Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(37)*
Raspunsuri - Pagina 18
Kea spune:
Mi-a placut Ilinca cu papadia.
Anca, eu zic ca, lasand sa treaca timpul, sansele sa se reinoade relatia, scad. Si eu cred ca si Olga, ca tu totusi iti doresti in adancul sufletului ca el sa stie de bebe, ca bebe sa se poata bucura de taticul lui. Asa ca mai bine iei taurul de coarne, ii spui de bebe si atunci vezi daca vorba lui chato, dai pagina mai departe si-l lasi cu papadia sau nu. Stiu ca de pe margine e tare usor sa iei taurul de coarne, dar na!
4 luni
olishka spune:
Salutare!!!
Multumesc din suflet pt urari
|pisigri si pe mine m-ai pacalit cu norvegia Deja vroiam sa cer detalii, caci noi vrem sa mergem in primavara.
David a adormit la mine in brate si mi-e lene sa urc sus, sa fac dus. Sunt cam obo.
\va pup
Olga, mamica lui David iepurasul
Adee spune:
Kea,Ayla,Dodo-pui, cris_tinaus, chatonel, novus, denisamada,Ilinca, aris, saby multumim de urari
purcelusa mea mica Ariana - 24.03.2009
poze
novus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui carmenada Fetelor pe caldura asta bebei vostri cat de des papa? Ina ieri a supt din ora in ora .... mai des ca in prima luna si cred ca din cauza asta aseara a durut-o stomacelul pentru ca s-a foit pana pe la ora 2 si nu a putut sa adoarma ...... Cele care inca alaptati exclusiv le dati si apa sau ceai? Eu nu i-am dat insa ma tot intreb daca nu ar fi cazul... Carmen mamica fericita de elefantica Ina Gabriela (16.03.2009) |
Si Alexandra parca mananca mai des dar asta e
Eu nu ii dau nimic altceva decat de la milkbar ! si nici nu am de gand pana peste vreo luna
Mami lui Alexandra (03.03.09)
www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Suntem trei muschetari
novus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ilinca_M. Gata, am pus pozele asa cum sunt, ce atatea modificari! Sa va descriu situatiunea: Manole dormea pe "canapeaua lui"; am dus-o pe Sophia in scoica sa vedem ce parere o sa aiba Manole de "intrusa" si rezultatul...apare in poze:)) http://community.webshots.com/album/573732162IFdGJz mami de Sophia-Diana (Sophiphi) http://community.webshots.com/user/Ilinca_M |
superrrrrrrrrrrrrrrr !!!
www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Suntem trei muschetari
novus spune:
Timeea, Maria , Ariana Maria , Alexandros
OLISHKA, imi pare rau ca nu te pot felicita personal dar vii tu la soacra asa ca pana atunci iti spun sa ai parte de o nunta asa cum ai visat si sa imbatriniti sanatosi impreuna !!!
petrean spune:
Olga sa ai o nunta asa cum iti doresti, casa de piatra, sa sanatate, si o casnicie solida
Vlad si Catalin-17.03.2009 si Andrei Luca -15.12.2006
www.infoturism.ro/acorda-puncte/101832/" target="_blank">Votati
www.dolarei.com/Petrean_5759.html" target="_blank">un dolarel?
POZE
Povestea noastra
chatonel spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui novus
superrrrrrrrrrrrrrrr !!! Mami lui Alexandra (03.03.09) www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Suntem trei muschetari |
sint geniale pozele!!! si manole are o figura de bunic linga sophiphi!
Famille Dragoon cu Izia, 23 mars 2009
Toulouse, la ville rose
chatonel spune:
'neata tufete dau o
raportam racoare, nu-s peste 30°C (afara) si o dragonicioasa complet perturbata, azi-noapte m-a capiat din doua in doua ore cu suptul... asta plus ca aseara am fost invitati la niste preteni la masa si ne-am culcat la 1 si juma... acu am impresia ca-s batuta, ma dor toate cele si-s buimaca!
Famille Dragoon cu Izia, 23 mars 2009
Toulouse, la ville rose
lysbeth spune:
Kea, nepotelul meu avea capul turtit rau de tot la spate. Era pur si simplu plat ca o farfurie. In jurul varstei de 7-8 luni si-a revenit la forma si acum e un capusor rotunjor ca o bilaDeci nu te speria se remediaza. Dar sa insisti cu schimbatul pozitiei capusorului la somn
Fetele raportam implinirea marii minuni:
AVEM UN COLTISOR
Mai najpa e ca avem un caninAre mami vampiras in devenire
De vreo 2 zile era cam marait si vroia mai mult in bratica + ca dimineata aea falcuta rosie si cand am verificat vazuram comoara din gurita.
Mami de Damian Codrut Andrei (08 apr 09)