Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(37)*
Raspunsuri - Pagina 6
denisamada spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dyana27 dupa ce am scris un mesaj imeeeeeeens mi-am dat seama ca o sa va pocneasca creierii daca cititi asa ceva.... ca dupa ce l-am citit eu.... parca nu-mi venea sa cred... situatia e chiar naspa... nu vad iesirea din ea, nu vad cum pot sa trec peste lucrurile spuse de sot, chiar daca le-a regretat dupa aia si s-a jurat ca nu aia a vrut sa spuna..cred ca ne auzim peste cateva zile, azi plec la botez la nasii mei, si dupa aia cred ca raman la mama cu mutzu o perioada... pana luam o hotarare |
Of, Dyana... ne rugam pentru voi sa luati decizia cea mai buna... Nu pot sa dau sfaturi.. ii multumesc lui Dumnezeu ca avem o relatie fara probleme de genul asta...
Sa fie cum e mai bine pt voi si pt mutzunel.
Pupam si celelalte fete cu motani care nu sunt cuminti.
Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
Leeloo21 spune:
saby
ayla..uite ca ai scapat de stres..sanatate lu' clau
kea..iti raspunde sotul mai incolo cand vine...a plecat sa plateasca rata 3 la celulele stem (pt 60kg avem noi.k intreba cineva mai demult) si sas-i cumpere blitz..k deh..ne pregatim pt nunta olgai de duminica speram sa fie cu noroc!!!
bebe tudor face nani pui pt a treia oara azi..de la 6 30-8 30 apoi de la 10 30- 12 00 si acum de la 13 45-...sa vedem cat tine:D
ma duc sa slap vasele ca a papat alin si zici k au trecut turcii prin bucatarie..plus ca nu mai am biberoane curate!
simona cum v-au placut pozele?..asteptam vesti cat de curand! speram sa fiti bine
Cristina si Alin, parinti super fericiti de Tudor (lumina ochilor nostrii) pestisor de 12 martie '09
nasterea in apa
pozici dragute
evenimente pozate de Alin(tati de Tudor)
chatonel spune:
fetelor suparate rau, asta e mesaj pentru voi
deci: razboiul se face cind sinteti pregatite si aveti toate sansele de a cistiga pina atunci fiti diplomate, uzati de strategii diverse si nu uitati ca "vorba dulce mult aduce"
io sint sigura ca nu e cazul sa va despartiti niciuna, dar e vb de sensibilitati exagerate, de oboseala si de neintelegeri care vine din frustrari si lipsa de comunicare. asteptati sa fiti mai odihnite, sa vedeti lucrurile mai "la rece", cu calm. si mie mi se intimpla sa urlu la sot, de nervi, de oboseala, de frustrare ca eu sint priponita linga fata si uneori, efectiv, nu mai pot suporta!!! apoi dau in plins, deci e evident ca nu e o stare normala! asa ca mai inghite si al meu, io imi revin si facem pace "intre doua dobitoace, dobitocul cel mai mare.... esti chiar tu " si apoi ne dragalim in si ne rasfatam
asa ca va incurajez din toata inima sa dati reaua vointa la o parte, sa intelegeti ce spunem noi toate si sa bagati la cap ce spun IO, ca-s cea mai veke la ani
Famille Dragoon cu Izia, 23 mars 2009
Toulouse, la ville rose
chatonel spune:
citat din mesajul lui cris_tinaus ARIANA SOPHIA si ANA si pt mamicile voastre un buchet de si multa sanatate www.dolarei.com/Cristina-Hiticas_6031.html" target="_blank">Votati si dolareii mei Cristina, mami de Ana - 30 martie 2009 Poze broscuta harnicuta |
LA MULTI ANI side la noi!
Toulouse, la ville rose
chatonel spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Dodo-pui
Voata si admirat pe VladIsabella se face pana la urechi cand papa suc de morcovi(i-am dat de 2 zile-am ajuns la 2 linguritze www.dolarei.com/G-GG_5902.html" target="_blank">Ne acordati un vot si azi?Multumim oo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo* Blogul lui Bogdan Andrei goblenuri-relatii pe blogul Donului Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul! Doamne ajuta! *oooo*~*oooo*~*oooo* Bazar pentru: Bogdan;Mihaita;Sebi;Ema |
ba e Catalin rinjila , nu Vlad! io il pup pe nasuc
Toulouse, la ville rose
pisigri spune:
ILINCAAAA !!!! Vrem pozele cu sarbatorita Sophiphi si cu Manolica-fara-frica !!
Dyana,
nu pleca asa, pur si simplu, eu zic nici sa nu fugi la mama; in afara cazurilor de violenta domestica, daca vrei sa indrepti ceva o faci stind si discutind, nu fugind la mama... Plus ca din proprie experienta iti spun, cu cit sint mai multe neamuri implicate, sint si prea multe pareri si o sa va zapaciti de cap amindoi. Si nu stiu cum e la tine in familie, mie imi place ca daca decid sa iert si sa inchid un subiect, sa nu vina mama/tata/sora etc sa ma toace ca "nu trebuia sa il ierti", "eu nu as fi acceptat asa ceva", "o sa fie mai rau", "mindria ta de mama si femeie.." etcetc. Acu e drept ca noi nu stim ce s-a intimplat si ne dam cu parerea asa, pe deasupra, dar astea mie - repet, mie - mi se par niste "reguli" de care trebuie tinut cont.
Nu uita ca de cind sinteti 3, ASTA e familia ta; eu mereu am gindit asa, cu toata dragostea si respectul pt parintii, bunicii mei etc: acum am familia mea pt care eu sint responsabila. Multe chestii imi place sa le duc in circa - dovada ca atunci cind se aduna mi se pare ca a cazut cerul pe mine si cad in depresie ca ieri - si multe lucruri prefer sa le discut cu prieteni sau pe forum, nu cu ai mei, care se implica afectiv exagerat si nu fac decit sa complice lucrurilr.
Te pup si ai grija de tine si de voi!
If you can't say something nice, then don't say nothing at all
"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)
novus spune:
Ariana , Sophia , Ana
Mami lui Alexandra (03.03.09)
www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Suntem trei muschetari
denisamada spune:
La multi ani!
Ariana
Sophia
Ana
Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
novus spune:
Dyanna, chiar asa e de rea situatia incat sa pleci la mama ta ??!! nu cred si sincer nu ar fi bine !! exact cum ziceau si fetele nu asa se rezolva neintelegerile sau problemele aparute acum pe fondul oboselii si a noilor responsabilitati in familie !
Apai de divort sincer nu cred ca e cazul nici macar in gluma
Linisteste-te si incearca sa stati de vorba si nu te arunca sa iei decizii pe care sa le regreti apoi !!
Mami lui Alexandra (03.03.09)
www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Suntem trei muschetari
pisigri spune:
citat din mesajul lui chatonel asa ca va incurajez din toata inima sa dati reaua vointa la o parte, sa intelegeti ce spunem noi toate si sa bagati la cap ce spun IO, ca-s cea mai veke la ani Famille Dragoon cu Izia, 23 mars 2009 Toulouse, la ville rose |
Da sefa, s'traiti, cum spune matale!
Da pe mine ma stii, ca-s geamana ca zodie, azi nici nu ma pot uita la tine si miine ne iubim "ca-n prima zi" - asta daca dureaza pina miine... ca de obici imi trece mai repejor.
If you can't say something nice, then don't say nothing at all
"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)