FIV 236
Raspunsuri - Pagina 5
ellanik spune:
COCO felicitari pt oute.Super ai cotcodacit.Bravo!Tinem pumnii.Ai si tu niste Pelicanol sa papi inainte de transfer sa stea bine lipiti?
7+
Eu si bebe il iubim pe tati !
castelanaC spune:
Buna dimineata fetelor, stiu ca voi dormiti dar la mine deja a inceput activitatea. Ma bucur ca azi e vineri si e wk-end, unele vor spune: si? ce-ti pasa? oricum nu muncesti..., pentru ca o sa stea sotiorul acasuca si nu mai stau singurica aici la cucurigu.
Am totusi o veste pentru voi: am fost la baie si am tras si eu apa ca omu cu rost, hehehehe, se mai intampla si minuni, nu?
La cate prune uscate si proaspete, kiwi, fructe locale, iaurt era si vremea! dar nu ma las, bag in continuare!!!
In rest toate bune, cald si la mine, de altfel asa e tot anului temp medie anuala 35-36 grade, singura diferenta e cand ploua mai mult sau mai putin, dar de cald e tot timpul la fel. Peretii externi sunt tot timpul anului calzi cum sunt calorifelele la noi iarna, te dogoreste la picioare cand te uiti pe fereastra afara. M-am obisnuit sa stiti, ca vii asa cu mintea montata gata, sau cel putin asa sunt eu. Nu ma pot astepta la alceva la 3 grade deasupra ecuatorului, nu?
Asa ca va inteleg plangerile cu caldurile sa stiti. A si am invat de la ei de aici sa ma si imbrac, numai cu maneca lunga si panta sau rochii lungi, ajuta sa nu te mai friga la pielicica aerul firbinte!
Ellanik, asa asa, m-am inscris la greturile tale, deci sa nu ma uitiiiiiiii, pana miercuri cand fac analiza de sange mai ai rabdare? te roggggggggg!!!!!!
Sarcina usoara si racoreste-te cu un suculet de pepene, mie imi place tare mult!
Puffy draga mea, ce mai faci... (scuza-mi intrebarea proasta)sunt de acord cu celelalte fete, schimba dr, clinica ceva, mai vezi si alte pareri, iar daca buzunarul si timpul permite incercati si afara din tara, e tare bine cand te trateaza bine, iti da o incredere in tine sa stii, te ajuta moral enorm si poate conteaza la rezultat!!!
Bafta draga mea si DD sa va ajute sa luati decizia corecta!!
Coco2255, draga mea ce productieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!
Iubire mare acoloooooooooo!!!!!felicitari sa fie cu noroc si sa-ti iei embrioneii grasuni acasucaaaaaaaaa!!!!!! Bafta multaaaaaaaaaaaaa!!!!!! parca luni mergeai, nu?
Delia, ce draguta esti tu, auzi tu la ea de unde imi face rugaciuni, merci mult de tot.
Miercuri 29 jul fac testul de sange sa stii, sper sa fie bine, am emotii si incerc sa ma controlez sa nu ma stresez si sa se enerveze embrionii pe mine (ar avea cu cine semana)
pana atunci incerc sa tot fac cate ceva prin casa, inca nu am iesit singura, ca ma sperie daca ma apuca toropeala asta si-s la volan? si mai este si urmaritorul de sotul care are dreptate si el. Asa ca daca tot ma simt obo de ce sa nu dorm?
te pup si bafta la examene!!!!
Daniela74, merci draga mea, miercuri am vestea (DD sa ma ajute sa rezist pana atunci) sper sa fie cum zici tu , una mare!
Mai e putin, sper sa fie veste buna si apoi sa trag strans piciorul sa reuseasca toate fetele!!!!
Bafta si tie la tratament si pana atunci relaxare la maxim sa intrii asa cu forte proaspete si baterii incarcate la injectii, nu?
Pisucmic draga mea dar e cam mult pesimism in randurile tale sa stii, cum adica daca nu as reusi???? Gandul principal trebuie sa fie ei, dupa ce voi reusi de data asta... etc.
Este intr-adevar foarte greu sa depinda viata ta si concediile tale intre tratamente si transferuri. Stiu cum e noi in primul an aici nu am luat concediu sa venim acasa in Europa ca sa ne punem pe treaba, apoi calatoria era intotdeauna programata nu la ovulatie ci la CM sa nu pierdem nici-o luna. Alta data am ratat o inseminare (acum in mai) a trebuit sa vin pe nepusa masa acasa ca era mama (sufera de o sumedenie de boli incurabile + mai nou cancer) grav in spital si ma gandeam ca poate nu o mai prind, la ora cand trebuia sa fac inseminarea eu deja eram imbarcata si zburam, hormonata gata cu burta care sa se sparga singura, presiunea din aeronava m-a facut sa am un zbor infernal, unde mai pui ca era si de 12 ore unul din segmente. Dar ce sa facem, asta e, incercam toate variantele pana la ultima, am decis ca nu ma dau inapoi de la nici-un efort!
Asta pana m-oi dili de tot.
Asa e viata, si vesela si trista, trebuie sa facem tot posibilul sa o coloram noi in roz si bleu si capul sus.
Felicitari ca va ganditi si la adoptie, este pentru mine de apreciat si chiar un gand optimist!
Deci nu e tot pierdut, variante tot sunt!
te pupu si iesi mai repede din butoias
Ingeras, pe cand plecati in conced?
Fetelor va pup pe toate, si pe cele carora nu le-am scris personal sa nu se supere!
va doresc un sfarsit de saptamana fantastic , racoare, relaxare, si multa multa iubireeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!! pai daca tot e fierbinte treaba...
castelana
castelanaC spune:
Moni, ce mai zic cumintelele tale de fete?
In wk-endul asta mai stati in doi ca in urmatorul deja sunteti multiplicati!
2x2
te pup si sper sa suporti caldurile astea mai usor
castelana
maria08 spune:
Moni: Cred ca nu mai aveti rabdare, mai e asa de putin!! Nastere fara probleme si refacere usoara!!
Avalon: Iti multumesc pentru linkul pentru traducere, chiar imi va fi de folos!!!
ALRAK spune:
Castelana ,ce cumintica esti tu, fructe, kiwi, sucuri ,papa bun si somn cat cuprinde. Am si eu emotii pentru miercuri , doar surioara mea, de peste mari si tari, isi face testul. Tin pumnii si DD sa fie cu tine.
Ellanik cu confuzia mea, o fi vreun semn?!?!?!? Or fi doi in burtika. si ce sa fac si eu , oboseala si graba .... si sarcina usoara.
puffy10 , alina iulia DD sa va dea puterea sa mergeti mai departe.
raluca paun pentru tine si pentru printesa Natalia
Elenada mamica fericita si piticii cumintei si frumusei.
coco2255 ce frumooooooos, 10 ovocite fecundate toate, s-au iubit muuuuuult de tot, acum iti doresc sa fie lipiciosi tare de tot.
toate fetele
Doamne Ajuta-ne!
Miruma38 spune:
Buna dimineata
Coco 2255 sa dea DD sa ai cat mai multi embrioni clasa I , cu cat mai multe celule.
Luni tinem pumnii stransi , stransi.......VEI REUSI.
CASTELANA AMR 5 ZILE.........
ELLANIK , o terasa ceva?????? Poate bem si noi un suculet prin Mamaia....mai pe seara asa caci cu caldurile astea.........
ALRAK spune:
Miruma, ce mai faci draga mea ? Tot la serviciu? Si eu, acum sunt in Bucuresti si ma pregatesc de o mega sedinta.
In concediu, voi pleca in august , vreau ca de ziua mea (14 august) sa fiu departe de casa si sa ma pregatesc pentru septembrie cand voi incepe o noua procedura de FIV.
tuturor si o zi luminata
Doam Ajuta-ne!
Moniland spune:
Daniela74,
pisucmic, am facut 4 FIV-uriin CJ, si unul singur in Austria, ultimul. Am doua fetite in burtica si in curand vor fi in bratele mele. Mai am 5 embrionasi congelati. Toate astea in urma FIV-ului din Austria. Sigur ai tras deja concluzia. Eu as recomanda nu mai mult de 2 incercari la aceeasi Clinica.
Coco, Bravo! sunteti pe drumul cel bun!
Castelana, suntem toate cuminti, ieri ne-a luat tati masina. In masinuta mea nu incapea caruciorul de gemeni si ceva bagaje, deci era obligatoriu un family van. Si e rosie, eleganta, pentru fetite. Nu am nicio durere si ma simt bine, mai ales cand le simt cum misca, cum se intind. Le tot promit ca atunci cand vor fi afara din burtica le las sa se intinda cat vor ele. In concluzie suntem bine. Inca 4 zile
maria, sa stii ca nu prea mai am rabdare. Cum am mai spus, sunt linistita ca stiu ca au stat in burtica sa-si termine dezvoltarea. Pe chestia asta nu am emotii. Am un dr. f. bun care se va ocupa de noi. Cred ca eram mai agitata daca veneau pe lume mai repede. Acum sunt pregatita psihic.
39 sapt si 2 zile Laura Ioana Irina Maria
castelanaC spune:
Draga mea Alrak, mi-a placut cum mi-ai zis... surioara mea de peste mari si tari, m-ai induiosat, merci! Aici vad ca facem o mare familie, devenim surori si ne incuscrim dar asta face ca sa suferim si sa ne emotionam, sa nastem impreuna pentru cauza noastra comunaaaa!!!!
Vom reusi sigur asa tinandu-ne de manuta virtual, prindem mai mult curaj. Multumesc mult!!!!!
Nu incerc sa ma gandesc cate zile mai sunt, ma dau viteaza si vreau sa vad pana cand ma tine, trebuie sa fiu mai tare decat emotiile fata-le vina care uneori te scot din minti. Ma bucur ca urmesza wk-endul si incerc sa-l las pe sotul meu sa-mi ocue tot timpul. De luni... va voi vedea, dar o scot eu la capat intr-un fel.
sedinta pe caldura asta....iti place Bucurestiul? bafta sa rezisti in tumultoasa noastra capitala!
Ei mai ai un pic pana la vacanta, si incepe relaxareaaaaaaaaaaa, incarcarea de baterii, bravo asa sa faci sa pretreci ziua ta departe, asa te vreau.
te pup si serviciu usor.
wk-end placut!
te pup
castelana
castelanaC spune:
Felicitari penru masinicaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Moni!!!!!
sa fie cu noroc, eu cred ca de asta stateau si asa cuminti ca leii cu masinile au ceva afinitati sa stii, asteptau tot confortul, na doar sunt leoaice si uibesc luxul.
Sa o stapaniti sanatosi si sa fie intr-un ceas bun!
ce se intind ele, le si vad dupa cum le rasfata mami, cu masaje!!!!!
Asteptare cat mai fara evenimente neprevazute si sa fie sanatoase de nota maxima!!!!! Niste leoiace nu cunosc alte note ca-s ambitioase!
te pup si rabdare, mai e putin cum bine zici!!
te pup castelana
[asia