Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (63)
Raspunsuri - Pagina 6
Andrecluj spune:
Lumi,, nu s-a intamplat nimic grav, a fost doar o cearta. Care e normala acum. Daca problema e mai grava, e trist, dar gandeste-te ca la nervi simtim chestii care nu sunt reale. Hai, oricum in butoi nu e loc, nu te primesc. 
20 +
Lumi_Richard spune:
Andrecluj, la mine se explica, a avut grija de mine dragul de Richard. Dar tie nu ti se pare ca stai cam mult pe acolo???
Multumesc mult pt. gandurile bune!
Lumi
23+ cu
Alexa Annabelle Denise
vias spune:
vin de la 
...mai fetelor...serios..sunt de groaza cu somnul asta al meu...dorm mult prea mult....
heeeeeeeeeeeeeeei....ce faceti?
ia iesiti asa usurel toate din butoi...femeile gravide nu au ce cauta acolo...niciuna, ok?
Katy buna dimineata
...eu te-am mai felicitat pt schimbarea semnaturii...dar uite..te mai felicit odata...cine stie..poate primesc portie dubla..de bunataturi, bineanteles..![]()
Offfffff...si zici ca nu ai mai pus piciorul sus...mhhhhh...in seara asta poate...![]()
Lumi
imi pare rau ca treci prin asta...dar gandeste-te la puiul tau...tu stii ce este mai bine pentru tine s pentru fetita 
Sotul e pe drum...a fost in bucuresti...am vb si mi-a cumparat pepene rosu...
..ok...abia astept sa vina...ca nu mai pot....

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei 
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
www.Darius-Andrei.piczo.com
24+
Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe
Flavius Cristian
POZE
Andrecluj spune:
Si la mine are grija al meu cu crizele lui de personalitate, n-ai grija. Dar e normal ca si ei sa aiba piticii lor. Eu nu stau tot timpul in butoi, mai ies, o zi da, alta ba. Hai nu fi ingrijorata, va impacati ca zilele astea spuneai cat il iubesti, capu' sus, da? 
20 +
monis5 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Lumi_Richard Monis, multumesc din tot sufletul, e foarte frumos ca te-ai gandit la mine! Nu stiu ce sa mai spun, nici sa ma plang prea mult nu vreau... aveti si voi problemele voastre, nu vreau sa va stresez prea mult, dar pur si simplu nu am mai putut tine in mine de data asta. Lumi 23+ cu Alexa Annabelle Denise |
Ok, tu stii cel mai bine, dar vezi ca la butoiul de depresie e ocupat si avem doar unul per odisee
Sa-ti activezi si tu PM, din profil personal
monis
25
Lumi_Richard spune:
Bravo, acum am si contractii... numai de asta aveam nevoie acum!
Si ca sa ma faca sa ma simt si mai "bine", a ramas sa bea in continuare... la mine e 2am...
Monis, multumesc mult,iubita, dar nu trebuie sa fii prea dura cu Katyusha, poate nu a vazut...sau o fi uitat.
Katyusha,ti-as raspunde (sa-ti satisfac curiozitatea), dar sunt vraiste la ora asta... poate unele persoane se intreaba de ce optezi tu doar pt. un nume, cand ai putea sa alegi mai multe... suntem diferite si avem gusturi si preferinte pe masura.
Lumi
23+ cu
Alexa Annabelle Denise
vias spune:
ma duc sa ma coc in bucatarie....a se citi sa gatesc...

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei 
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
www.Darius-Andrei.piczo.com
24+
Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe
Flavius Cristian
POZE
Lumi_Richard spune:
Andrecluj,da,il iubesc foarte mult (daca nu-l iubeam,nu eram aici), si sunt sigura ca si el ma iubeste....dar e asa un "arsehole" cateodata....atat de egoist si alintat!!! La care se adauga ceva probleme nerezolvate din trecut,pe care am preferat sa le ignoram, ne-am complacut in situatia in care era mai convenabil sa nu le aducem in discutie si.... avem unele lacune la capitolul "incredere".
Lumi
23+ cu
Alexa Annabelle Denise
christinam spune:
Katy noi cu barbatu initial am fost tare de acord ca un nume e suficient si asa David a David si atat. Dar acum uite ca nu ne mai acordam, eu vreau Emily el vrea Diana si asa s-ar putea sa punem amandoua, cu toate ca niciunul n-am vrea 2 nume.
Lumi sa nu mai fi suparata, trec astea, poate si noi suntem mai sensibili. Eu azi am urlat la al meu prin telefon de i-am spart timpanul, ca vreo 2 ceasuri n-o raspuns. El era intr-un meeting si si-a lasat telef in alt birou ca nu era voie cu ele si eu am sunat in draci si imi inchipuiam deja toate grozaviile de nu raspunda. Na, si apoi am urlat, dar noroc ca a fost mielusel ca stie cum sunt acum si asa m-am calmat, ca daca se apuca la cearta era rau.
Dar mai au si ei momentele lor cand poate tre sa-i intelegem. Alaltaieri l-o durut capul rau si era tare nesuferit de asta , iar eu in loc sa-mi pese i-am bagat sub nas ca sunt singura cu dreptul sa ma plang in casa asta ca ce-i durerea lui de cap pe langa cate indur eu. Dar poate nici asa de rea nu trebuia sa fiu.
Va tin pumnii oricum sa va impacati..
19 +
, mamica de David 5 anisori
Lumi_Richard spune:
Cristina,stiu ca ai dreptate ( toate aveti dreptate,de fapt), dar lucrurile astea ma afecteaza cu atat mai mult acum, neavand pe nimeni aici, decat pe el( cunostine am, nu si prieteni)... Astept mult mai mult de la el, decat niste reprosuri stupide, nefondate, stiind cat de singura ma simt, stiind prin ce trec datorita sarcinii si a problemelor care le-am avut( era sa pierd sarcina in primul trimestru, a trebuit sa stau o luna in pat, contractii dureroase in al doilea trimestru....).
Inteleg ca si el are temerile lui, sunt atatea schimbari in viata si relatia noastra. Dupa ce am stat 3 ore pe un scaun super incomod (ca sa bea el), dupa reprosuri si enumerarea tuturor nemultumirilor, sa ma intrebe " nu cumva te ia cu contractii si dureri acum?" . Nu am reactionat nici la intrebarea lui impertinenta,dar, dupa ce am ajuns la restaurant si a continuat,inca si mai rau (incepuse sa ridice tonul), m-am ridicat si am plecat... Probabil exagerez si eu, dar se aduna...
Lumi
23+ cu
Alexa Annabelle Denise