Burtici fericite de septembrie-octombrie (112)
Raspunsuri - Pagina 6
MangaGirl spune:
aida da-i incolo...dar nu te lasa...acum ma gandesc la mama care a stat si a inghitit ani de zile de la cumnata/cumnat ca are prea mult bun simt si rau a facut. ca nu mai au limite la nesimtire. asa ca fii tare si zi-le ce ai de zis.
danaimi pare rau tare:(. nici nu vreau sa ma gandesc ce e in sufletele parintilor. am cosmaruri cand indraznesc sa ma gandesc ca dk nu s-ar vedea la eco problemele si dk copilul meu are ceva. 
si eu prefer dovlecei ca atunci e perioada lor. sarmalutele sunt mai pe la craciun.
lucia spor la case. cand ma gnadesc k trebuie sa ma apuc si eu mai pe la toamna, imi vine sa 
monica ce ne spui tu acolo mai fata??? numai de bine. ma bucur
mai ales ca stiu ca erai cam plouata acum vreo 2 zile. ai vazut ca totul e ok?
dk am uitat pe cineva...rog iertare...cica muncesc.
MangaGirl :-)
30+ cu Sasha Laurian 
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=%20MangaGirl&year=2009&month=9&day=30&babycount=1
poze webshot - http://community.webshots.com/album/570672058NKtQlR
www.mariaciubotaru.blogspot.com
anco spune:
pai aida draga eu nu prea am
, nici nu stiu daca o sa am ce alapta, dar ma rog...eu mi-am luat...asa preventiv ![]()
lasa supararea la o parte. asa te vreau , mai pune un banc, o gluma ceva, ca viata tre sa mearga mai departe.
anco 32+
alex25 spune:
Vad ca acum ca am venit eu ati disparut voi sau nu mai vreti sa vorbiti cu mine?
Oricum va pup dulce, mi-a fost dor de voi si cam atat!
Aida, bine ca te-ai descarcat, de aia suntem pe aici.
Monica, ma bucur ca te-a linistit si Iosup in stilul lui caracteristic!
Eu merg abia saptamana viitoare din nou la control sa imi vad bbelina si la Iosup tocmai pe 8 august, deja nu mai am rabdare!

----------------------------------------------
Alexandra
30+ se pare ca fluturasul va fi
Alessia Ruxandra
Bbelusa cea iubita
Da Doamne sa ne nastem sanatoase
daciana.ilie spune:
salut fetelor
Monica ma bucur tare mult de vestile bune
;
Aida in primul rand un
si o imbratisare ca sa-ti mai treaca supararea si ca sa nu te superi pt ce o sa spun in continuare;
eu am crescut (a se citi am facut toate vacantele) intr-un sat la 15 km de granita cu ungaria, unde Juja neni era vecina de alaturi. Bunica mea a fost omul care m-a iubit cel mai mult pe lumea asta si a fost o taranca desteapta, harnica si curata.
Totusi, tin minte ca atunci cand eram copil, imi spunea ca atunci cand o sa moara si o sa fie in casa pusa, sa o jelesc in gura mare, ca sa vada vecinele cat de mult am tinut la ea.
Ceea ce vreau sa ma adaug este ca, ceea ce povestesti tu imi suna cunoscut - nu pot pleca de acasa pt ca nu-mi pot lasa gospodaria; vin la inmormantare si jelesc in gura mare pierderea suferita etc. Eu am iubit acest om neconditionat si am luat aceste lucruri asa cum erau. Poate ti-ar fi si tie mai usor in relatia cu ea, daca le-ai trata ca pe niste diferente "culturale".
Te rog nu te supara pe mine 
..
daciana
31+ Darius Alexandru
MangaGirl spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anco pai aida draga eu nu prea am , nici nu stiu daca o sa am ce alapta, dar ma rog...eu mi-am luat...asa preventiv lasa supararea la o parte. asa te vreau , mai pune un banc, o gluma ceva, ca viata tre sa mearga mai departe. ![]() anco 32+ |
nu te ingrijora, stiu persoane cu zero la sutien care au alaptat un an. bea ceai de chimen si mi-am mai cumparat ceva din Romania, dar astept sa-mi vina pachetul de acasa si va spun ce e. tot pt lactatie. cica e f bun...mi-a zis o mama care s-a chinuit sa aiba lapte si a reusit 7 luni.
MangaGirl :-)
30+ cu Sasha Laurian 
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=%20MangaGirl&year=2009&month=9&day=30&babycount=1
poze webshot - http://community.webshots.com/album/570672058NKtQlR
www.mariaciubotaru.blogspot.com
Emy10 spune:
Aida oricand simti nevoia sa te descarci, noi suntem alaturi de tine si iti trimitem o imbratisare de
si multi 
Monica felicitari pentru vestile bune! 
Dana imi pare rau pentru nepotelul tau!
Spor la lecturat si eu tot cu cartea in brate ![]()
32+ cu 
Eva
aidaciolac spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anco pai aida draga eu nu prea am , nici nu stiu daca o sa am ce alapta, dar ma rog...eu mi-am luat...asa preventiv lasa supararea la o parte. asa te vreau , mai pune un banc, o gluma ceva, ca viata tre sa mearga mai departe. ![]() anco 32+ |
vai vai , ai sa razi. Prietena de-a mea de la Constanta cu niste tzatzisoare miiiiici si curgatoare de lapte 2 ani de zile si io cu ditamai
abia am scos ceva 3 saptamani
... asa ca mai gandeste-te 
alex25 suntem aici
ne vezi? daciana.ilie eu inteleg foarte bine ce spui si nici nu ma supar. Eu sunt omul pacii chiar daca par razboinica si de obicei sar in apararea celui care nu e prezent. Dar vezi tu , anii astia grei si plini de lupta , cautari si framantari nu mi-au dat voie sa fiu rautacioasa ca nu am avut timp sa ma gandesc la dinastea. Eu am foarte mare incredere in oameni si sa stii ca ma bazez pe oameni si daca cineva imi zice ceva eu iau de buna fara sa trec prin filtru si cel mai rau e ca ma atasez de oameni ...
DAR (a trecut momentul) nu incerca in continuare sa imi demonstrezi cat suferi si cat te doare si cand a trebuit dadea bir cu fugitii. Cel putin sa nu incerce asta in fata mea. Sa ii spuna lu tzatza Floarea din coltul blocului dar nu mie.
Si cu asta am terminat pledoaria , sunt foarte calma si ma simt foarte bine , chiar nu am mai varsat nici o lacrima acum.

Aida ... 32+ ... cica
Poze cu noi

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine
selen80 spune:
Monica, ma bucur ca ai venit cu vesti bune despre grasunel
ma scuzati ca vin cu o intrebare ...stupida....la bebelusi asa mici se pun ciorapei? sau vreti sa luati mai mari, pt dupa 6 luni?? exista asa mici, si nu sunt incomozi la varsta asta?
au fost mai multe intrebari,, dar esentiala era prima ![]()
33+ cu
Ebru PRIMA POZA!
nunta
9 luni
daciana.ilie spune:
... si dat fiind faptul ca s-a nascut o printesa la odiseea noastra 

Sabina, Sa-ti traiasca fetita si sa fie sanatoasa! 

....azi mi-am carat soatza prin magazinele din buzau si am scotocit dupa tot ce mai consideram ca-mi lipseste si, evident, imi statea pe creier ![]()
asa ca am luat finet, vata, comprese sterile, halat, marsupiu, inca un set de body-uri, sutien de alaptat s.a.m.d ![]()
maine mai iau detergent sensitive si ma bag sa le si spal; pana maine ma bag la masina si cos si scutecele si ... gata ...
mai tb doar scaunul de masina dar facem o mica pauza ![]()
s-ar putea sa ziceti ca voi fi o mama denaturata dar nu am de gand sa calc hainutele
daciana
31+ Darius Alexandru
ionika spune:
Seara buna!
Am o maaaare problema....m-au apucat durerile de dinti. Stiu ca la un moment dat ati avut si voi aceasta problema, sfatuiti-ma si pe mine ce sa fac.Doare la atingere, cand mananc, nu sunt umflata.
E un dinte la care am facut rezectie acum cativa ani, are stift si e imbracat, asa ca nu stiu ce mama masii are!
Heeelp!
Ioana 29+