nelamurire
salutare tuturor! am si eu o micuta nedumerire...am facut doua teste de sarcina acum 2 zile si mi-au iesit negative.azi am luat unul barza gold...l-am facut,a iesit tot negativ.insa dupa vreo 10-15 minute cand sa iau vad ca a mai aparut o liniuta.se vede fff slab ce-i drept,trebuie sa te uiti foarte atent.nu stiu ce sa cred,am mai citit ca testul barza nu e prea grozav si ca mai dupa 10 minute apare aceasta liniuta. tin sa mentionez ca sunt in a 3-a saptamana de la contactul sexual.singura chestie e ca menstruatia mi-a venit,mai cu cheaguri si m-a tinut cam o saptamana(pana pe 18-19). nu am simptome,ma doare doar putin burtica si din aceasta cauza am decis sa iau un test.voi ce credeti?
Raspunsuri
ALRAK spune:
meaning ca sa fii sigura ca esti insarcinata, fa-ti analiza BetaHCG, aceasta confirma existenta sarcinii.
si iti doresc succes.
Doamne Ajuta-ne!
iepumic spune:
meaning, si eu am patit la fel. Tocmai ce mi-a trecut CM-ul, care a fost cel mai ciudat din cate am avut pana acum (3 zile cu niste urme maronii discrete, apoi dureri de burtica mari si sangerare cu cheaguri la inceput si apoi normal vreo 5 zile) dar acum a trecut si totusi am niste dureri de burtica jos. Eu nu indraznesc sa sper dupa ce am avut CM-ul asta ca ar putea fi totusi o sarcina asa ca nu mi-am luat nici un test. Dar daca durerile vor continua cred ca tot la bHCG voi recurge.
Iepumic 
Noi pozici cu Iepi-Mici
CONCEDIU 2007
All's Well That Ends Well.
eladea2005 spune:
meaning, eu zic sa-ti iei sure check, asta cica e printre cele mai bune....si de obicei scrie pe teste (cel putin pe cel de care iti ziceam) ca trebuie sa te uiti pe el intr-un interval de 5-7-10 minute, parca...dupa acest interval, chiar daca apare vreo liniuta, nu mai e valabil rezultatul...
dar cum zic fetele, testul hcg iti spune clar daca e sarcina sau nu...
Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007)
ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
HAIDETI SA-I AJUTAM! DONATII:
SMS 858 - 2 EURO (ASOCIATIA INIMA COPIILOR)
SMS 877 - 2 EURO (FUNDATIA MEREU APROAPE)
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
adrianaBuc spune:
Nu vreau sa iti iau speranta, dar testele se interpreteaza in primele 5 min. Orice apare dupa, nu lua in considerare! Vei fi dezamagita. In plus, daca ai dubii si crezi ca poti fi gravida, fa un test de sange.
raluca30 spune:
testele barza dau erori,f des am vazut si eu slab a 2a liniuta pozitiva dupa 15 min ...sincer nu cred ca esti gravida mai ales daca ti-a venit si ciclu ...ciclu peste sarcina e ceva f putin cantitativ,roz sau maro,cheagurile de care zici arata ca ai avut un ciclu obisnuit...probabil curand ovulezi,asa ca daca vrei bebe treci iar la treaba![]()
lory09 spune:
Meaning si eu cred ca nu e nimic,asa ca nu-ti fa iluzii degeaba.Testul interpretat dupa mai mult de 10 min,mai ales un test barza,menstra cu cheaguri,nu suna prea bine.Hai ca se apropie ovulatia asa ca terci la treaba.![]()
meaning spune:
mi-am luat ieri un test sure check si l-am facut cu prima urina.a iesit negativ. deci m-au convins testele astea barza...nu sunt bune de nimic. :(