Mamici de zmeurici de iulie-august (75)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Leeloo21 spune:

pe 12 noiembrie ne-am castorit noi total neinteresant:P dar am apucat sa citesc doar cateva pagini din urma si am vrut sa intru si eu sa felicit fetele ce au nascut si o imbratisare de asa ca ma gandesc la voi!

Cristina si Alin, parinti super fericiti de Tudor (lumina ochilor nostrii) pestisor de 12 martie '09

nasterea in apa

pozici dragute

evenimente pozate de Alin(tati de Tudor)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Neli_ra spune:

Citat:
citat din mesajul lui Leeloo21

pe 12 noiembrie ne-am castorit noi total neinteresant:P dar am apucat sa citesc doar cateva pagini din urma si am vrut sa intru si eu sa felicit fetele ce au nascut si o imbratisare de asa ca ma gandesc la voi!

Cristina si Alin, parinti super fericiti de Tudor (lumina ochilor nostrii) pestisor de 12 martie '09

nasterea in apa

pozici dragute

evenimente pozate de Alin(tati de Tudor)

La multi ani fericiti impreuna inca de pe acum !
Deci, eveniment fericit si pt tine in aceasta zi de 12 nov.
Felicitari !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Motana spune:

Cum faceti voi cand schimbati bb de scutec? Inchideti aerul? Eu uneori da alteori nu, mi.e teama de schimburile astea de temperatura, nici nu prea o imbrac. Cand e sa facem baie, moama eu fac sauna, si dupa ii pun ceva mai multe hainute si caciulita dar dupa un timp i le dau jos, adik na, nu o las toata noaptea infofolita. Oare e bun asa?

Giova, pai 60 ml dupa ce a supt la san? Oh.. inseamna ca io o tin la regim cand ii dau numa bibe.. ca ii dau dpar 60 ml si atat. Bine nu e decat o data pe zi si nu combin bibe cu sanul la aceeasi masa, oare e putin?

Alina, uite cam asa facem: in prima parte de noapte eu o tin pe Daria, sotul de obicei se duce sa doarma ori in alta camera (cu pisica) ori aici cu noi, cateva ore. Si apoi pe la 4-5 cand eu deja nu mai pot el o ia pe Daria in alta parte, are biberonul cu laptele pompat in frigider si incearca sa o distraga. O noapte a mers ok dar de 2 zile plange o gramada.. i-o mai paseaza soacra-mii si o mai leagana ea asa in brate de mama, hehe. Insa azi noapte el nu a mai dormit bucata mea, a stat cu noi si spre dimineata a luat-o si eu am dormit, nu mai puteam, mi se inchideau ochii cu ea la san, si da, mi.e teama si mie sa nu adorm sa cad peste ea sau ceva.
Cu lucratul el macar nu tre' sa fie la o anumita ora, de acasa face tot, insa de cand cu daria cum ca a mai lasat balta unele chestii, of, macar sa ne adaptam acu' un pic si apoi o luam normal.

Va

Daria Alessia (12.07.2009)

"The key to effective parenting lies not in what we do but in who we are to our children." - Gordon Neufeld

"Ignoranta nu te salveaza... dar te face sa te simti destept!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coccorina spune:

Imediat o sa plec spre Iasi. Ma internez ca sa fiu acolo aproape si sa poata monitoriza din scurt toate, plus analize. Ma rog ca bebelina mea sa se decida sa vina tot azi..., ca ar insemna sa nu stau mult in spital, dar cine stie? cum vrea ea....draga de ea...

Deci scot niste agitate pentru mine

Va poop pe toate si sa aud numai vesti bune cand ma intorc.

Coccorina 39s Isabelle
AMR 1 SAPTAMANA Bebelina in burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Bafta multa Cococrina si nastere usoara sa ai!!!!
Asteptam vesti bune de la voi.

39 sapt si 2 zile Laura Ioana Irina Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:

Buna dimineata,

Azi noapte nu am dormit deloc cum trebuie, si nu de la caldura. Simteam cum impinge bebe in oasele mele pe acolo si ma si durea asa ca de la 3-5 am stat mai mult treaza si cu ochii pe ceas. Nu as putea spune ca erau contractii dar ma cam durea asa la 10-15 minute. Am fost si la baie si hop iar scurgerea roz si tot putina..acum vad ca nu mai e iar...se joaca cu mine.
Spre dimineata pe la 5:30 m-am intors in pat si am adormit cam pana acum...

I-am zis sotului ca l-as oprii acasa astazi dar el a zis ca vine repede in caz de ceva...sper sa avem timp sa aranjam si "freza" daca e...ufff...

Acum ma simt ok, nu ma mai doare nimic, incepe sa ma invadeze caldura insa..am dat drumul la AC pe suflu minim deocamdata, sa vedem cum va fi.

Mmmmm..ba vad ca se incordeaza iar bebe..sa vedem ce are de gand bubuca mea..vine sau se joaca .

Pup zmeura toata

s40 Eva Ilinca

Bubi mic poze...din burtica

Nunta noastra 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica2008 spune:

neata fetele
COCORINA nastere usoara
fetelor mie nu prea imi mai curge lapte oare de ce?adica curge da nu ca inainte,sap trecuta imi explodau sani si cand ma mulgeam cu aparatul faceam 140 ml de 4_5 ori pe zi,dar acum nu mai reusesc sa fac mai mult de 60 ml ...oare de ce?creca nu mi se termina laptele.zilele astea nu am prea mancat din cauza calduri oare o fi din cauza asta?

monica mamica fericita de denis stefan

Mergi la inceput

Ia uitati ce am gasit eu la cap 71 pe ultima pagina (asa aiurea in tramvai) :

Citat:
citat din mesajul lui matcha-oana

salut mamictze si garvidtze!
imi cer scuze ca nu am raspuns pana acum.pe data de 18 iulie ora 2 50 ziua l-am nascut pe leon,3730gr,scor 9,un travaliu lung si dureros de 19 ore.
intradevar in seara aceea pe 16, mie mi se rupsese apa.revin cu m-ai multe amanunte cand o sa intru in rpogram,deocamdata inca nu m-am obisnuit cu mutrele lui fimiu.
va pup si va multumesc mult de incurajari si sustinere.am sa pun si poze cu el ,data viitoare.pupici si revin cu foarte multe intrebari

38
leon

Cred ca Oana nu a mai apucat sa verifice care e ultimul capitol sau ceva , vad ca a scris azi la 05:44.

Oricum felicitari Oana si bine ai venit pe lume bebe Leon

s40 Eva Ilinca

Nunta noastra 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinutza78 spune:

Oana felicitari!!!! Bebe Leon bine ai venit pe lume..sa fii sanatos, cuminte si papacios...iar mamica sa se recupereze rapid si sa aiba mult laptic!![pup]

Coccorina tinem pumnii...nastere usoara si bebe sanatos!!!

Goooooo Coccorina

Alinutza s38 viitoare mamica de strumf baietel Eric Alexandru

Data cezarienei 5 august 2009

Mergi la inceput

Fete, mai intreb odata si aici..ce culoare are lichidul cand de rupe/fisureaza apa? E transparent sau colorat?

s40 Eva Ilinca

Nunta noastra 2004

Mergi la inceput