Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(37)*

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ADA1974 spune:

OLINSHKA

sa ai parte de o nunta asa cum ti-ai dorit, sa nu lasi pe nimeni sa te supere, si sa pui pe altii sa se ocupe de aranjamente - tu sa te distrezi cat mai mult - ca trece f.f.f.f repede !

LA MULTI ANI si ghioceilor: Timeea bebe de Millie,
Maria bebe de Maya25,
Ariana Maria bebe de bebe_strumph,
Alexandros, bebe de Aris26
baietel, bebe de Bombonique

Noi nu prea am mai avut timp sa scriem (doar am citit).

Legat de cazauri: si Gabi a luat cateva (mi-a cazut din carucior- noroc ca a aterizat pe presul unor vecini si era si gros imbracata si n-a zis nici pas; a cazut din patul mare; la 9 luni si-a spart capul - era cu mama si o tinea de un picior sa o schimbe - dar s-a smucit si a venit cu fruntea direct in coltul de la pat- s-a dus cu ea la dr si i-a pus un fir si eu nu am stiut nimic decat cand am venit acasa si am vazut-o cu ceva in frunte la geam), iar cand era mai maricica numai la cap se lovea , dar acum e bine si are picioarele numai vanatai si julituri , asa ca obisnuiti-va mamicilor .....

Noi ne pregatim de concediu - 4 zile la mare, si tot pun si scot din bagaje .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ADA1974 spune:

Dovada capului spart:

http://picasaweb.google.com/mart.apr09/ADA1974?locked=true#5362371032508899650

si ranjetul pana la urechi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leeloo21 spune:

am ramas aseara sa va povestesc unde am fost pana la 1 noaptea..la film..la mall baneasa la film in aer liber..harry potter6 cred..tudor a dormit linistit in scoica..s-a mai trezit k a fost destul de cald in masina..dar a adormit repede la loc..a fost super cu bebe..pacat ca filmul lasa de dorit..

anca..esti cu adevarat o mami puternica..si ma bucur ca l-ai facut pe bebe3 si nu ai niciun regret! cred ca peste un timp dupa ce se obisnuieste si el cu ideea ca are un bebe o sa-ti dea un semn..asa ar face orice om sanatos la minte..dar..acum depinde..n-am citit povestea ta de la inceput..dar daca el a pus-o pe logodnica sa sune..a fost f urat din partea lui..desi cred ca acolo a fost pura gelozie si e posibil k el sa nu stie nimic despre acest telefon..insa o sa afle mai curand sau mai tarziu..

olga superba ideea cu Vespa..va asteapta alin la intrare sa va faca poze sa inteleg..sa te vedem cu voalul in vand si cu buchetul in aer!!! culmea ar fi sa aveti si un attach si sa-l puneti pe bebe bine hamuit acolo in scoica:P..dar nu..e momentul vostru maine

ilink sunteti nsite draguti cu animalutele voastre! superbbi puiutii familiei..desi cred ca manole nu mai e chiar puiut..dar e un bebe puternic

Cristina si Alin, parinti super fericiti de Tudor (lumina ochilor nostrii) pestisor de 12 martie '09

nasterea in apa

pozici dragute

evenimente pozate de Alin(tati de Tudor)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Gata, plecam in Norvegia!!

If you can't say something nice, then don't say nothing at all

"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia_30 spune:

Olishka,ITI DORESC CASA DE PIATRA !SA AI PARTE DE CEA MAI FRUMOASA ZI DIN VIATA TA(DUPA CEA A NASTERII MICUTULUI DAVID). .

Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

olisha casa de piatra,fericire

La multi ani sarbatoritilor zilei!

www.dolarei.com/G-GG_5902.html" target="_blank">Ne acordati un vot si azi?Multumim

oo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*

Blogul lui Bogdan Andrei
goblenuri-relatii pe blogul Donului

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!
*oooo*~*oooo*~*oooo*

Bazar
pentru:

Bogdan;Mihaita;Sebi;Ema

Mergi la inceput

cand plecati pisigri? superb! banuiesc ca cu avionul? luari si bebelina cu voi?

Cristina si Alin, parinti super fericiti de Tudor (lumina ochilor nostrii) pestisor de 12 martie '09

nasterea in apa

pozici dragute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Citat:
citat din mesajul lui carmenada

Fetelor pe caldura asta bebei vostri cat de des papa? Ina ieri a supt din ora in ora .... mai des ca in prima luna si cred ca din cauza asta aseara a durut-o stomacelul pentru ca s-a foit pana pe la ora 2 si nu a putut sa adoarma ......
Cele care inca alaptati exclusiv le dati si apa sau ceai? Eu nu i-am dat insa ma tot intreb daca nu ar fi cazul...

Carmen mamica fericita de elefantica Ina Gabriela (16.03.2009)

carmen, eu alaptez si incerc sa ii dau si ceai. Pana acum ii strecuram cate o lingurita, doua cand se juca si era plin de apa, dar de 3 zile uimitor, chiar bea singur din biberon. Initial am zis ca il mananca gingiile de sta cu biberonul in gura dar deja e a treia zi cand molfaie si trage ceai, cu pofta. NU gandi ca bea litri dar oricum e un progres.

UN VOT DE INCREDERE VA ROG
http://www.infoturism.ro/acorda-puncte/111268/

http://picasaweb.google.ro/mart.apr09/FloriCambur#
Raru, tziparul lui mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Citat:
citat din mesajul lui Leeloo21

cand plecati pisigri? superb! banuiesc ca cu avionul? luari si bebelina cu voi?

nasterea in apa

pozici dragute

Leeloo,
ma simt onorata ca ai atita incredere in mine. Nu plecam nicaieri, dar la ora asta cred ca si la Polul Nord e prea cald pt noi..

If you can't say something nice, then don't say nothing at all

"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput

hehe ce dragut..si eu chiar eram tare bucuroasa pt voi k plecati toti!:)) uff..scuze daca te-am necajit..n-am fost prea isteata sa citesc printre randuri:P

daca pleci totusi la polul nord sau in norvegia..sa ne luato si pe noi..k si la noi este extrem de cald..si in casa nu scot mai putin de 26 gr

nasterea in apa

pozici dragute

Mergi la inceput