Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(37)*
Raspunsuri - Pagina 17
Ayla21 spune:
Casa de piatra, multa fericire si iubire, Olga!
Si o nunta de vis!
La multi ani!
Timeea
Maria
Ariana Maria
Alexandros
Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda.
www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!
Aprinde o lumanare in memoria Almei!
saby spune:
Olga sper din tot sufletul sa ai parte de o nunta ca in povesti. Casa de piatra!!!!
Am mai pus cateva poze de la cununia noastra.
Sabina mamica fericita de Maia Andreea
http://www.flickr.com/photos/39734204@N04/
Ilinca_M. spune:
Baaai, pisicoantzogri, pai si io am crezut ca plecati in Norvegia pe bune! Si ma gandeam: da' cum de-au copt ideea asta si cand, ca noua nu ne-a zis nimic?!
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
http://community.webshots.com/user/Ilinca_M
petrean spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Leeloo21 hehe ce dragut..si eu chiar eram tare bucuroasa pt voi k plecati toti!:)) uff..scuze daca te-am necajit..n-am fost prea isteata sa citesc printre randuri:P daca pleci totusi la polul nord sau in norvegia..sa ne luato si pe noi..k si la noi este extrem de cald..si in casa nu scot mai putin de 26 gr Cristina si Alin, parinti super fericiti de Tudor (lumina ochilor nostrii) pestisor de 12 martie '09 nasterea in apa pozici dragute evenimente pozate de Alin(tati de Tudor) |
esti o fericita..la mine sunt 31
Vlad si Catalin-17.03.2009 si Andrei Luca -15.12.2006
www.infoturism.ro/acorda-puncte/101832/" target="_blank">Votati
www.dolarei.com/Petrean_5759.html" target="_blank">un dolarel?
POZE
Povestea noastra
Monnvas spune:
OLISHKA de vis! Casa de piatra, fericire multa si sa va iubiti mereu!
Amu' mai era o urare poporana, sper sa nu te superi: CASA DE KKT ca sa nu-si bage nimeni nasu-n ea
ANCA nush cum ai avut nervi sa suporti atata prostie la telefon. E posibil ca daddy sa nu-i fi dat nr, ci sa se fi autoservit gagica - mie a asa ceva imi miroase.
Monica mami de CRISTIAN
(7.03.2009)
CAND 1+1=3
chatonel spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ayla21 Casa de piatra, multa fericire si iubire, Olga! Si o nunta de vis! La multi ani! Timeea Maria Ariana Maria Alexandros Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda. www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc! Aprinde o lumanare in memoria Almei! |
Ne alaturam si noi urarilor!
La multi ani sarbatoritilor de azi! UN de l adragoana pentru inotatorul ei
Oli, casa de piatra, distractie maxima!
Famille Dragoon cu Izia, 23 mars 2009
Toulouse, la ville rose
lysbeth spune:
Olishca la noi se spune asa: Casa de piatra si copii beton
Sa fie intr-un ceas bun
Fetele, ne alaturam disperatilor cu 31 de grade in casa. BB e fiert si copt in acelas timp...Curge slaninuta de pe el de zici ca-i piftie
Azi am fost toti la piscina ca in casa nu se mai putea sta. Pana si pisica si-a adus pisoii in casa si i-a bagat undeva in spatele unui dulap pe gresie sa fie mai la racoare. Sper ca e maine sa fie mai putin cald
Mami de Damian Codrut Andrei (08 apr 09)
pisigri spune:
Leeloo, Ilinca, imi pare rau ca v-am indus in eroare, mesajul meu a fost cam...vag, recunosc.
Si la noi in casa sint peste 30 de grade, si s-a innorat de pe la 6pm si a picurat 3 minute si parca vad ca asta-i tot.Nici la tara nu ne-am dus, ca afara e jale chiar si la curte iar sa stau in casa mi-e mai comod la mine acasa. Sincer nu mai rezistam, iar adormitul Pisilincii in brate e un chin si pentru mine si pt ea, dar in patut nu adoarme nici batuta. Noroc ca fata de ce bebelusi am mai vazut live in ultima vreme ea e mai fotomodel, ca altfel cred ca era si mai rau. Ca sa nu mai spun ca la plimbare continuam sa impingem carutul gol si sa tabircim ploada in brate...jale!
Ma duc sa-mi sustin sotul la facut inghetata de piersici si sa fac un dus si nani... ca miine o luam de la capat.
Stiti ce ma consoleaza? Si nu-i frumos din partea mea... Ca nu-s gravida in ultimele luni pe caldura asta (ca eu asta iarna stateam cu geamul deschis si ma plingeam de caldura) si ca Pisilinca a scapat de colici inainte sa dea caldurile astea...
If you can't say something nice, then don't say nothing at all
"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)
Kea spune:
La multi ani!
Timeea
Maria
Ariana Maria
Alexandros
Olga, casa de piatra, sanatate, fericire si multi copii!
Pisi si eu plezneam de invidie ca mergi in Norvegia! Dar zau ca-mi pare rau ca a fost numai o gluma! A pus una din fete niste poze superbe aici: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=128258&whichpage=1 , aruncati o privire daca aveti timp.
4 luni
Kea spune:
Candva, cineva, nu mai stiu cine ca a fost mai demult, intreba ce facem daca bebe are capul turtit pe o parte. Nu stiu ce sa raspund. Keutu il are nitel turtit in spate si incercam sa-l culcam pe parti. Dar noaptea si-l intoarce cum vrea el, dar na, noi ne dam silinta. Am intrebat medicul si a zis ca-si revine de la sine, dar nu m-a convins.
4 luni