vreau sa-mi confirmati

vreau sa-mi confirmati | Autor: Margot

Link direct la acest mesaj

Eu stiu ca somaj 1% se calculeaza doar la concediu pentru sarcina si lauzie(126 zile) la CIC nu. Doar sanatate 6.5 si impozit.As vrea sa-mi confirmati ca nu gresesc.
Multumesc, Margot

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Gresesti.

Marius (www.desprecopii.com)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Margot spune:

Multumesc Marius pt.raspuns, dar m-ai bagat si mai tare in ceata.La firma am cumparat un program de salarii care la CIC nu calculeaza 1% somaj, de aceea am pus aceasta intrebare.Te rog sa ma lamuresti si sa-mi spui ce act normativ reglementeaza acesta situatie, nu de alta, dar in aceste conditii concediile sunt calculate gresit pe ultimele 2 luni.
Multumesc
Margot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ierima spune:

Margot eu nu sunt inca in CIC, dar conform celor spuse de CJP Timis pot sa-ti confirm teoria ta in sensul somajul in acesta perioada se recupereaza de la Casa de pensii si deci nu se retine din indemnizatia de ingrijire copil, pe cand din indemnizatia de maternitate se retine somaj.

Livia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rozi spune:

Pot sa va spun ca exista adrese emise de Agentia de Ocupare a Fortei de Munca in care se specifica clar ca in CIC nu se opreste somaj, "deoarece nu exista pericolul pierderii locului de munca".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Ar fi de preferat un raspuns de genul "conform legii, ord. Hg etc etc". Deocamdata eu cel putin nu am stiinta de vreo dispozitie cu caracter oficial care sa precizeze o astfel de dispozitie. Insa daca cineva afla...asteptam.

Marius (www.desprecopii.com)

Mergi la inceput