Rugaciune colectiva pentru a avea un copil (43)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pogonici1977 spune:

Uite citeste articolul asta:

Nasteri miraculoase

Au fost multe asemenea cazuri. Parintele Iordache a observat chiar o anumita regula: orice credincios care trece o data si se inchina la icoana asta, e imposibil sa nu mai vina inca o data. Toti revin. "Pentru ca simt un ajutor imediat, chiar din clipa in care incep sa se roage..." Imi povesteste despre alti bolnavi, despre oameni pagubiti financiar carora li s-au intors banii dupa o singura rugaciune, despre femei care au nascut prunci cu un ajutor nelumesc... De pilda, prezentatoarea de televiziune Iuliana Marciuc. Medicii nu-i dadusera decat cel mult sansa nasterii "in vitro". Intr-o seara a ajuns, din intamplare, in biserica asta. "Nu stia ce sa faca, incotro sa mearga", isi aminteste parintele. "A stat putin in fata altarului, apoi s-a gandit sa treaca sa-mi zica si mie cateva vorbe inainte de plecare. Parca avea nevoie de cineva caruia sa-i impartaseasca necazul ei. Am ascultat-o, m-am uitat la dansa si i-am zis: "Eu cred, totusi, ca se poate". A zambit. Nu avea incredere. Credea ca-i zic asta doar ca sa o linistesc. Ca sa-i arat ca nu vorbesc doar asa, abstract, i-am spus ca vom incepe chiar de maine. I-am dat un canon: Acatistul Sfantului Spiridon, al Sfintilor Ioachim si Ana, Acatistul Maicii Domnului... Plus post, smerenie, rugaciune la icoana facatoare de minuni. Ea mereu zambea: "Parinte, dar oare nu e prea mult de rugat?". Atunci ii ziceam, taios: "Nimic nu-i prea mult daca-ti doresti cu adevarat copilu` acesta!". A venit la bisericuta noua saptamani de zile, luni, miercuri, vineri si duminica, rugandu-se la icoana si implinind intreg canonul pe care i l-am dat. Iar dupa exact 40 de zile o aud la telefon: "Parinte, sunt insarcinata!". Nici doctorilor nu le venea sa creada. Si cu cantareata Sanda Ladosi s-a intamplat la fel, aceeasi situatie. Aflase de la Iuliana Marciuc despre minunile Sfantului Spiridon, ii ceruse numarul meu de telefon. I-am dat acelasi canon, si chiar acum cateva duminici, i-am botezat copilul aici, in biserica noastra. Ce sa va mai spun? Tot din lumea televiziunii, doamna Andreea Marin. Un caz la fel de grav ca cel al Iulianei Marciuc. Am fost primul om pe care l-a instiintat ca este insarcinata. Ma implora sa fac si eu rugaciuni la Sfantul Spiridon pentru dansa, zicea mereu ca invidia oamenilor e mare, ca simte multe puteri negative din partea semenilor, ca se simte singura, ca i-e frica. Nu mai avea curaj, pierduse deja o sarcina, facuse o operatie complicata, ajunsese aproape la deznadejde. Iar astazi, imi spune asa: "Parinte, sa stiti ca eu sunt insarcinata doar prin mijlocirea rugaciunilor la Sfantul Spiridon...". Dar dintre toate aceste femei, cel mai tare m-a impresionat Nadia Comaneci. Ea chiar nu mai spera deloc ca va mai putea avea vreodata copii. Renuntase de mult la gandul asta. Odata a trecut pe aici, impreuna cu sotul ei Bart, iar eu am indraznit sa ii spun: "Nadia, ai tot ce-si poate dori un pamantean. Numele tau a inconjurat planeta, esti iubita pretutindeni. Un singur lucru iti lipseste: fructul dragostei intre tine si barbatul tau". Ea a suspinat: "Ce sa-i faci parinte, daca asa a randuit Dumnezeu...". Atunci am simtit asa, nu stiu cum, parca un imbold de undeva, de dincolo de fiinta mea. Imediat am chemat-o la mine. Am binecuvantat-o, apoi i-am pus o mana pe cap, cealalta mana am pus-o pe icoana Sfantului Spiridon si-am inceput sa fac chiar atunci, pe loc, o rugaciune de ajutorare pentru nasterea de prunci... Va spun, foarte rar am fa-cut asa ceva in viata mea. Chiar si dansa s-a speriat putin, aproape a alergat spre usa, zicand: "Fereasca Dumnezeu si Maicuta Domnului! La ce va ganditi? Cum sa mai pot face eu copil la varsta asta, parinte?!...".
Fracment din pictura noua a bisericii

A vrut sa plece. Eu insa am insistat. Parca Dumnezeu m-a indemnat atunci sa nu cedez, sa-i poruncesc sa se-ntoarca. Iar ea a simtit ca vorbesc foarte serios, ca altcineva vorbeste prin gura mea de preot. S-a intors, cuminte, eu i-am pus iarasi mana pe cap si-am facut rugaciunea pana la capat. La urma, am pus-o sa sarute icoana Sfantului Spiridon, sa se inchine inaintea ei si abia apoi am lasat-o sa plece. Iar dupa scurta vreme, primesc un telefon din America, de la sotul Nadiei. Imi dadea marea veste. Imi multumea pentru clipele acelea din biserica, pentru faptul c-am insistat sa nu plece, pentru rugaciunile pe care le-am facut. Parca nu-mi venea nici mie sa cred. Apoi au venit amandoi aici cu copilul, ne-am strans in brate, am facut o rugaciune de multumire. Eu i-am taiat motul copilului, am ramas pana azi duhovnicul Nadiei. A fost ceva cu adevarat emotionant. Da, as putea sa spun, un miracol."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iris_23 spune:

Anadomnica, mi-ai pute spune, te rog, de unde ai facut rost de braulet atins de Braul Maicii Domnului?

multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deeva73 spune:

pogonici Ioi ce-mi pare de bine ca mai vi pe aicea. bag sama c-am strigat tare dupa tine de m-ai auzit. Cum de nu sti de ce ti-o fo rau in biserica?... ispita, aia care nu ne lasa a ne ruga pana la capat.
Am citit articolul, n-am inteles daca mie imi era adresat indemnul. Si mai am niste intrebari pentru tine, ce biserica? unde? cine-i preotu'?...

Domnu' Bunu ne intoarce binele cu bine si mare va fi rasplata Lui.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deeva73 spune:

Iara intru sa va marturisesc inca un lucru pentru care's fericita azi.

Pentru mine postu' al Maicii Domnului din ast an o'nceput cu multa binecuvantare de la Domnu', cum tomna v-am povestit mai devreme. Pe langa ajutorul primit la lucru cand am ajuns acasa ma astepta un mic pachet. Ce am aflat eu in pachet, aici ii surpriza... mir sfant de la Aiud. Mi l-o trimes monimo si pentru asta ii multamesc. Domnu' o facut sa-l primesc chiar azi, si eu ca o netrebnica am priceput inca odata ca El nu ne paraseste, ci noi il parasim. Maica Sfanta sub al carei Acoperamant m-asez la rugaciune o mijlocit asa un dar pentru mine. Eu zic ca asta-i un semn ca Maica Domnului mi-o auzit rugaciunile. N-am timp si nu-i momentu' sa dezvolt amu, insa, in viata me s-or intamplat niste coincidente stranii de cand am inceput a ma ruga. Am sa va destainui eu mai multe la timpu' potrivit.

Domnu' Bunu ne intoarce binele cu bine si mare va fi rasplata Lui.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Buna seara!

mvb .
deeva73 e frumos ceea ce zici tu acolo, ca starui in rugaciune iar Dumnezeu iti asculta ruga si atunci tu te simti libera, si ne scrii noua ceea ce simti. Dumnezeu sa iti asculte rugile si de acum incolo si sa traiesti aceste simtiri toata viata, cu Dumnezeu in gand!
cami antonia am inteles!
Si astazi am mai avut dureri de burta, dar nu f dureroase.
lauraa frumoase poze am vazut de la botez. Maya e o dolofana si frumoasa (sa va traiasca si sa va bucurati de ea), mi-au placut mult biserica si restaurantul unde a avut loc botezul.
Am vazut deasemenea si filmuletele cum papa si gangurea, cum se trezea si cum dormea. Tare dulce e.
..sper sa vin cu vestea cea mare cat de curand!

ALBUM
POZE RECENTE

8 si 4 maselute
Ioana creste mare

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogonici1977 spune:

e biserica sf spiridon din capitala....unde slijeste parintele iordache

asa e ispita..nu ma lasat sa stau la sf maslu pana la urma...dar eu lam invins

acum 5 min am intrat in casa..si de unde credeti ca vin..de la manastirea bistrita..am fost sa ne inchinam.eu cu sotul si soacra....asa ametita cum eram....si neam dus si la parintele nifon are 88 ani..nea dat sfaturi si nea citit rugaciunea sf vasile...nea dat cu mir de mirosim pana maine sigur...

acum sunt bine...miam revenit..mam spalat cu aghiazma pe fata...

am venit repede la voi sa va spun cat de minunat e accest preot....e tare bolnav saracul

sai dea domnul putere sa ne mai citeasca si alta data

doamne ajuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mvb spune:

Pogonici despre ce biserica e vorba?....banuiesc ca o fi o biserica din Bucuresti, nu?
Important pt noi toate este sa ne citim zilnic canonul pe care il avem primit de la duhovnic....si mie mi s-a parut la inceput ca preotul duhovnic mi-a dat cam multe rugaciuni pe zi, dar mai apoi, Dumnezeu mi-a dat suficienta intelepciune sa inteleg ca nimic nu este prea mult....ce-oi fi vrut eu? sa zic doar o singura rugaciune dimineata si una seara si Dumnezeu sa imi raspunda la toate cererile?.....acum imi citesc canonul zilnic si nu cred ca o sa indraznesc sa ii spun parintelui dihovnic sa ma elibereze de rugaciuni......auzisem nu demult cat de important este sa iti indeplinesti canonul primit....prin el te eliberezi tu de pacate si nu mai transmiti urmasilor tai pacatele tale.....
va imbratisez cu drag

MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT (23.12.2008)
si viitoare mamica de copilasi jucausi

Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii !

..............................................

Nimic nu este intamplator!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mvb spune:

Laura nu ma pot abtine sa nu ma declar indragostita de micutza Maya.....este o minune de fetita.....sa fie sanatoasa si Dumnezeu sa vegheze la cresterea ei! pozele sunt grozave.....sunteti niste parinti extraordinari
Pupici

MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT (23.12.2008)
si viitoare mamica de copilasi jucausi

Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii !

Nimic nu este intamplator!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Livsy spune:

Buna seara TUTUROR,

Iris, iti raspund eu, anul trecut, in mai, a fost adus pentru cateva zile in Romania Braul Maicii Domnului, de la o Manastire din Grecia. S-au dus oamenii sa se inchine la Mangalia, la Constanta, pentru ca Braul a facut "popas" la mai multe biserici/manastiri din judetul Constanta. Ei, exista niste panglicute pe care fie cei de la biserica, fie credinciosii le-au atins de raclita in care sta Braul Maicii Domnului. Acea panglicuta sau snurulet, atins de Brau, se poarta in jurul pantecelui de catre femeile care doresc sa aiba copii, dupa o anumita randuiala, dupa cum ai vazut ca s-a discutat nu cu mult timp in urma aici... Anul trecut fetele care au fost sa se inchine la Brau au putut sa trimita snurulete si celor care isi doreau dar nu au putut merge... Eu sper sa gasesti poate la vreo biserica - sau... daca ai pe cineva care merge in Grecia roaga-o sau roaga-l sa-ti caute acolo. Din cate stiu, Braul se afla la Manastirea Vatopedu, insa am inteles de la o prietena de aici ca sotul ii adusese Braulet pe care il cumparase de la o alta Manastire, dar tot in Grecia. ( se da un pliculet in care ai snuruletul atins de Brau si o "carticica" mica in care e poza raclitei si niste explicatii). Iti doresc succes sa gasesti, poate mai are cineva la noi?....

Pogonici si Deeva, imi permiteti sa vin cu o mica lamurire in plus, in Bucuresti sunt doua Biserici Sfantul Spiridon, Sfantul Spiridon Vechi si Sfantul Spiridon Nou. Este vorba despre Parintele Iordache, de la Biserica Sfantul Spiridon Vechi, care se afla pe cheiul Dambovitei unde incepe Calea Victoriei, in apropiere de cladirea Tribunalului. E o Bisericuta mica alba, foarte foarte micuta... Sunt fete dintre noi care merg acolo, ele ne pot oferi mai multe detalii, daca mai doriti.

Laurra, imi cer scuze ca eu nu am putut sa ma uit deocamdata la poze, am un internet mai ciudat zilelea astea, cred ca mi-ar lua nu stiu cat ca sa vad o poza. Oricum, multumim, si stiu ca ai o fetita minunata pentru ca am vazut-o in primele poze, de cand era micuta-micuta... Sa va traiasca si sa creasca mare si sa fie sanatoasa, sa va umple mereu de fericire!

Anadomnica, stiu cum e cu ispitele, ... nici n-a inceput Postul si s-au napustit asupra mea... pana acum nu era asa, insa si Postul trecut si acum... eu una te inteleg foarte bine. Si da, e nevoie de multa rugaciune.

Va imbratisez cu drag pe toate - si il salut pe Cipicah, daca ne citeste...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Livsy spune:

Iata si Psalmul pentru azi Sa fie de folos!

Psalmul 3
Un Psalm al lui David, facut cu prilejul fugii lui dinaintea fiului sau Absalom

Doamne, ce multi sunt vrasmasii mei!
Ce multime se scoala impotriva mea!
Cat de multi zic despre mine:
“Nu mai este scapare pentru el la Dumnezeu!”
Dar, Tu, Doamne, Tu esti scutul meu,
Tu esti slava mea, si Tu imi inalti capul!
Eu strig cu glasul meu catre Domnul,
Si El imi raspunde din muntele Lui cel sfant.
Ma culc si adorm,
Si ma destept iarasi, caci Domnul este sprijinul meu.
Nu ma tem de zecile de mii de popoare,
Care ma impresoara din toate partile.
Scoala-Te, Doamne! Scapa-ma, Dumnezeule!
Caci Tu bati peste obraz pe toti vrasmasii mei,
Si zdrobesti dintii celor rai.
La Domnul este scaparea:
Binecuvantarea Ta sa fie peste poporul Tau.

Caciantoni, ce mai faci, asteptam sa ne dai vesti despre tine...

Mergi la inceput