Gravidutze si mamici de Cluj - 128
Raspunsuri - Pagina 10
Gabriela77 spune:
Victo, hai ca ne-ai bagat si pe noi in ceata...eu totusi sper sa fie cu doua linii, daca nu, e placut sa incerci, nu-i asa?
Miany, multumesc de informatii, stiu si eu ca sunt cei doi indicatori si tocmai din acest motiv am detaliat analizele. DE stresat nu pot sa nu ma stresez ca un sambure de teama este...Dar am speranta ca daca Dumnezeu asa a vrut sa vina bebe, el va veni pelume sanatos!Cat priveste 3T, pe vremea Sarei inca nu aveam 30 asa ca mi-am permis riscul..acum nu cred ca mai e cazul!
Raluca, imi pare rau de vesti!
Co, Oana, Ioana[pup]
Gabriela, mami de Sara (29.08.2007) si bebe mic 12+
dariandra spune:
Salutam pe toata lumea, cu mic cu mare!
Noi ne-am permis inca o saptamana de concediu; suntem la bunici la Suceava si spre seara plecam la Campulung la strabunicii Dariei.A fost tare frumos dar foarte scurt din pacate.
Ieri am fost in excursie la Piatra Neamt, ne-am plimbat cu telegondola, am vizitat o manastire superba, am petrecut clipe magice alaturi de ai mei cei dragi.
Felicitari viitoarelor mamici si asa cum afirma si Meli: sunteti niste curajoase - noi deocamdata mai asteptam...
Daria se simte tare bine, in fiecare zi ne intalnim cu prieteni, rude, este tare prietenoasa si ne surprinde cu expresiile folosite; ieri mi-a zis: "te ubesc la nebunie".Am crezut ca ma topesc nu altceva.
CO, ELENA, GABI, ANCA - MULTI DIN PARTEA DARIEI.
ALEX, ADRIANA - UN CONCEDIU MINUNAT! VA ASTEPTAM CU MULT DRAG SI CU VESTI BUNE!
eladea2005 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bex Hello, fetelor Andreea Eric e un frumusel!!!!! si voi sunteti din Turda? Co +Carina Alysa (13 noiembrie 2007) |
..multumim frumos...da, suntem din Turda...adica eu...cine mai e?
Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007)
ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
HAIDETI SA-I AJUTAM! DONATII:
SMS 858 - 2 EURO (ASOCIATIA INIMA COPIILOR)
SMS 877 - 2 EURO (FUNDATIA MEREU APROAPE)
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
eladea2005 spune:
citat din mesajul lui kitzy Tai si spanzur Inca nu i-a sosit la Diana analiza la ochi, in conditiile in care le-am rugat foarte frumos pe alea de la laborator sa incerce sa o termine pe miercuri ca joi e ultima zi de lucru a d-nei dr, si mi-au promis ca fac toc ce pot, azi iar am sunat si INCA nu e gata!!! Cica sa revin cu un telefon pe dupa-masa. Ma *** pe el telefon, le-am lasat adresa de mail sa mi-l trimita acolo, si-asa nu mai rezolv mare lucru acuma, daca cumva printr-o minune mi-l trimit azi, maine ma duc la alt medic, imi vine sa ma impusc!!! Cat s-o mai tin pe Diana cu okii tot rosii??? Ca madamele nu-s in stare sa dea de luni un amarat de rezultat!! Poze Diana Povestea nasterii Raluca, mami de Diana (24.04.2008) |
of Raluca, imi pare tare rau de Dienutza...da cum saracia ei de treaba n-au facut analizele de atata timp???mai ales ca le cunosti, nu? of doamne...nasol si cu medicina asta in Romania... sper sa iasa totul bine sa rezolvati pb cat mai repede!
ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
eladea2005 spune:
citat din mesajul lui Victo pai andreea, noi am dat @startul@, dar testul zice una, Cm nu vine...azi e a 5a zi...sunt in ceata.. mami de minune mica, Stefanut(30 oct. 2007) |
ia stai matale la rand...ca io am inceput demult... doar ca...stii tu... iar acu... sa vedem cand se va intampla din nou...
ERIC IN 2009...
ERIC
THEA22 spune:
Bine v-am gasit, clujence mamici si viitoare mamici!
Ma ajutati si pe mine,va rog, cu o informatie din experienta voastra...dati-mi o recomandare de medic pediatru care ar putea fi usor de contactat cand ar fi cazul de lamuriri, urgente etc. va pup si va imbratisez cu drag!
THEA2231+ cu''Matei Alexandru
"http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=ANA&year=2009&month=9&day=28&babycount=1"
elenuta23 spune:
salutare mamici si pici
co, myani,katia, gaby
noi suntem bine , tot mai mari si mai interesati de toate, mai nouii pasiona sa vada cum prepar papica, ce pun cum punde ce fac asa si nu asa , voi avea in curand un bucatar care imi va fi de mare ajutor
sarcina merge bine, peste o saptamana voi merge din nou la control si apoi Domnul cu noi, raman cu garda sau daca am noroc ca dna dr sa fie in zona chiar daca e in concediu va veni, acuma sa vedem
meli fffff frumos ca va distrati la maxim , bv voua
ramo draga mea , nu merita sa te stresezi din cauza dr deoacrece asa a fost si cu mine dupa cum bien stii, depinde de multi factori. bine ca sunteti bien si totul e ok
Felicitari !!!!!! sa ai o sarcina usoara, un bebe sanatos si o nastere la termen
dr Neamtu te-a trimis a dna dr Mironiuc, poate nu a vazut bine insa ca dr e super super doamna, nu se compara cu nici una, sincer, eu is fff multumita de ea
Elena , mamica lui Dragos Stefan si 33+ Iulia Anamaria
elenuta23 spune:
andreea superbe fotografiile, va invidiez in tacere
cand ma uit la ele mor de ciuda ca nu am si eu un aparat mai performant dar sper ca in viitorul apropiat sa reusesc sa imi procur unul
voi de care aveti???
gaby sanatate multa Sarei sa treceti cu bien peste toate incercarile si sa fie doar o alarma falsa
sarcina usoara pe mai depare, mai este putin si scapi de rau
cand ne areti camera Sarei????
mei xce bine semana Timeea cu tine, e leita mami
sa ne mai pui poze pe picasa
sanso sanatate multa socrului tau
din pacate e un dezastru sistemul sanitar in Romania
paula
pe Stefan cel nazdravan cand il mai vedem
elenuta23 spune:
nico mare lui Andrei, chiar nu l-am mai vazut demult timp, ne pui ceva poze cu el
sper sa aveti reusite cu oita, noi insa nu am avut probleme decat cand mergeam undeva nu vroia sa faca in alta olita asa ca i-am explicat ca trebuie sa faca pe wc si asa am reusit
acuma incepe sa faca pipi din picioare ca tati
acasa avem olita iar la buni ii bilut
alina bina ca ai mai dat de veste
miany bine ai revenit
carucioarul trebuie sa fie usor si practic , adica sa poti urca la nevoie si scarile cu el, trebuie sa aiba roti barosane
cumparaturile eu zic ca le poti face si din ro, mai ales ca vine perioada cu reduceriile
miha ,moni bine ati venit
elenuta23 spune:
magda scumpic foc e Victoras , tare drag imi e cand il vad
oanaalina
succes sa scapati de pampers
raluca cred ca esti tare suparata insa nu avem ce face din pacate, ai si platit analizele????
Dianei sa treaca repde toate problemele, sanatate multa
andreea daria ce bien ca profitati de fiecare moment alaturi de cei dragi
ic mare Dariei
thea nu stiu pe nimeni insa te va ajuta fetele