Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (17)
Raspunsuri - Pagina 2
![](images/user_woman.png)
dastefa spune:
andre lina ma bucur pt tine ca e totul bine si ai scapat de un mare stres
cris dogorel citind descrierea ta despre primul trimestru de sarcina am ras copios.Pare un film horor.Deci trebuie sa madeclar norocoasa ca fac parte din categoria fericiotelor.Ii drept ca am avut si eu probleme cu greturile dar acum ca au trecut parca ni se par ca nu a fost cine stie ce
larisel bine ca bb sunt ok
cat despre analiza pt trombofilie e scumpa rau dar daca te ajuta in vreun fel sa nu faci tromboflebita e ok.Eu am facut la Daria si e urat.Am luat din luna a 6 a detralex si injectii cu clexan
Mihaela 13+
Daria-Stafania-16.11.2006
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
satulica spune:
andre lina, ma bucur mult ca ai scapat de gandurile negre si ca totul e cat se poate de bine; m-a amuzat si pe mine conversatia cu doctorul...
larisel, frumoase poze! chiar se vede burtica...
prettybaby, LA MULTI ANI FERICITI!
mami de Marcu (04.02.2006) si
13+
Pozele noastre
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/larisel/larisel.jpg)
larisel spune:
Fetelor, nu numai ca se vede burta, dar e chiar mare...deja. Am luat 5 kg pana acum.
dastefa Eu totusi sper sa-mi iasa analizele bune si sa nu am nimic, dar daca o fi sa fie ceva mai bine tratez de acum inainte sa apara tromboflebitele. Oricum, daca analizele ies bine, atunci va trebui sa mai fac un set ca sa exclud de tot posibilitatea (analize pt sindrom antifosfolipidic).
simonette La multi ani sotzului! Iannis ce a ales de pe tava? 17+
odiseea noastra
nepoteii mei, viatza la tzara, noi
Eleysa spune:
Salutare fetelor!!!Danyelana si PrettyBaby
Bun venit noilor burticutze!!! Sa dea Domnul sa ne bucuram impreuna de o odisee frumoasa si va doresc nasteri usoare si bebei sanatosi!!
Am cam lipsit saptamana asta, si cred ca pana nu o sa treaca canicula asta o sa mai absentez ceva ...cred ca zilele astea mi-a fost mai rau ca niciodata, asa ca dintr-o iubitoare de caldura si vara am ajuns sa tip in gura mare ca abia astept sa vina iarnaaaaaaaaaaaa...
Pe langa simptomele pe care le-am avut pana acum, mai nou se pare ca imi curge si sange din nas. Am citit ca nu sunt singura de pe la odiseea noastra si din cate stiu este un simptom al sarcinii.
Andrelina, felicitarile mele !!!
Cred ca iar trebuie sa vizitez baia asa ca pup pe toate si imi cer scuze ca nu am apucat sa scriu o vorba pentru fiecare, dar promit sa ma revansez.
Elena, 12+
"Copiii sunt mesajele vii pe care le trimitem unor vremuri ce nu le vom vedea." (John W. Whitehead)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/micki_mica/micki_mica.jpg)
micki_mica spune:
ce mai faceti fetelor? cum va simtiti azi? eu am dat la rate...uitasem cum e...de cateva zile ma tot incerca si iata ca azi am returnat tot! ma perpelesc la foc marunt si numai gandul ca mai e si maine si apoi gata u caldura asta, ma face sa nu imi iau campii...
voi sunteti bine?
va pup si aveti grija de voi!
Mihaela 15+
bebe mic
poze cununie
poze bebe la 11+, 12+
Nik0le spune:
Fetelor, n-am mai reusit sa tin pasul cu voi, mesteresc la mesajul asta de vreo doua zile...danyelana, prettybaby, la multi ani!
DDna, albinutza_roz bine ati venit! Sarcini usoare si
sanatosi!
Donna, imi pare tare bine sa te mai citesc, concediul placut si productiv iti doresc, te asteptam la odisee!
catalutza, ma bucur ca problema cu placenta e pe cale de rezolvare, poti sa te linistesti si sa te bucuri de sarcina.
cris, felicitari pentru intrarea in trim II.
larisel, micki multumesc pt ca ati intrebat de mine. larisel, am admirat burtica de mamica eficienta si frumoasa! Tin pumnii sa-ti iasa toate analizele bune!
micki, elefantica, si eu am patit la fel cu caldura asta, imi era relativ mai bine si acum m-au intors greturile cu forte proaspete.
roco
Eu ma simt ingrozitor, sunt la capatul puterilor... Ii bomban pe toti cei care spun ca greturile trec atunci cand misca bebe, nici vorba de asa ceva.
Nico de
Isabela si
10+
ursuleata spune:
Buna searaaaa, noi am fost astazi la dr. si se pare ca vom mai avea un baietel. In rest e bine, e mai mare cu o saptamana.
PrettyBaby la multi ani
Vlad
Mami de ursulet
bebe
larisel spune:
ursuleata Felicitari pt carucior !!
nikole Bine ca ai revenit cu forte proaspete. Mai rezista un pic, mai ai 3 saptamani si esti in trimestrul II.
Eu va scriu de la servici , bine macar ca e racoare aici...Weekend placut va doresc la toate!
17+
odiseea noastra
larisel spune:
Pana acum scorul este de 4 la 2
. Abia astept sa vad cum evolueaza...scorul.
17+
odiseea noastra