Burtici fericite de septembrie-octombrie (115)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

a inceput filmul meu pe AXN

Aida ... 32+ ... cica
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anco spune:

spor la cumparaturi luto
manga, sa stii ca nici eu n-am chef de curatenie, si nici nu pot.ieri cand asteptam musafiri a trebuit sa sterg aragazul si asa m-am obosit...de l-am chemat pe sotz sa continue.
techila ,mor de ciuda pe perna ta si pe casa ta!

anco 32+???? si

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns techila spune:

nici eu nu am chef de curatenie, noroc ca am facut ieri un pic, oricum nu-mi pasa ca la fiind locuri care inca sunt fara parchet sau mocheta sau in stadiu de santier, e un mare praf...
in schimb, mi-a lasat sotz un cratitoi cu vinete si ardei copti, pe care tre sa ii curat. dar cred ca o sa stau in pat toata ziua si "puiule, nu m-am dat jos din pat, ca mi-a foat rau", nu ca nu ar sti el ce lepra si-a luat la casa.

cainii mei sunt minunati, intr-adevar, cel putin pe techila toata ziua o pup, dar are niste capacitati extraordinare de a sforai 24 din 24, ea doarme cu noi in camera si nu reactioneaza nici la papuci in cap nici la nimic, atat stie sa faca, sa foraie. iar nemernicul de afara nu sforaie, ci latra, tot asa, non-stop

fetelor cu ir-uri si altele, va doresc doctori buni care sa va supravegheze corespunzator. eu habar nu am despre ce vorbiti

Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (33+) de 2 putze si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionika spune:

Lutoniana, sa ne arati ce ai achizitionat!
Mai, nici eu nu vad masuratorile alea pe buletinul ecografic. Daca era ceva care nu era in regula, cred ca imi spunea...
Pe 4 aug merg si eu la control si atunci voi intreba.
Techila, super Camilla ta!
Raluca, si eu ma gandesc de as ajunge la 33, 34 saptamani si tot asa. Dar am o presimtire ca va fi totul bine si voi naste cand trebuie ca sa fie bb sanatos.

Ioana 30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Neata!

Fetelor, eu cand va aud ca nu dormiti ma simt tare prost. Eu dorm ca valiza vreo 12-13 ore pe noapte.

Techila, esti f stralucitoare. Ai o casa super (recunosc ca te cam invidiez ), niste caini adevarati.

Aida, mie imi place enorm burta ta. Asa mare o aveam si eu in sarcina cu Matei, la acelasi nr de saptamani. Acum o am mult mai mica si tuguiata (desi fetita mea a iesit la toate eco mai maricica decat era Matei).

Fetelor, vreau sa va spun si eu ceva dar sa nu dati cu rosii.
Mi se pare ca am fost putin cam dure cu Unombun. E adevarat ca a facut o greseala mare facand publica parola, dar nu cred ca a facut-o cu reavointa ci pur si simplu din nepricepere in ale calculatoarelor si din neatentie. Mie mi s-a parut o fata de bun simt de cand a intrat la noi in gasca si nu cred ca ar trebui sa o pedepsim asa rau.

Roxana, mami de printisor Matei iubit si drag (29.11.2007) si cu piciulina roz Maria 32+

AMR 6-7 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

eu cred ca ma bag sa mai vad un episod din brothers and sisters si dupa aiam a duc sa spal aragazul. am reusit sa sterg faianta pe langa aragaz in timp ce-mi faceam cafeaua. si am pus la "inmuiat" si cupotrul cu microunde. asa ca poate pacalesc vreo doua, trei chestii azi...si il mai las si pe el pe dupa amiaza...poate se ia cu aspiratorul la tranta. am o problema...nu am loc in dulap prentru hainele copilului. am tot aruncat, dar tot multe sunt...un dulap la doi oameni. nu stiu ce sa mai fac.

MangaGirl :-) 30+ cu Sasha Laurian
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=%20MangaGirl&year=2009&month=9&day=30&babycount=1

poze webshot - http://community.webshots.com/album/570672058NKtQlR

www.mariaciubotaru.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Curatenie?????? CE-i aia??? La mine zace parfu pe mobila, de dat cu aspiratoru nu mai zic pt ca e din totdeauna treaba soatzei si daca a tyot fost plecat .... eu nu ma lupt cu el ca nu pot. Asa, mai fac si eu una alta, mai strang o rufa d ecolo, o pun dincolo, mai spal un vas, mai fac o mancare... dar de frecat aragze si alte cele... nu mai poci...

ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Monica 32+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

cand am plecat, am lasat luna...m-am intors dupa 3 sp, parca intrasera turcii la mine in casa...sunt ak de o sp si nu am ridicat un pai...urasc deozrdinea...si cu asta ma aleg mereu...iar de aragaz...eu am adoptat de mult timp metoda folie de aluminiu...pe care o schimb cand e nevoie (cu stilul lui de gatit e nevoie f des!!) si mai sterg un pik aragazul si gata. ma scuteste de multi nervi. mai rau e cu cuptorul pe care urasc sa-l curat. la el acasa nu s-a inventat WC, cuptor, aragaz...alea nu fac parte din lucruri care trebuie curatate. iar de sters praful...sa fim seriosi...dk nu o fac eu...lui nici nu0i trece prin cap. fantastic ce selectivi sunt barbatii astia cand vor.

hai ca ma plang ca o baba degeaba. asa e, cu el defilez :)

MangaGirl :-) 30+ cu Sasha Laurian
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=%20MangaGirl&year=2009&month=9&day=30&babycount=1

poze webshot - http://community.webshots.com/album/570672058NKtQlR

www.mariaciubotaru.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

si eu zic lan fel...ce curatenie??????
azi am zis ca fac...dar asa zic zilnic....deci nimic nou...
oricum azi vine mobila ...asa ca oricum se face mizerie, nu?
de ce sa ma obosesc..
dar oricum am facut prin baie...am si eu piticii mei..dar in rest..PAS

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

www.Darius-Andrei.piczo.com

http://nshrine.com/shrine/Darius

24+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe Flavius Cristian

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crocodana spune:

fetele legat de curatenie eu am observat ca de cand am programul mult mai lejer adica mult stat acasa ..nu mai fac nimic sau fac cu mare intarziere...

mama si cat imi doream acu 1 an sa stau si eu acasa sa vad cum e...nu doar sa vin seara sa mananc si sa dorm..

pai inainte pana plecam la munca dadeam cu aspiratoru, stergeam prafu, mai bagam o masina doua..acu..trai boierule...tot zic ca las ca-s acasa am timp sa fac..si tot aman...
diminetile imi fac drum..ba la analize, ba un pic la munca...numai sa plec..
casa nici nu a vazut aspiratorul sapt asta, azi pe seara poate,daca reusim sa terminam ce ne-am propus...

34+ fericita mamica de jucausa
Maestrii se dovedesc in lipsa mijloacelor!
Jucausa mea

Mergi la inceput