Gravidutze si mamici de Cluj - 128
Raspunsuri - Pagina 13
kitzy spune:
Sara felicitari pt bb miscaret
Cat despre placenta aia, ce sa zic, 10 dr, 10 pareri, nu te mai stresa degeaba.
Kati la analize nu i-a iesit nimic, da ochisorii tot is un pic rosii, am fost ieri cu ea la dr si mi-a spus ca poate e o forma foarte usoara de conjuntivita mai ales ca n-are secretii, nu se freaca la ochi si de aia n-a iesit la analiza ca microbii is in cantitate infima si poate ies la a 3-a sau a 4-a analiza. Pana una alta, mi-a dat Nettacin sa-i pun 5 zile si a zis ca n-ar mai trebui sa aiba probleme. Speram sa fie asa.
Poze Diana
Povestea nasterii
Raluca, mami de Diana (24.04.2008)
Ioana13 spune:
L-am adus azi pe Patrick in CLuj, e minunat, spune multe cuvinte, AZI II CERTAM, PE EL SI PE TATAS-O SI mi-a zis"te iubesc mult", asa ca... E prietenos, cuminte, ii iubeste pe bunici de numa si un glumet!
Lisa la Zara si MAngo am vazut fuste super lungi, erau cit mine(eu am 1,58) si rochii la fel.
Cind ne vedem, ca acuma pot veni si eu cu el?
Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007)
katiapam spune:
Elenuta-super pozele
asta e superba
tu arati foarte bine,unde sta Iulia ca imediat nasti si nici ca se vede?
mai bine ca nu te chinui la slabit dupa
acolo mergeam si eu in parc cind am fost acasa cu piti
hai ca poate ne vedem pina la urma in parc acolo
cind mai vin acasa iti spun si poate ne vedem in parc
super ideea sa va intilniti,mergeti la papanasi si faceti pozici
Kitzy-fain! asa ii trece si nu mai ai stres
Ioana13-dulce mai e Patrick
mami de Giulia -20 iunie'07
nrl spune:
Ne vedem joi in 13 la ora 18 in parcul mare?
Noi mainevrem sa mergem la circ, mai sunt amatori?
Nicoleta mami de Andrei (08.12.2007)l
http://community.webshots.com/user/nicoletarl
http://formular.stirileprotv.ro/
sara2007 spune:
salutare gasca...
ELENA ba da,mi-a spus ca e libera in mare in perioada aia,si iti dai seama ca ma tin de ea.mi-a spus ca ar fi cazul sa ma tin de un dc ca deja sunt la jumatea sarcinii.super pozele.sufrageria aia cu plante si baia albastra deschis e de acolo?cred ca v-a iesit super casuta.si eu zic ca nu te-ai ingrasat deloc si oare unde sta iulia?cred ca asa burta am eu acuma
EU in data de 13 sunt singura ca sara pleaca la mare in 8.dar daca faceti fara copilasi e bine,de fapt...am uitat oricum am un copilas tot timpul cu mine,asa ca pot veni si daca faceti cu bebei
KATIAPAM asa e,f repede a trecut timpul,la sara a trecut mult mai greu
nici eu n-am facut nici un vaccin in sarcina.pe la cate saptamani ar trebui sa-mi repet tura 2-a de analize?oare mai sunt fonduri??
ioana...mami de sara si graviduta in 18 sapt
Ioana13 spune:
Miany, nu am facut nici un vacciniin sarcina, nu stiu dspre ce e vb, dar o cunostinta a facut prin luna 7-8 si a pierdut copilul, iar ea abia a scapat cu viata. Asta undeva prin BAcau.
Cine ti-a propus sau doar ai auzit?
E o injectie pt cei cu RH negativ, dar eu stiu ca dupa nastere se face.
Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007)
Gabriela77 spune:
Katia, multumesc mult, esti o draguta! Prajitura a iesit delicioasa, a fost f apreciata!
Elena, ce dulce si mare s-a facut Dragos, imi place cum pescuieste el in vana! Sara de cand am venit de la mare face baie cu colacul!
Ioana, deci a venit P acasa, cred ca sunteti tare fericiti!
Miany, daca e vb de antitetanos, acela nu se mai face mult, era recomandat in vremurile trecute datorita conditiilor precare de igiena, unii medici mai ruginiti il recomanda!
Eu vin la intalnire dar daca e fara copii, altfel nu are rost ca oricum nu voi face altceva decat sa alerg dupa Sara!
Alex, Co, voi ce mai faceti?
Ioana, chiar repede a trecut timpul si pt tine, de fapt stau sa ma gandesc cxa mai am o saptamana si trec in luna a 4-a, ieri toata lumea a remarcat ca aveam burtica, si cand ma gandesc ca la Sara abia prin luna a 5-a s-a vazut ceva! Multumesc de pontul cu pampersul, o sa incerc si eu asa!
Noi ieri am fost la un botez, tare frumos a fost, am stat pana noaptea la 12 jumate si Sara era in culmea fericirii, s-a jucat cu copiii, cu clownul, a facut baloane, a dansat mult, a papat un salau si muuuulti struguri, a plans cand am plecat acasa, desi era rupta de oboseala, s-ar mai fi distrat!
Ne-am intalnit cu Bea si parintii ei, Bea e asa de dulce cum striga ea si alerga pe acolo, e mare fata, toti ceilalti sunt bebelusi
Acum a plecat cu tati la buni, am ramas acasa sa spal mormanele de vase si sa adun pe aici! Nici nu stiu de cand nu am mai fost singura...
Gabriela, mami de Sara (29.08.2007) si bebe mic 12+
ALEX29 spune:
salutare
in sfarsit am reusit sa va citesc ,tare mult mi ati lipsit mamicilor
VICTO bafta la bb2
ANDREEA -Daria super ca ati avut parte de inca o distractie la bunici si imi pare tare rau ca Dariei nu i a fost bine la cresa:((
ELENA strengarelu tau e tot mai frumos pe zi ce trece ,bine ca totul e ok cu burticutza
IOANA 13 mi l imaginez pe Patrik cu closca ,ce mai ,distractie maxima
DIANA sper sa fie totul ok cu ochisorii piticutei
IOANA-S super ca v ati distrat la Mare
eu zic sa ti faci un control sa vezi de ce ai scurgeri si dureri
ANDREEA27 distractie frumoasa in Franta
NICO se pare ca micutului ii place tinuta sport ,bafta cu olita
cum e bunicul tau?
BIARA felicitari pt fetitza
ALEX29 spune:
GABI puiule sper sa treaca totul si sa fie bine cu Sara
daca te ajuta cu ceva iti pot da aparatul pt aerosoli
si Doamne da sa i faci un baietel Sarei ,de obicei fetitele isi doresc surioare nu fratiori
MELI super ca o tineti tot intr o distractie
tare bine iti seamana piticuta
MIHA78 sanatate puiului
MONICA
ANCA cum e socrul ?sper ca i mai bine
RAMO felicitariiiiiiiii
CO bravo pt piticuta
ce bine ca face pisu la reductor
multe si la mamicile noi
SCUMPA MEA FETITA TIADRIS- 3 oct 2007
ALEX29 spune:
KATIA ce super ca v ati distrat ,sa ne mai pui poze cu cretulina
ADRIANA distractie faina
fetelor de 4 zile mititica mea e la mami ,credeti ma ca nu mai pot de dorul ei ,merge C dupa ea marti ,o iau razna pana atunci
am noroc ca s f ocupata si trece timpul repede dar seara e jale
concediul nostru a fost minunat ,ne am speriat primele 2 zile pt ca Tiadris a vomitat dar noroc ca ne am dat seama care i cauza :manca f mult ,asa ca i am redus portia de papa si dupa aceea totul a fost super ok
Gabi intr un final ne am hotarat sa alegem camera la parter ,desi camerele aveau un miros cam ciudat am luat hotararea asta pt ca ne a luat frica pe amandoi de ce ar putea face Tiadris pe balcon si ne imaginam tot felul de tampenii si sincer bine am facut ca am ales camera la parter pt ca in prima zi mi s a si urcat pe masuta din balcon
concediul a fost super ok dar cam obositor ,o secunda n am putut o lasa pe matuca noastra nesupravegheta ,nu stiu de unde a avut atata energie ,noroc ca zilnic dormea cate 4-5 ore la amiaza altfel era tare rau
SCUMPA MEA FETITA TIADRIS- 3 oct 2007