Burtici fericite de septembrie-octombrie (112)
Raspunsuri - Pagina 7
selen80 spune:
a, si am uitat..pt fetele care prefera strugurei...parca Monica zicea ca strugurei au fost generatia de anul trecut..si ca nu putem repeta, trebuie sa gasim alt nume....de acolo a venit ideea de dovlecei....
mie imi place dovlecei....ca imi inchipui ca o sa fie toti grasuni asa
...si in plus, dovleceii au fost o parte importanta din odiseea noastra
ba prajiti cu usturoi, ba pane 
33+ cu
Ebru PRIMA POZA!
nunta
9 luni
Iulika29 spune:
Fetelor så vedeti ce am facut eu in marea lenevealå..![]()
![]()
Am comandat www.barnfyndet.se/produkter/Barnvagn---Knorr-Alu-Fly-Dove-%28Ljusbl%C3%A5%29_358" target="_blank">frumusete de carucior..Mie imi place mult..si coloarea
..
www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, cea mai fericitå
34+cu
Bruce Nicholas
aidaciolac spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Iulika29 Fetelor så vedeti ce am facut eu in marea lenevealå.. Am comandat www.barnfyndet.se/produkter/Barnvagn---Knorr-Alu-Fly-Dove-%28Ljusbl%C3%A5%29_358" target="_blank">frumusete de carucior..Mie imi place mult..si coloarea ![]() .. |
aha e taaare
, dar cat inseamna in euro asa ca idee ionika zau ca e complicat. Trebuie sa mergi la stomatolog sa vada ce ai , apoi la gineco sa aprobe medicatia care o scrie stomatologul ... OOof , sper sa treaca

Aida ... 32+ ... cica
Poze cu noi

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine
alex25 spune:
Iulika, felicitari pentru achizitie, sa o folositi sana
tosi!
Eu astept musafiri, asa ca s-ar putea sa dispar.![]()
----------------------------------------------
Alexandra
30+ se pare ca fluturasul va fi
Alessia Ruxandra
Bbelusa cea iubita
Da Doamne sa ne nastem sanatoase
alex25 spune:
Aida, eu stiu mama ca vrei sa te fofilezi, dar eu astept ceva impreuna cu alte fete....ce ai de gand?
----------------------------------------------
Alexandra
30+ se pare ca fluturasul va fi
Alessia Ruxandra
Bbelusa cea iubita
Da Doamne sa ne nastem sanatoase
Iulika29 spune:
| citat din mesajul lui aidaciolac aha e taaare , dar cat inseamna in euro asa ca idee Aida ... 32+ ... cica Poze cu noi ![]() www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta "Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine |
460 euro..
Multumesc
34+cu
Bruce Nicholas
selen80 spune:
Iulika, sa-l folositi sanatosi!
Ionika, si eu zic ca tb sa ajungi la un stomatolog, sa-ti zica exact care e problema...poate Manga te ajuta cu mai multe info, desi tin mitne ca ea zicea ca orice a facut nu-i trecea durerea...sper sa nu fie cazul si la tine ..
33+ cu
Ebru PRIMA POZA!
nunta
9 luni
MangaGirl spune:
| citat din mesajul lui ionika Seara buna! Am o maaaare problema....m-au apucat durerile de dinti. Stiu ca la un moment dat ati avut si voi aceasta problema, sfatuiti-ma si pe mine ce sa fac.Doare la atingere, cand mananc, nu sunt umflata. E un dinte la care am facut rezectie acum cativa ani, are stift si e imbracat, asa ca nu stiu ce mama masii are! ![]() Heeelp! Ioana 29+ |
poate ca nu ti-au scos nervul bine si nu au facut cor5ect opturatia. si daca e asa, atunci ai facut infectie ca mine. dar asta numai un doctor ar putea sa-ti spuna. sper sa nu patesti ca mine ca nu e placut deloc.

MangaGirl :-)
30+ cu Sasha Laurian 
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=%20MangaGirl&year=2009&month=9&day=30&babycount=1
poze webshot - http://community.webshots.com/album/570672058NKtQlR
www.mariaciubotaru.blogspot.com
aidaciolac spune:
| citat din mesajul lui alex25 Aida, eu stiu mama ca vrei sa te fofilezi, dar eu astept ceva impreuna cu alte fete....ce ai de gand? ![]() |

iulika wow
scump fata pt buget de RO , sa il stapaniti si sa il calariti sanatosi 
Aida ... 32+ ... cica
Poze cu noi

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine
Iulika29 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui aidaciolac
![]() ![]() iulika wow scump fata pt buget de RO , sa il stapaniti si sa il calariti sanatosi ![]() Aida ... 32+ ... cica Poze cu noi ![]() www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta "Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine |
Aida e scump si pt bugetul nostru ..så nu crezi altceva..
34+cu
Bruce Nicholas