Burtici fericite de septembrie-octombrie (112)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

Monica felicitari pentru vestile bune! o sa vezi ca vei ajunge la termen si o sa tii in brate un bebe scump si sanatos!

Va multumesc fetelor la fiecare in parte pentru gandurile bune si incurajari..eu cred ca sunt acum o mare lasa si imi este greu sa-i sun si sa le spun ca sunt alaturi de ei, sa-i incurajez...dar o s-o fac! promit! stiu de la mama ca acum s-au dus sa ceara si o a treia parere (la cineva la Spit Grivita..nu stia mami numele), prima fiind a lui Pop;
Monica copilasul are si alte malformatii (nu le insir acum, ca nu are rost..), cea cardiaca fiind mai grava..

Dana 29s mamica mandra de
Thank God I'm a woman!

www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

ei camy dar nu am nici o treaba cu soacra , ani de zile a trimis aproape in fiecare we de-ale gurii de la tara. Nu am avut pretentia la nimic. Dar aici iar intervine treaba cu Emma , ca s-a imbolnavit si in 3 ani si jumatate nu cred ca mi-a calcat casa de 2x/an si asta din cauza ca animale acasa si nu are cu cine sa le lase , eu pe Emma nu avea cum sa o duc din cauza conditiilor de igiena de la tara ... si trebuia doar sa deschida gura ca vrea sa vina sa isi vada nepoata ca Laci se urca in masina si o aducea o ducea fara nici o problema. Dar se pare ca nu a vrut. Si Emma a 'plecat' si a putut sa vina 3 zile la rand nu a pupat-o , nu a pus mana pe ea a venit si a facut pe martira. Eh pai asta ma scoate din sarite . Pana aici . Nu te plangi tu la mine cat suferi ca Emma nu mai e
Va puteti imagina asa ceva? Macar sa ma lase draqului in pace , nu vreau si nu imi trebuie nimic de la ei cum nu am vrut si nici nu mi-a trebuit

Aida ... 32+ ... cica
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Eu de ce nu pot vedea pozele cu prima noastra bbelusa???

Mie imi place mai mult dovlecei, dar na, oricum va fi bine, sanatosi si sa fim!

Discutia despre camesi ma da pe spate, mai ales dupa cumparaturile de astazi, nici macar nu stiu daca sunt bune alea de le-am luat - au cate 3 nasturei in fata sa pot sa scot tzatza...din alea trebuia?

Cristina_Ana, felicitari pentru vestile bune de la eco si sa ajungi sanatoasa la 40s!

Gata si cu cap. 110, ma bag la urmatorul, mi-e si frica sa ma uit cat ati mai scris si la asta, cat eu bantui prin urma.

----------------------------------------------
Alexandra 30+ se pare ca fluturasul va fi Alessia Ruxandra
Bbelusa cea iubita

Da Doamne sa ne nastem sanatoase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anco spune:

am revenit putin pe aici. bineninteles ca n-am putut dormi. cand am atipit a inceput cineva sa bata la usa. asa ca m-am ridicat si mi-am facut unghiile .
felicitari monica pentru vestile bune.
ma duc sa-mi trezesc soatza sa-l trimit dupa paine, ca mi-e foame. si apoi plecam pana la o colega de-a mea care mi-a promis ca-mi imprumuta patutul de la fiica ei, un patut de lemn. e de fapt al doilea, ca unul l-am primit de la o alta colega.
ce sa fac, daca mie imi trebuie totul x2?

anco 32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

eu o sa ma asez un pic in patut..ca ieri mi-a facut barbatu' un cadou: cartea minunatului nostru prieten Dr. Spock; am ce lectura..are vreo 900 pagini

ne vedem mai pe racoare..si mai vesele!

Dana 29s mamica mandra de
Thank God I'm a woman!

www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Citat:
citat din mesajul lui aidaciolac

ei camy dar nu am nici o treaba cu soacra , ani de zile a trimis aproape in fiecare we de-ale gurii de la tara. Nu am avut pretentia la nimic. Dar aici iar intervine treaba cu Emma , ca s-a imbolnavit si in 3 ani si jumatate nu cred ca mi-a calcat casa de 2x/an si asta din cauza ca animale acasa si nu are cu cine sa le lase , eu pe Emma nu avea cum sa o duc din cauza conditiilor de igiena de la tara ... si trebuia doar sa deschida gura ca vrea sa vina sa isi vada nepoata ca Laci se urca in masina si o aducea o ducea fara nici o problema. Dar se pare ca nu a vrut. Si Emma a 'plecat' si a putut sa vina 3 zile la rand nu a pupat-o , nu a pus mana pe ea a venit si a facut pe martira. Eh pai asta ma scoate din sarite . Pana aici . Nu te plangi tu la mine cat suferi ca Emma nu mai e
Va puteti imagina asa ceva? Macar sa ma lase draqului in pace , nu vreau si nu imi trebuie nimic de la ei cum nu am vrut si nici nu mi-a trebuit

Aida ... 32+ ... cica
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

mie mi-a zis soacra-mea ca eu sunt ca Becali...plang de ochii lumii...offfffff...sa nu-i de ei Dumnezeu sa vada cum e sa ramai fara copilul tau...dar nu cred ca o sa mai indrazneasca sa mai zica ceva...ca era cristi de fata...si i-a zis vreo 2...

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

www.Darius-Andrei.piczo.com

24+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe Flavius Cristian

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anco spune:

mi-am luat 2 camasi de-alea de alaptat, adica au taieturi in dreptul ambilor sani, dar asa faine, ca sunt in niste clini de nici nu se vad.si au si halatele la fel. si pe deasupra au fost foarte ieftine.
nici mie nu-mi plac deloc, dar absolut deloc camasile, dar ce sa fac?daca asa trebe...desi eu o sa-mi iau si o pijama cu pantaloni la mine.

al meu se lasa rugat sa se trezeasca.il bat!ca mi-e foame.

anco 32+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anco

mi-am luat 2 camasi de-alea de alaptat, adica au taieturi in dreptul ambilor sani, dar asa faine, ca sunt in niste clini de nici nu se vad.si au si halatele la fel. si pe deasupra au fost foarte ieftine.
nici mie nu-mi plac deloc, dar absolut deloc camasile, dar ce sa fac?daca asa trebe...desi eu o sa-mi iau si o pijama cu pantaloni la mine.

am uitat sa va spun ca am vazut si eu camasi dinastea de alaptat. Mie mi se par foarte ok in situatia de fata , dar problema mea era fiind f pliurile alea stateau cracanate si nu am avut chef sa cumpar si sa pun capse ... ce capse? Io am masina de capsat?

Aida ... 32+ ... cica
Poze cu noi

Mergi la inceput

... si sa dam la cele rele ca nu se merita , ca oricum nu se repara ...

Merge unu’ cu nevasta-sa sa ia cina la resturant. Farfuria de supa se varsa pe rochia ei cea noua. Suparata si asteptand sa fie consolata de sotul romantic zice:
- Uite cum arat, ca o scroafa!
El raspunde:
- Si te-ai mai si murdarit pe deasupra!

Doi nuntasi la masa. Unul catre celelalt:
“Asta e cea mai hidoasa mireasa pe care am vazut-o la o nunta”
Celalalt raspunde sec: “E fata mea! ”
“Vai, ma scuzati, nu am stiut ca sunteti tatal fetei,”spuse primul.
“Nu sunt tatal, sunt mama! ”

Aida ... 32+ ... cica
Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Raluca_u, multa bafta diseara la eco, te asteptam cu vesti bune!

Monica, felicitari pentru nepotzel, sa fie sanatosi si el si mami si sa se bucure de cat mai multi ani impreuna! Ma bucur mult ca si tu ai vesti bune si iti trimit un virtual! daca te ajuta cu ceva si eu era sa il chilaresc pe al meu aseara din cauze bine definite, dar m-am abtinut, asa ca....fii calma, se intampla si la atii.

Vad ca ati facut prezenta, dar nu mi-ati simtit lipsa, dar nu scapati voi de mine asa de usor, eram la cumparaturi de camesi...si fara sa stiu, eram in concordanta cu cele intamplate pe aici.

Uffff, gata sunt, acum sa vad ce ati mai scris pe aici, zici ca aveti limbarnita!

----------------------------------------------
Alexandra 30+ se pare ca fluturasul va fi Alessia Ruxandra
Bbelusa cea iubita

Da Doamne sa ne nastem sanatoase

Mergi la inceput