Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (64)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dienutze spune:

Floricik, de la carrefour am boyurile si colanteii, de la ikea doar sutecele antipipi, paturica si scarita. Sunt reduceri in feeria peste tot, dar preturi... A, si de la metro am luat niste prosoape doar pt bb.
Ce am mai vazut si mi-a placut la ikea a fost un patut alb de lemn, guliver se numea, evident, nu era pe stoc, vine peste o luna.
Eu am decis sa cumpar din timp cam tot ce trebuie, unu: imi face o placere nebuuuna, doi: in sot nu am incredere, chiar daca l-as lasa cu prietena mea sa colinde pt bb. Am asteptat sa imi zica la morfofetala ca e ok si asta a fost startul :)

Fug la munca, feetlor!
Pup!

21+ astept pe Ingrid Alexandra pe 30 noiembrie! sa fim sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RamonaCopot spune:

Hello si de la mine!
Referitor la centura de siguranta, noi am luat acum vreo 3 sapt amenda pt ea. Eram impreuna cu sotul si el conducea fara centura, asa ca a primit 120 lei amenda, iar mie nu mi-au dat cand le-am zis ca is si au vazut si burtica. Asa ca impediment din partea legii nu exista.
Cu kg vad ca incep sa se depuna si la mine. Azi dimi m-am cantarit si am constatat ca luna asta am pus deja 3 kg...ceea ce e exagerat de mult, zic eu, avand in vedere ca in primele 5 luni jumate abia pusesem 2.5 kg pe mine. Acuma sper ca si pispirelul meu sa ia cateva sute de grame din kg astea, sa nu imi ramama mie toate .
Christinam tu parca ziceai ceva de anuntat la tel cand vom naste. Nu e asa mult nici pt noi din Ro sa dam un tel in strainatate, iar un sms e cu siguranta mai ieftin. Asa ca macar prin sms putem sa ne instiintam unele pe altele.

Ramona,
25+
noi 3

Mergi la inceput

Si eu vreau sa-mi iau din timp tot ce imi trebuie macar pt prima luna.
Aseara am terminat cu nuntile pe anul asta, sper, asa ca de luna viitoare la cumparaturi cu mine. Zilele astea lucrez la lista cu ce imi trebuie si mai compar preturile pe site-uri sa vad care pe unde is mai ieftine.
Mie imi tot sta gandul la o masuta din aia de schimbat cu cadita cu tot. Din pacate e destul de scumpa, adica peste 400 lei, din ce am vazut eu. Oare credeti ca merita banii aia? Ma tot intreb cat timp o sa pot sa-l spal pe bebe in cadita aia. Si am mai vazut suport din ala micut pt cadita. Stie vreuna dintre voi daca este si practic?
si ma tot uit la pampers. Nr 1 pt new born is de la 2 la 5 kg, iar nr 2 de la 3-7. Voi de care o sa luati, nr 1 sau 2? Ca daca bebe o sa aiba peste 3 kg...ma gandesc ca is buni si 2...

Ramona,
25+
noi 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

RamonaCopot, , experinta nu am, dar tocmai ieri mi-a spus o prietena ca masuta aia de infasat cu caditza a fost una din cele mai proaste investitii pe care le-a facut, in sensul ca a fost scumpa, masutza aluneca de la apa si era instabila si a ajuns sa o schimbe pe bebitza ei pe masina de spalat, iar caditza i-a folosit putina vreme. Habar n-am cum e in realitate, eu am vazut caditza cu 80 de lei pt 2 marimi de bebe, iar de infasat cred ca se poate oriunde. 20 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricik spune:

Citat:
citat din mesajul lui dienutze

Floricik, de la carrefour am boyurile si colanteii, de la ikea doar sutecele antipipi, paturica si scarita. Sunt reduceri in feeria peste tot, dar preturi... A, si de la metro am luat niste prosoape doar pt bb.
Ce am mai vazut si mi-a placut la ikea a fost un patut alb de lemn, guliver se numea, evident, nu era pe stoc, vine peste o luna.
Eu am decis sa cumpar din timp cam tot ce trebuie, unu: imi face o placere nebuuuna, doi: in sot nu am incredere, chiar daca l-as lasa cu prietena mea sa colinde pt bb. Am asteptat sa imi zica la morfofetala ca e ok si asta a fost startul :)

Fug la munca, feetlor!
Pup!

Am primit prin posta pliant de la Carrefour si am vazut ca au reduceri.
Si eu tot morfofetala o astept sa sa stim sigur ca bebe e ok si apoi... start la cumparaturi.
Aaaa si mai astept BabyExpo din septembrie

21

http://bd.lilypie.com/iQIrp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dienutze spune:

Bafta la morfo, Floricik!
Ai sa vezi ca bebe e ok.
Ceea ce m-a mirat pe mine e ca in carrefour din colentina si cel de la feeria sunt marfuri diferite, sau au bagat alta marfa intre timp.
Sunt printre putinele care au inceput sa cumpere pt bebe?
Haideti fetelor, voi ce ati mai luat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lalu_79 spune:

Hello

Si eu am cumparat cate ceva pt bebe, pur si simplu nu ma pot abtine. Cele mai multe hainute le-am luat de pe La Redoute, am profitat de solduri si de faptul ca vine cumnata mea in tara. Abia astept sa le vad.Am luat mai multe pijamalute din bumbac si din velur, un sac de dormit gros si un fel de fas care sper sa fie destul de gros pt cand o sa iesim din maternitate.Mai am un set de nou nascuti cu vreo 7 piese luat de mai demult tot de pe La redoute si 2 seturi de bodyuri de la carrefour, ca tot sunt la reducere.
Nu stiu cum e cu superstitiile, dar mie imi face o placere nebuna sa ma uit la hainute, carucioare, patuturi si ce mai trebuie. Am un catalog Premaman, m-am imbolnavit efectiv de cate chestii faine am vazut, le-as vrea pe toate daca s-ar putea.Bineinteles, cred ca preturile sunt pe masura, nu stiu daca o sa pot sa ma apropii....
Astept sa vina concediul, atunci o sa am mai mult timp de magazine si cumparaturi.Pana atunci poate ma mai inspir de la voi cu ce mai trebuie, ce e de calitate si la un pret ok.

22+ Ariana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BoboMom spune:

Laurairina, legat de centura - mie mi se pare o prostie sa fie optionala cand esti gravida, dar tin minte si eu ca asa e (sau era) acolo. Cand esti gravida nu mai e pericol daca Doamne fereste ai un accident? La noi e obligatorie mereu, iar atunci cand e gravida trebuie sa pui partea de jos sub burta, in poala (ca la avion), iar partea de sus intre sani si deasupra burtii. Eu asa fac si e ok. Nu as merge fara si nici fara scaun de masina pt bebe, cum stiu ca se mai practica in Ro. Si asta nu doar ca e legea asa, ci pur si simplu mi-ar fi frica.

Noi pt 'masa de schimbat' luam asta:
http://www.toysrus.com/product/index.jsp?productId=3335439
Ne-am gandit ca nu are rost sa luam doar masa de schimbat, ci sa luam un combo care poate fi folosit mai mult timp. Si deasupra punem (cum se vede si in poza) o salteluta de schimbat.

Laura 24+ baby Nicholas James
www.toysrus.com/ControllerServlet?searchBy=registrant&defLName=garner&defFName=laura&defCity=&defState=MI&maidenName=&maidFName=&maidCity=&maidState=®istryNumber=&target=search&userType=giftGiver&searchForPerson=primReg&whereTo=viewRegistry&firstName=laura&lastName=garner&city=&state=MI&submit.x=57&submit.y=15" target="_blank">Our Registry (lucruri pt bebe)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Andrecluj

RamonaCopot, , experinta nu am, dar tocmai ieri mi-a spus o prietena ca masuta aia de infasat cu caditza a fost una din cele mai proaste investitii pe care le-a facut, in sensul ca a fost scumpa, masutza aluneca de la apa si era instabila si a ajuns sa o schimbe pe bebitza ei pe masina de spalat, iar caditza i-a folosit putina vreme. Habar n-am cum e in realitate, eu am vazut caditza cu 80 de lei pt 2 marimi de bebe, iar de infasat cred ca se poate oriunde.

20 +

Incep sa cred ca are dreptate prietena ta. Si eu am vazut o masuta din aia in magazin si mi s-a parut ca se cam clatina, dar m-am gandit atunci ca nu e imbinata asa bine, ca e doar pt expo... Mi s-a pus mai mult pata pe ea pt ca este inalta si m-am gandit ca poate nu o sa ma pot apleca prea bine, mai ales daca o sa-mi faca cezariana si o sa fie mai comod pt mine.

Ramona,
25+
noi 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricik spune:

test

http://bd.lilypie.com/iQIrp3.png

Mergi la inceput