Burtici fericite de septembrie-octombrie (115)
Raspunsuri - Pagina 18
aidaciolac spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Iulika29 Edit: Am schimbat semnatura www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE |
wow , ce putin mai ai peste 2 saptamani poti sa tii bebe in brate fara probleme
Aida ... 32+ ... cica
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine
anco spune:
eu intentionez sa pun ceva haine la spalat azi, da dupa ce se trezeste soatza, ca inca n-are chef si vreau sa-i golesc biroul si dulapioarele in care mai are chestii si sa si le mute in cealalta camera, fosta sfragerie care acum e un fel de camera de zi +birou, unde si-a instalat el deja calculatorul.in camera mica va fi locul bebeilor si trebuie incet, incet pregatit. doar n-o sa stau atunci sa scot de prin sertare...
da' inca mai stau
anco 32+???? si
poze
anamaria1979 spune:
Buna ziua si de la noi!
Fetelor ma inscriu si eu la faza cu curatenia. M-am lenevit.
+ 32
monica_dicut spune:
Asa-i MAria, folia de alu sa traiasca
Cu prafu niciunul din noi nu prea suntem prieteni desi dureaza cam 10-15 minute da... iar cu statul acasa, aham,"las ca am timp si maine"
ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Monica 32+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata
mary_07 spune:
"leneselor" ce sunteti (glumesc,sper sa nu va suparati)
Pai dragelor,eu inca fac tot ce faceam si inainte...mancare zilnic,curatenie zilnic (matur,sterg pe jos), spal/intind haine. Mai sunt zile cand seara abia ma pun in pat de durere de inchieturi dar trecem peste,ce sa facem...
Nu vreau sa credeti ca ma laud,departe gandul. Imi amintesc ca in sarcina cu Alex si eu eram foarte lasatoare,mai facea mama,ce-i drept eram si rasfatata,ca deh...e gravida,cum s-o lasam sa puna mana.
Culmea,acum nu prea se ma gandeste nimeni la asta...pe langa bb la bord,mai e si Alex...dar asta e...mai e un pic
My family
Poze cu noi
_
Melania, de Alexandru (2 noiembrie 2007)
si 34+, cu -Razvan
_
AMR - 4 saptamani!!!
anamaria1979 spune:
Techila imi place si campul, si casa, cateii si burtica ta. Foarte dragute pozele.
MangaGirl spune:
eu inca muncesc si nu ajung acasa pana pe la 7 seara, uneori si mai tarziu...sunt moarta de obicei...tot ce vreau e sa stau pe forum si sa ma uit la un film. iar in week-end...tot spun ca fac...dar e greu sa ma urnesc...mai ales cand nu am loc de ale lui aruncate peste tot. dar azi promit ca fac baia si bucataria...restul poate maine :)
MangaGirl :-) 30+ cu Sasha Laurian
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=%20MangaGirl&year=2009&month=9&day=30&babycount=1
poze webshot - http://community.webshots.com/album/570672058NKtQlR
www.mariaciubotaru.blogspot.com
ancadragoman spune:
Monica deja ai 32 de saptamani?
Un vot va rog http://www.arbointeractive.ro/concurs-nokia/take-vote.php?pic=36
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!
Are mama o ratusca...
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=2" target="_blank">an1 si an2
mary_07 spune:
Beyyy,sa nu se inteleaga ca va acuz pe vreuna dintre voi....eu una sunt toata ziua acasa, de lucrat n-am lucrat pana acum (ma refer sa fiu angajata undeva),so...sunt obisnuita cu munca prin casa si sa fiu si sincera,imi place sa fac mancare,curatenie....
My family
Poze cu noi
_
Melania, de Alexandru (2 noiembrie 2007)
si 34+, cu -Razvan
_
AMR - 4 saptamani!!!
crocodana spune:
fetele cand vad la semnatura AMR ......mor
marti fac 35 de saptamani..mai e atat de putin...
abia astept sa o tin in brate dar mi-e teama ca nu stiu cum ma voi descurca in noul sistem de coordonate...din 2 D trec in 3 D...ups
34+ fericita mamica de jucausa
Maestrii se dovedesc in lipsa mijloacelor!
Jucausa mea