Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (17)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ashera spune:

Buna dimineatza, gagici

Sper azi sa fie ultima zi de caldura, ca nu mai suport....

Azi merg sa-mi aduc strumful de la bunici. Mi-e tare dor de el .

Si eu mai vomit inca, nu chiar asa de mult, doar de vreo doua ori pe zi. Dar, trece si asta

Wend placut va doresc si racoros

Mami de
Chris (08.08.07) )

si 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Neatza!

Ursuleata la ce dr ai fost de ti-a zis asa devreme? Ai fost la unul dintre cei grei? Sau ai uitat sa schimbi semnatura? Ca sincer...eu nu cred in ce spun dr-ii referitor la sexul bebelusului asa de timpuriu.... Dupa 13 sapt se schimba putin calimera dar la 11sapt si 6 zile si fetitele si baieteii arata la fel.... Sper ca nu te superi pe mine... si felicitari!!!! Poate ca nu sunt sg soacra cu 3 nurori

Va doresc tuturor un we minunat!

mami de Luca(02-02-2006) si de Yannis-Cristian (13-02-2008)si acum in
19+ cu Nicholas!
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalutza81 spune:

salut fetele, ati scirs 7 pagini de doua zile de cand nu am mai intrat eu.

Multumesc muult de incurajari si de link. Nu mai stiu cine l-a pus, dar... e suuuper util. Se pare ca e in grafic. DOar eu sunt mai dereglata, fiind prima sarcina.

Larisel eu mi-am dorit atat de tare gemeni da nu a fost sa fie. Dr a zis ca e fff probabil (am si bunica si mama cu istoric de gemeni) plus ca si HCG iesise cu nu stiu ce valori si m-a incurajat si medicul...dar la eco, nu era decat unul. Acum ca mi-am adus aminte, la prima eco cand am avut confirmarea ca e unul, dr vorbea si vorbea "activitate cardiaca prezenta, valori normale" si ce credeti, prietenul meu (care a fost prezent la toate eco ) zice fff contrariat "da cati sunt????? ca io nu mai inteleg nimic". A ras dr cu lacrimi, spunandu-i ca e muuult mai bine cu unul ca eu ma in solduri 84 cm si 43 kg si ar fi fost greu sa tin doi . Inutil sa va mai spun ca le spusese tuturor prietenilor ca o sa avem gemeni

va pup pe toate.

Catalutza 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vi4i spune:

salut fetelor,sorry ca nu am mai scris de mult,dar aici la noi e o caldura de mori,azi recordul de 42 de grade!! !!!! nici la balcon nu mai ies!!!!
la toate fetele din luna iulie ce isi sarbatoresc ziua de nastere un mare LA MULTI ANI!!!! si bb-ei sanatosi!!!!
ah ce vreau si eu mai repede sa-mi apara burtica!!! cam cand incepe sa aprara ea,ca nu mai am rabdare!!!!
noi suntem bine,sunt una din norocoasele care nu au practic nici un fel de simptome!!!! pe 11 august mergem si noi sa facem dublu test!!!! si poate ca vedem ce e!!!!
ah depresia asta si pe mine ma pune la pamant,dar de cateva zile gandesc pozitiv si stiu ca totul e bine si ca bb-ul meu creste acolo sanatos si frumos!!!!!

va pe toate strans!!!!!
ps: am sa incerc sa fiu mai activa!!!!

10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia28 spune:

Buna fetele,

am cam absentat si voi ati scris nu gluma Am vazut si burtici noi, am vazut ca deja unele stiti caruciorul, noi am fost la eco, bb e bine, e in grafic, am facut si bitestul acum asteptam rezultatul dar nu stim culoarea caruciorului poate pe 4 august cand mergem din nou. Daca ma iau dupa bataile inimii 136 e baietel? Sau nu se pune...ca sunt tare curioasa. In rest nu mai am greturi, doar dureri de cap fff mari care nu cedeaza la paracetamol, e cumplit si mai e si caldura asta. Si eu il simt pe bebe, cu toate ca pe Natalia am simtit-o pe la 18 saptamani, dar acum cand stiu cum este sunt convinsa ca e bebele si nu gaze.

Va pup si va doresc un weekend racoros

www.flickr.com/photos/10210052@N04//" target="_blank">Alexia de Natalia Maria 20.02.2008 si 13 +

prietene DC .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris.dogarel spune:

Doamne, fetelor,

era cat pe ce sa ratez un capitol intreg daca nu scriam acum cateva zile. Ma bucur, insa ca sunt multe mesaje "bune", in special de la andrelina si ftele cate au simtzit bebei.

simo, imi pare tare rau de chinul tau. se pare ca in sarcina daca nu e una, e alta sau oricum "faci rost" de ceva.... belele. Sa treaca repede: La multi ani si petrecere frumoasa baietzilor din familia ta.

eu nu am mai scris pentru ca am avut 3 zile de groaza: cand speram ca gretzurile si vomitatul isi dau sfarsitul, ca deh, e trim II, au lovit cu furie: am stat in pat si la WC. Crunt. Nikole, sper ca nu d-asta ai lipsit si tu.

, intru mai pe seara,

Cris, 13+si Ana(04.04.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Citat:
citat din mesajul lui simonette

Neatza!

Ursuleata la ce dr ai fost de ti-a zis asa devreme? Ai fost la unul dintre cei grei? Sau ai uitat sa schimbi semnatura? Ca sincer...eu nu cred in ce spun dr-ii referitor la sexul bebelusului asa de timpuriu.... Dupa 13 sapt se schimba putin calimera dar la 11sapt si 6 zile si fetitele si baieteii arata la fel.... Sper ca nu te superi pe mine... si felicitari!!!! Poate ca nu sunt sg soacra cu 3 nurori

Va doresc tuturor un we minunat!

mami de Luca(02-02-2006) si de Yannis-Cristian (13-02-2008)si acum in
19+ cu Nicholas!
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!

mie mi-a spus Iosup la 12 saptamani ca este fetita si asa a ramas

un vot va rog http://www.arbointeractive.ro/concurs-nokia/take-vote.php?pic=36

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!

Are mama o ratusca...
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=2" target="_blank">an1 si an2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Citat:
citat din mesajul lui ursuleata

Buna searaaaa, noi am fost astazi la dr. si se pare ca vom mai avea un baietel. In rest e bine, e mai mare cu o saptamana.

PrettyBaby la multi ani

Vlad
Mami de ursulet
bebe

FELICITARI!!!!!!!

un vot va rog http://www.arbointeractive.ro/concurs-nokia/take-vote.php?pic=36

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!

Are mama o ratusca...
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=2" target="_blank">an1 si an2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalutza81 spune:

din nou aici, lipsesc 3 zile si apoi scriu 2 mesaje pe zi :)

Mii de multumiri Nerantula pt cedarea locului la Iosup. PLs poti sa imi spui daca e adresa pe care am gasit-o pe net? pe Sandu Aldea in sect 1? ms mult!

Cris.dogarel, chiar ca a intrebam unde ai disparut!!! bine ai revenit, imi pare rau de greturi trec ele

Vi4i avem programare la dublu test in aceeasi zi. Bb meu are BCF 167 batai./minut, daca ne luam dupa astea e fetita, fericirea prietenului meu dar astept cu nerabdare programarea din 11 august.

Cine poate sa imi dea si mie un pm cu parola pe userul comun? ca vreau sa citesc materialul despre alaptare.

Are cineva mai multe info despre nasterea in apa? ca ma bantuie un gand

va

Catalutza 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia28 spune:

Citat:
citat din mesajul lui catalutza81

din nou aici, lipsesc 3 zile si apoi scriu 2 mesaje pe zi :)

Mii de multumiri Nerantula pt cedarea locului la Iosup. PLs poti sa imi spui daca e adresa pe care am gasit-o pe net? pe Sandu Aldea in sect 1? ms mult!

Cris.dogarel, chiar ca a intrebam unde ai disparut!!! bine ai revenit, imi pare rau de greturi trec ele

Vi4i avem programare la dublu test in aceeasi zi. Bb meu are BCF 167 batai./minut, daca ne luam dupa astea e fetita, fericirea prietenului meu dar astept cu nerabdare programarea din 11 august.

Cine poate sa imi dea si mie un pm cu parola pe userul comun? ca vreau sa citesc materialul despre alaptare.

Are cineva mai multe info despre nasterea in apa? ca ma bantuie un gand

va

Catalutza 10+

Iti raspund eu, cabinetul unde face eco Iosup, este pe Sandu Aldea 86, se cheama Fortis, pe langa Manastirea Casin, a doua sau a treia strada spre Institutul Agronomic.

Vreau si eu parola de la userul comun.

www.flickr.com/photos/10210052@N04//" target="_blank">Alexia de Natalia Maria 20.02.2008 si 13 +

prietene DC .

Mergi la inceput