Blue air sau alte curse charter spre Italia

Blue air sau alte curse charter spre Italia | Autor: Bic

Link direct la acest mesaj

Care mai e treaba cu Blue Air?
Am auzit multe povesti neplacute.
Daca vreau sa gasesc bilete convenabile spre Italia, din Bucuresti, ce companii sa incerc?
Multumesc.

Smaranda Ioana, 3.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii

www.askdrsears.com/html/2/T020100.asp" target="_blank"> Alaptati,
www.lalecheleague.org/bfinfo.html" target="_blank"> alaptati,
alaptati!

Cum se poarta un bebelus in wrap si discutia de pe DC

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Incearca cu www.wizzair.com au preturi foarte bune daca iei din timp. Am zburat cu ei de cateva ori, au faza ca intarzie adesea dar daca nu depinzi de ceva legatura e super ok. Iti recomand sa iei bilet direct de pe site-ul lor nu de la agentii ca iei la jumatate de pret.

Adevarul, pur si simplu, este rareori pur si nu este niciodata simplu. Oscar Wilde

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Bic, blue air e low cost nu charter.
eu am zburat de cateva ori cu ei fara probleme. acum depinde si de noroc.
mai depinde si de orasul unde vrei sa ajungi.
iar Tarom are promotii acum la multe destinatii cu 50eur + taxe de aeroport, de ajung 2 bilete de adulti dus/intors 250-260 de eur... deci merita incercat.
Easyet are curse spre Milano si e singurul low cost care zboara de pe Otopeni si nu de pe Baneasa ca celelalte.

Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

wizzair, windjet, probate ambele.
alitalia, probata.

noi intr-un an am cumparat biletele din italia (pt plecare din romania) si au fost mult mai ieftine!!

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

happy mom Lavi & ladybird Iasmina Alissa 31.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns copiloi spune:

www.vola.ro/" target="_blank">Aici gasesti cele mai ieftine curse de la un moment dat.

Dupa ce identifici cea mai convenabila cursa, te sfatuiesc sa rezervi direct de la compania respectiva, nu de pe site-ul dat mai sus, care mai percepe vreo 5 euro pt. cautatura.

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olina87 spune:

Lufthansa are curse de 99 euro dus intors (pret cu toate taxele) Bucuresti-Milano/retur, Milano-Bucuresti/retur

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bic spune:

Merci pt. info.
Tot nu m-am hotarit.
Cit de sigure sint aceste companii low-cost? Ce fel de avioane au? Ce fel de piloti?
Ati zburat cu familia cu aceste low-cost carriers?
Mie si-asa mi-e frica de mersul cu avion, d-apai sa mai si merg cu unii low-cost.
Pe de alta parte, preturile sint foarte atractive.
Acum, mai nou, am vazut aici pe forum un subiect cu myair care se inchide?
Care-i treaba?

Smaranda Ioana, 3.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii

www.askdrsears.com/html/2/T020100.asp" target="_blank"> Alaptati,
www.lalecheleague.org/bfinfo.html" target="_blank"> alaptati,
alaptati!

Cum se poarta un bebelus in wrap si discutia de pe DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Nu stiu cum sunt avioanele celor de la BlueAir,daca-s mai mici sau nu,eu am mers cu cei de la tuifly,care au si curse low cost,dar avioanele sunt precum ale celor de la Tarom de exemplu.

De curand a zburat o nepoata cu cei de la Germanwings dinstr Ro catre De si nu a avur nici o problema,si sunt low cost.

Cat de cei de la Myair,asa e, nu stiu daca definitiv se inchid,dar stiu ca momentan nu mai efectueaza zboruri datorita neplatii taxelor de aeroport.Sora mea trebuia sa zboare din Sicilia catre Ro cu ei si zborurile au fost anulate si a trebuit sa isi ia bilete la alta companie.

Mare atentie cand luati biletele, asigurati-le ,in caz ca doamne fereste se intampla sa nu mai zburati,ceva intervine,daca biletele low cost nu-s asigurate pierdeti banii, nu se recupereaza nici macar 25%, nu mai zic 50%,asa ca citit cu atentie toate conditiile si termenii.

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Natasa spune:

Eu am zburat cu Wizzair si cu Sky Europe. Au avioane mari, curate, au plecat la timp de fiecare data, nu am avut niciun fel de probleme. Nu cred ca siguranta zborului tine de faptul ca iti dau sau nu o tava cu mincare in avion...

Mergi la inceput