Burtici fericite de septembrie-octombrie (112)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

a, si am uitat..pt fetele care prefera strugurei...parca Monica zicea ca strugurei au fost generatia de anul trecut..si ca nu putem repeta, trebuie sa gasim alt nume....de acolo a venit ideea de dovlecei....
mie imi place dovlecei....ca imi inchipui ca o sa fie toti grasuni asa ...si in plus, dovleceii au fost o parte importanta din odiseea noastra ba prajiti cu usturoi, ba pane

33+ cu Ebru PRIMA POZA!

nunta
9 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Fetelor så vedeti ce am facut eu in marea lenevealå..

Am comandat www.barnfyndet.se/produkter/Barnvagn---Knorr-Alu-Fly-Dove-%28Ljusbl%C3%A5%29_358" target="_blank">frumusete de carucior..Mie imi place mult..si coloarea..

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, cea mai fericitå 34+cu Bruce Nicholas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Citat:
citat din mesajul lui Iulika29

Fetelor så vedeti ce am facut eu in marea lenevealå..

Am comandat www.barnfyndet.se/produkter/Barnvagn---Knorr-Alu-Fly-Dove-%28Ljusbl%C3%A5%29_358" target="_blank">frumusete de carucior..Mie imi place mult..si coloarea..

aha e taaare , dar cat inseamna in euro asa ca idee

ionika zau ca e complicat. Trebuie sa mergi la stomatolog sa vada ce ai , apoi la gineco sa aprobe medicatia care o scrie stomatologul ... OOof , sper sa treaca

Aida ... 32+ ... cica
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Iulika, felicitari pentru achizitie, sa o folositi sanatosi!

Eu astept musafiri, asa ca s-ar putea sa dispar.

----------------------------------------------
Alexandra 30+ se pare ca fluturasul va fi Alessia Ruxandra
Bbelusa cea iubita

Da Doamne sa ne nastem sanatoase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Aida, eu stiu mama ca vrei sa te fofilezi, dar eu astept ceva impreuna cu alte fete....ce ai de gand?

----------------------------------------------
Alexandra 30+ se pare ca fluturasul va fi Alessia Ruxandra
Bbelusa cea iubita

Da Doamne sa ne nastem sanatoase

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui aidaciolac

aha e taaare , dar cat inseamna in euro asa ca idee

Aida ... 32+ ... cica
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

460 euro..

Multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

Iulika, sa-l folositi sanatosi!

Ionika, si eu zic ca tb sa ajungi la un stomatolog, sa-ti zica exact care e problema...poate Manga te ajuta cu mai multe info, desi tin mitne ca ea zicea ca orice a facut nu-i trecea durerea...sper sa nu fie cazul si la tine ..

33+ cu Ebru PRIMA POZA!

nunta
9 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

Citat:
citat din mesajul lui ionika

Seara buna!
Am o maaaare problema....m-au apucat durerile de dinti. Stiu ca la un moment dat ati avut si voi aceasta problema, sfatuiti-ma si pe mine ce sa fac.Doare la atingere, cand mananc, nu sunt umflata.
E un dinte la care am facut rezectie acum cativa ani, are stift si e imbracat, asa ca nu stiu ce mama masii are!
Heeelp!

Ioana 29+

poate ca nu ti-au scos nervul bine si nu au facut cor5ect opturatia. si daca e asa, atunci ai facut infectie ca mine. dar asta numai un doctor ar putea sa-ti spuna. sper sa nu patesti ca mine ca nu e placut deloc.

MangaGirl :-) 30+ cu Sasha Laurian
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=%20MangaGirl&year=2009&month=9&day=30&babycount=1

poze webshot - http://community.webshots.com/album/570672058NKtQlR

www.mariaciubotaru.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Citat:
citat din mesajul lui alex25

Aida, eu stiu mama ca vrei sa te fofilezi, dar eu astept ceva impreuna cu alte fete....ce ai de gand?

iulika wow scump fata pt buget de RO , sa il stapaniti si sa il calariti sanatosi

Aida ... 32+ ... cica
Poze cu noi

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui aidaciolac

Citat:
citat din mesajul lui alex25

iulika wow scump fata pt buget de RO , sa il stapaniti si sa il calariti sanatosi

Aida ... 32+ ... cica
Poze cu noi

Aida e scump si pt bugetul nostru ..så nu crezi altceva..Il platim in mai multe transe..2-3 så vedem cum ne avem cu banii..

Mergi la inceput