Condica salajencelor (99)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns silvana_salajan spune:

Citat:
citat din mesajul lui Bimilit
oti ia aci
Citat:
citat din mesajul lui piticutz
Citat:
citat din mesajul lui silvana_salajan
Sunt happy. M-o oprit un nene doctor dintaros in magazin azi si mi-o zis ca ii plac torturie mele ca cica le-o vazut pe net. Dulciuri
Oti, daca ar fi fost in locul tau o americanca cu asa succes, si-ar fi deschis business.Stii ca indiferent de ce vremuri sint, de mincat lumea nu se lasa.Si mai ales ca nu vorbim de snitele, pizza sau cartofi pai.Pentru petreceri, ocazii, sint dispusi sa plateasca un ban.Mai ales daca e si calitate.Sau, cel putin, asa cred eu.Corecteaza-ma daca gresesc.Be who you are and say what you feel because those who mind don't matter and those who matter don't mind. - Dr. Seuss
fata,harnicuta fusei.si ai mei aadora ciorba de cartofi noi.asta o papa si tudor cu placere.eu pun si leustean si smantana multaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.Bimilit - soacra cu DOUA nurori!
Apoi tu Bia si cami, asta mi se paru o constatare nu o intrebare. Unde e semnu de intrebare? Ha?????Dulciuri

Mergi la inceput

Deci daca vreti sa vedeti cu ce mi-am consumat ieri si azi neuronii, bagati un okiaci : si vb mai deseara.Dulciuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

Ioi tu Oti!!!!! Sa mor de nu m-ai dat gata!!!! Apoi daca imi tin si ziua mea si a lui colegu deodata, sa mor daca nu viu la tine sa imi faci tort!!! Esti belea! apoi tu musai sa iti deschizi ceva, sau macar sa iti faci publicitate mai agresiva un pic, sa ai comenzi mai multe, si sa iti rotunjesti veniturile...ca esti talentata rau, da rau de tot!

diana de IANIS STEFAN 14 mai 2007

Varsta lui Ianis
Torturi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns livya spune:

Citat:
citat din mesajul lui silvana_salajan

Deci daca vreti sa vedeti cu ce mi-am consumat ieri si azi neuronii, bagati un okiaci :

si vb mai deseara.

Dulciuri

bravo esti foarte talentata,ce frumos ai facut...felicitari...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piticutz spune:

Citat:
citat din mesajul lui giulia71

ps: Cami, intrebare, cum percep americanii moartea lui MJ?

Eu cred ca e mai mult publicitatea din tot circul asta, revistele si de scandal si de pe la Hollywood, programele de stiri din entertainment de la tv si radio, toti cistiga acuma o capitza de bani din asta.
Nici la mine la lucru si nici la colegu nu a comentat nimeni nimic in legatura cu asta.Sau, cel putin, nu am auzit noi.

O sa se termine peste vreo luna-doua, si pe urma asa n-o sa mai pomeneasca mai nimeni despre asta in veci.
Ca si cu Anna-Nicole Smith, la fel, desi nu era nici pe departe acelasi lucru, eu de ex, nici nu auzisem despre ea pina atunci, si ce vilva s-a facut, mama-doamne.Asa liniste s-a lasat dupa o vreme, ca parca nici nu a existat vreodata.

Be who you are and say what you feel because those who mind don't matter and those who matter don't mind.

- Dr. Seuss

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piticutz spune:

Oti, faini pinguini!Dulci.

Oti, daca nu vrei sa-ti deschizi magazin, de ce nu-ti faci un site?Macar sa fie unde sa te vada lumea.Incearca.

Be who you are and say what you feel because those who mind don't matter and those who matter don't mind.

- Dr. Seuss

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui piticutz
Oti, faini pinguini!Dulci.Oti, daca nu vrei sa-ti deschizi magazin, de ce nu-ti faci un site?Macar sa fie unde sa te vada lumea.Incearca.Be who you are and say what you feel because those who mind don't matter and those who matter don't mind. - Dr. Seuss
Cami deocamdata nu am timp de tortalit. Si asa sacrific destul timp din timpul lui Alex. Poate mai incolo.....Diana, Livia multam Diana las ca nici cu tine nu mi rusine. Auzi tu, sa vii la mine sa iti fac tort? Dulciuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

E bine la munca, excelent! Azi am fost singura pe partea mea(pana acum eram cu inca o tipa) si desi nu facusem de toate pana acum, am tot vazut pe altii cum fac cat am fost in practica si acum zilele astea, m-am descurcat bine. Cand am avut nevoie, am cerut ajutor, toti sunt amabili si mi-au spus de dimineata sa cer ajutor si sa intreb cand nu stiu si cand am nevoie si asa a fost. Am si raspuns la tf de nevoie, unde am stiut am rezolvat unde nu am dat mai departe...Ce mai, imi place tare mult. E un njob si un colectiv unde clar mi-ar placea sa muncesc zi de zi...
Cu facultatea e tot asa cum a fost, acum e vacanta.

Va pup pe toate si va doresc un we fain, asa cum sper sa il avem si noi.

vorbe de copil...

Hobby

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina

calator de profesie

Mergi la inceput

Miha super fain. Io sper ca pana la urma o sa iti implinesti visul de a lucra in laborator. Dulciuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Multzam Oti! Am uitat sa scriu ca ti-am admirat si eu tortul, felicitari!

vorbe de copil...

Hobby

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina

calator de profesie

Mergi la inceput