FIV 236

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ellanik spune:

Catalina iti urez la multi, multi ani , traiti frumos .Sa iti dea Domnul o viata linistita si pui sanatosi.La multi ani!
Puffy imi pare rau!

Castelana la mare e cald rau si greturile le pastrez cu sfintenie.Sa vedem pana cand?Hai ca abia astept sa faci testul!

Alrak, m-ai confundat .Nu eu am adus puiutii acasa ci Elenada.Eu il am pe bebe asta nastrusnic , bebe ce nu mai suporta nici miros de carnita.
Pisumic faceai FIV sau ET cu congelati?Oricum e nesimitire sa nu te anunte .Cine raspunde pt asta?

7+
Eu si bebe il iubim pe tati !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby78 spune:

Este inadmisibil ce se intampla si cum suntem tratate.
Puffy, nu inteleg un lucru cum adica "te-au tinut prea mult pe inhibitie - vreo 6 saptamani"?????Pai ei isi bat joc de corpul si sanatatea noastra...ca nu au ei timp de noi?..Dar au timp sa incaseze contavaloarea prestatiilor,nu? Nu le pasa de ranile adanci care le lasa in suflet un FIV nereusit ..pentru ei este doar un caz de nereusita....
Si eu astept sa vad daca intru sau nu in tura de august pentru FIV la MNL...Sa vad daca se "indura" de mine sa imi trimita schema saptamana viitoare. Va tin la curent
Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns COCO2255 spune:

M-au sunat de la clinica toate cele 10 ovocite s-au fertilizat!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

Castelana,lui faci testul de sarcina?Ca sa stiu cat mai stau cu pumni stransi pentru mataluta.Bafta si esti in rugaciunile pele

Puffi,...e incredibil ce citesc.Schimba urgent doctorul,clinica!Eu sa fiu in locul tau as pune bani la ciorap un an sau chiar 2...si as face urmatoarea incercare in Ungaria,...conteaza enorm felul in care esti tratata...si de cei de acolo am auzit numai si numai vorbe bune.

Mergi la inceput

felicitari COCO Buna recolta. Sa dea Dumnezueu sa ai reusita dupa reusita....Aplica lipiciul si fi pregatita

Mergi la inceput

o sa rog pe cine se ocupa de listuta de la inceput sa scoata clinica SABYC...chiar daca acum au autorizatie pentru asa ceva ..de miercurea trecuta...Nu cred ca merita onoarea de a fi mentionata pe acest site unde de atatia ani se cauta si se dau numai recomandari si sfaturi bune.
Va pup si scuze daca mi-am permis prea mult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela74 spune:

CATALINA,la multi ani,multa sanatate si un bebe mic,sau doi la anul .
ELENADA,foarte draguti piticutii tai,sa le dea DD.sanatate si tot binele din lume
MONILAND,a mai ramas atit de putin.Abia astept sa vad poze cu printesele cumintici.Nastere usoara si refacere rapida
ALINA_IULIAsi PUFY,i-mi pare rau fetelor ,stiu prin ce treceti.Va imbratisez cu drag si mult curaj.Ma ingrozesc cind vad cite se intimpla acolo si ma intreb o fii si aici la fel? Eu merg la o clinica privata,dar deocamdata nu am ``mirosit``nimica suspect.Sper sa fie asa.
COCO, felicitari.O sa mergi pe blasto?
CASTELANA,nu te-am uitat,sint cu pumnii strinsi,eu nu scriu prea des,nu sint o mare scriitoare ,mai ales ca eu sint cam contra-timp cu fetele din Rom.dar siu tot ce misca,sint ca si tine dependenta de un an de zile.E primul lucru pe care il fac dimineata.Am fost in concediu o saptamina si am fost moarta fara internet. Asa cum spuneam sint cu gindul la tine,mai e putin pina la vestea cea mare
GOGY,nu esti singura care nu mai poate de dorul unei injectii cred ca luna viitoare o sa ne luam de manuta,nu-i asa?
PA,PA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

Citat:
citat din mesajul lui clipsy

Citat:
citat din mesajul lui mirela2

buna fetelor

imi poate spune si mie vreuna dintre voi daca a facut Inhibina B si AMH, la ce laborator si la ce pret???

merci

exista un subiect dedicat acestor analize
uite aici
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=111351

tot la synevo am aflat ca se poate face si AMH

multumesc frumos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari_lolutza spune:

CATALINA, LA MULTI ANI! si din partea mea si 1000 de ani cu sanatate. Ce-mi doresc mie, sa-ti dea D-zeu si tie! Te pup si sa fii fericita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisucmic spune:

Dragelor,

m-am linistit acum cu ET meu care nu va fi luna asta. Era vorba despre ET cu embrio congelati, ptr cine ma intreba, nu de ciclu complet de FIV (asta chiar ar fi fost teribil).
Multa lume din afara nici nu inteleg cum iti schimba viata lucrurile astea: concediul e in functie de FIV, in ultimul an mi-am luat 3 perioade libere ptr FIV-uri (adica repausul de dupa), ceea ce nu se potriveste prea bine cu jobul meu, noroc ca am o supersefa. acum nici nu stiu ce sa fac cu tot concediul pe care il mai am in fata - cred ca ma voi relaxa, poate mai stii, iese ceva natural

Mai multe ma intreb despre ce as face daca nici ET nu iese (stiu ca n-ar trebui sa fiu pesimista, eu zic ca sunt doar prevazatoare). Unde sa mergem? Fiindca dupa 3 esecuri nu iti mai vine sa te duci tot acolo, chiar daca par buni.
Am vazut ca multe fete cu esecuri multiple au plecat afara, in Austria vad ca sunt multe succese - voi ce ziceti, Moniland, Ellenada?

Oricum, ne gandim foarte serios si la adoptie. Nu stiu daca ati citit in iunie dosarul acela din Tabu cu "a fi parinte". Banuiesc ca da, fiindca era foarte "despre noi". Si ne-a placut la amandoi o fraza de acolo: taticul care adoptase a zis: "eu nu vroiam o gravida bolnava de atatea tratamente, noi vroiam un copil caruia sa-i oferim tot ce avem noi", ceva de felul asta, oricum asta e ce simtim si noi.
Probabil ca o sa ma incercam o data macar...

Va pupacesc din butoiasul cu melancolie
PisucMic

Mergi la inceput