Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (64)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns floricik spune:

Ma scuzati dar s-a stricat laptopul...si acum incercam sa scriu de pe unul nou. Nu mergea sa vizualizez mesajul dar vad ca de trimis se trimite.
Aaa si nu pot scrie cu emoticon...

21

http://bd.lilypie.com/iQIrp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricik spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lalu_79

Hello

Si eu am cumparat cate ceva pt bebe, pur si simplu nu ma pot abtine. Cele mai multe hainute le-am luat de pe La Redoute, am profitat de solduri si de faptul ca vine cumnata mea in tara. Abia astept sa le vad.Am luat mai multe pijamalute din bumbac si din velur, un sac de dormit gros si un fel de fas care sper sa fie destul de gros pt cand o sa iesim din maternitate.Mai am un set de nou nascuti cu vreo 7 piese luat de mai demult tot de pe La redoute si 2 seturi de bodyuri de la carrefour, ca tot sunt la reducere.
Nu stiu cum e cu superstitiile, dar mie imi face o placere nebuna sa ma uit la hainute, carucioare, patuturi si ce mai trebuie. Am un catalog Premaman, m-am imbolnavit efectiv de cate chestii faine am vazut, le-as vrea pe toate daca s-ar putea.Bineinteles, cred ca preturile sunt pe masura, nu stiu daca o sa pot sa ma apropii....
Astept sa vina concediul, atunci o sa am mai mult timp de magazine si cumparaturi.Pana atunci poate ma mai inspir de la voi cu ce mai trebuie, ce e de calitate si la un pret ok.

22+ Ariana

Sa inteleg ca cumnata ta vine din Franta ? Au pret f bun hainutzele de pe Laredoute. Eu am haine de la ei(am luat si sotului)si imi plac mult. Din pacate nu mai putem da comanda iar de pe siteul romanesc nici nu ma gandesc sa iau...au pret dublu .
Haideti ca invat sa pun si emoticoane...sa le scriu

21

http://bd.lilypie.com/iQIrp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dienutze spune:

Fetelor, v-ati gandit la pediatrul copilului???
Eu am o dr de fam pe care o consider chiar o profesionista, oare sa raman si cu copilul la ea sau e musai sa am pediatru?

21+ astept pe Ingrid Alexandra pe 30 noiembrie! sa fim sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RamonaCopot spune:

Citat:
citat din mesajul lui dienutze

Eu am o dr de fam pe care o consider chiar o profesionista, oare sa raman si cu copilul la ea sau e musai sa am pediatru?

Din cate am inteles eu chiar trebuie un pediatru la copii. Daca dr tau e bun si ai incredere in el si el vrea sa-ti consulte copilul e ok, dar oricumn trebuie sa-ti inscrii copilul si la un pediatru pt ca doar el ii poate face vaccinurile si doar el are competente de mediactie pt bebei. Daca se intampla ceva, Doamne fereste, ei sunt trasi la raspundere si daca el nu avea competente pediatrice e de rau si sincer nu cred sa se riste vreun medic asa...
Medicul meu de familie e si pediatru deci nu ar fi problema, mai ales ca sta si la 50 m de noi, in blocul alalturat si ar putea sa vina mai repede acasa in caz de urgenta,insa eu nu prea am incredere in ea nici ca medic de familie pt mine, nici ca pediatru pt bebelul meu, ca am auzit ca nu e prea stralucita si pe pielea mea am constatat asta. Dar un lucru e bun la ea, ca da trimiteri la spectialisti...asa ca o sa ma bazez pe asta, pana aflu de un dr mai bun. Din pacate in orasul asta toti lasa de dorit dpdv profesional. Toti vor bani si cam atata.

Ramona,
25+
noi 3

Mergi la inceput

Bai nu pot sa cred! E trecut de ora 1 si nici o cucuvea nu si-a facut aparitia pana acuma?
Haideti ca eu deja am schimbat saptamana, avem 26 deja si avem o farfurie de pepene galben si rosu la dispozitie de haleala.

Ramona,
25+
noi 3

Mergi la inceput

Gata am schimbat si semnatura!
Eu aseara am fost la nunta si azi am dormitat mai toata ziua, ca nu m-am simtit bine deloc. Picioarele umflate rau, arsuri la stomac infernale plus senzatie de voma. Am papat un pic de salata de cruditati cu snitele si acuma numai ardei imi vine pe gat inapoi. ZIci ca numai din ardei a fost salata aia, desi ardei nici 10% n-am pus tocmai ca stiam ca nu-l tolerez.
Acuma sper sa treaca de la pepene, ca de nu ...nu stiu ce sa fac.
Maine o sa-mi iau si eu ceva din alea pt arsuri, gen REnie. Apropos, eu nu am luat niciodata din asta, e de supt? Ca de supt am mai luat Maalox, parca si imediat l-am vomat. Voi luati din astea?

Ramona,
26+
noi 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shtephy spune:

Buna seara dragi burtici!
Ce mai faceti?
Eu sunt supi ,am ajuns la chestii tare urate cu sotul meu(il numesc asa acum ca vorbesc cu voi,ca altfel nu mai imi vine sa il consider asa) ,nu mi-as fii imaginat niciodata...nici in cel mai rau cosmar...Asta e ,om scoate-o noi la capat ...de mine are grija Stefita sa nu ma gandesc prea mult la asta...si sunt sigura ca nici bebitza nu ma lasa sa fiu trista.Oricum cert este ca nu o sa cad in butoi...poate intr-unul cu afinata sau visinata.

Iertati-ma daca nu sunt tot timpul la subiect ...sa scriu aici ma ajuta sa ma descarc.

Acum mai citesc in urma,mai revin... pe burtici.

_
Ramona,mami deStefania - Francesca (20.11.2006) si 21+

Mergi la inceput

Felicitari Ramona,mai e tare putin.Mersic de pepene.
Nu stiu ce sa iti zic de Rennie si alte de-astea ,nu am luat niciodata.

_

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dienutze

Offffffffff,cu pediatrii astia...nu am auzit de nici unul perfect din pacate.Zic auzit pentru ca nu prea am avut tangente cu ei din fericire.Medicul nostru de fam e pediatru dar oricum prea mult nu ma bazez pe ea...La primii muci scria reteta de antibiotic...apoi am avut multe divergente cand am inceput diversificarea si multe altele.Din fericire nu am avut probleme deloc cu Stefi ,am cautat alti pediatri pe la cabinete particulare dar nu m-a multumit nici unul.Asa ca trebuie cautat deja,strangeti cat de multe informatii puteti inainte sa alegeti.

_

Mergi la inceput

Shtephy draga, imi pare rau ca treci prin din astea acuma! Se zice ca gravidele is date cu hormonii peste cap de la sarcina, dar eu zic ca si ei is dereglati in perioada asta. Sper sa rezolvati problema curand, de dragul puiutilor vostri si de dragul vostru.
Asa imi vine si mie cateodata cate un acces de furie pe al meu... dar tot eu is aia care am lasat mereu de la mine. Ma intreb si eu cateodata cat mai pot sa las si ce o sa ma fac cand o sa se umple paharul? Sper sa nu fie prea curand, insa...

Ramona,
26+
noi 3

Mergi la inceput