Gravidutze si mamici de Cluj - 128

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nrl spune:

Tot eu am adus si
Sa aveti o zi minunata

Nicoleta mami de Andrei (08.12.2007)l
http://community.webshots.com/user/nicoletarl
http://formular.stirileprotv.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Salutare!!!

Ce liniste e pe aici...Eu n-am avut net o perioada,dar mi-a prins bine pauza asta,ca prea eram dependenta de net.
Suntem bine,Bea la fel,creste,si ne uimeste pe zi ce trece tot mai mult.E tare scumpica.
Saptamana trecuta am aflat ceva ce ne-a luat prin surprindere,dar tare ne-am bucurat.Maine va dau detalii sa fiu sigura.

Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Aham, deci ii ce cred eu, ti-am scris si dincolo
Nu te felicit pana nu ne dai unda verde

Poze Diana
Povestea nasterii

Raluca, mami de Diana (24.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Am fost azi cu Diana la Synevo pe Motilor pt recoltare secretie oculara si mi-su spus ca nu acolo, ca in cadrul Institutului oncologic, la laboratorul de acolo. No, am luat un taxi ca nu m-am indurat sa urc cu ea in brate pana pe Republicii si am avut noroc cu o tipa tare draguta de la receptie care m-a dus prin spate pana la laborator, era full de lume acolo, tinere internate, nu mai aveau par....m-a demoralizat foarte tare atmosfera de acolo, Doamne cata lume bolnava.....

Poze Diana
Povestea nasterii

Raluca, mami de Diana (24.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

RAmonela,oare ce ne ascunzi tu? Nu ma pronunt, astept sa ne anunti

Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biara spune:

nu am prea scris dar de citit v-am citit , imi fac lectiile si sunt la curent cu noutatile. Pupici si multe pentru toate cele care si-au sarbatorit zilele de nastere si pentru toate printesele si printisorii. Noi tocmai ce am venit de la medic si in final avem si noi o culoare la carucior, bebelul nostru va fi fetita , totul e ok, ne dezvoltam normal .
Va las acum, ma duc sa termin spaghetele
Noapte buna si vacanta placuta tuturor..

19+ Maya Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MIHA78 spune:

Scuze ca dau buzna peste voi. Vreau s-o intreb pe Ioana mamica lui Patrik, daca dr. Anca Ciugudean este pediatru? Avem si noi pb. cu constipatia, tare as incerca un tratament homeopat si as vrea sa stiu daca e si pediatru, al meu are si alte pb. si at. i-as spune cam de toate. E multa lume la cabinet?
Kati ti-ai rezolvat cu actele? certificat, apostila?
Sanatate multa tuturor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Miha, nu e pediatru Anca Ciugidean, e dr homeopat. A fost medic de familie inainte de a se specializa.

Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MIHA78 spune:

ok, e f. bine asa, ne-am programat si noi, azi la ora 17 o sa mergem la dansa. Multumesc frumos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaAlina spune:

ramonella - te asteptam cu vestile bune! hai ca ne-ai pus un picut p jar!

Oana-Alina si Maria-Teodora (30.10.2007)

Mergi la inceput