma e tot cu picioarele in cap ..evident ca nu sta nici o paturica pe ea .
Lauramiron ce curajoasa e Rebecaa !!! ..in ultima poza
Criss de Paula Sofia DN 18.11.2008
PozePaulaSofia
Botez si nu numai
PovesteaNasterii