Condica salajencelor (99)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

Citat:
citat din mesajul lui olim

salutare
da tu bia soacra e destul de grav, are diagnistic clar si anlize aiurea dupa operatie de ezxtirpare a cancerului
acum depinde mult de sansa ei in viata dar si de ea cum lupta.
oricum pe 3 septemebrie plecam acasa si stam pana in 22 asa ca paote avem sanse sa ne vedem, ce ziceti?
va invidiez ca puneti de-o intalneala, da la toamna fac prezenta la zalau ca ramane colegu cu alex
va doresc o zi excelenta tuturor, ma duc la impachetat ca pe 2 septembrie predam casa bancii si musai sa adun pana la sfarsitu lunii cand termina alex gradinita
da mai viu

mno belea.chiar de e neagra la suflet soacra ta ,io ii doresc sanatate si refacere rapida.o sa lupte sa traiasca, sigur, ca doar are fata "nearanjata".

spor la impachetat si predat cheia.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dianalaura

azi nu poci intalneala, ca la 4 jumate am programare la tuns, si apoi merg cu stefan la badon, sa se poata juca in voie. Maine, nu stiu, dar as face ceva zi de apa, ca azi am amidoane, si pana la urma am facut o supa de pastai aita. Buna, buna! Cel putin asa m-a laudat Stefan

diana de IANIS STEFAN 14 mai 2007

Varsta lui Ianis
Torturi

si eu am prestat azi ciorba de pastai ,dar si pastai sote cu piept de pui la gratar.o nebunie, cica.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui piticutz

Mda...mereti si va intilniti cu toate, ca e musai , deja apar prea multe emoticoane cu

mno, te baji la o intalneala cu noi?
ce zici?

Mergi la inceput

oti ia aci

Citat:
citat din mesajul lui piticutz

Citat:
citat din mesajul lui silvana_salajan

Sunt happy. M-o oprit un nene doctor dintaros in magazin azi si mi-o zis ca ii plac torturie mele ca cica le-o vazut pe net.

Dulciuri

Oti, daca ar fi fost in locul tau o americanca cu asa succes, si-ar fi deschis business.Stii ca indiferent de ce vremuri sint, de mincat lumea nu se lasa.Si mai ales ca nu vorbim de snitele, pizza sau cartofi pai.Pentru petreceri, ocazii, sint dispusi sa plateasca un ban.Mai ales daca e si calitate.
Sau, cel putin, asa cred eu.Corecteaza-ma daca gresesc.

Be who you are and say what you feel because those who mind don't matter and those who matter don't mind.

- Dr. Seuss

fata,harnicuta fusei.si ai mei aadora ciorba de cartofi noi.asta o papa si tudor cu placere.eu pun si leustean si smantana multaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.

Mergi la inceput

mihaela, cum e la job?
ai gasit ceva facultate?
io te tzuc apasat.

lavinia, livia si nemtoaicele, unde sunteti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiriki spune:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piticutz spune:

Bia, astia de pe-aici toti sint pentru sterilizare.Medicul asa ne-a recomandat.Numai ca, na, intreb si eu inainte, nu astept pina dupa...
Nu ma gindesc sa am pui de la Rudy, dar mi-ar placea sa aflu ce alte efecte adverse pot apare, inafara de nebuneala cind sint in calduri.
Unii zic ca se ingrasa si se pleosteste, cine stie...

Be who you are and say what you feel because those who mind don't matter and those who matter don't mind.

- Dr. Seuss

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

Buna dimineata!
Cafeluta e servita!
Sau un ceai, o cana de apa..ce vreti voi!
Ne-am trezit de dimineata, ca de obicei in ultima luna, Stefan de trezeste de pe la 6 jumate, 7, si nu mai vrea somn. Oi vedea eu cand l-oi duce la gradinita daca a mai fi asa de rapid la trezit.
Amu ma duc sa imi curat pastaii, mi-am adus de la tara aseara si tre sa ii pun pe iarna in borcane.
Va tzuc!
Zici ca-i mumoasa Adriana? oricum era si inainte!

diana de IANIS STEFAN 14 mai 2007

Varsta lui Ianis
Torturi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giulia71 spune:

Neaaata,
Io vreau ceva rece sa ma racoresc. Bey , ieri tot am ajuns prin centru ca ma mancau talpile si mi s-a agatat o rochita faina de maini. Nah belea, azi ma duc s-o iau ca ieri n-aveam bani scosi.
Apoi am ajuns acasa , am scos pe Ursu la plimbare , si apoi am facut o tocanita de vara cu multa ceaoa, gogosari si rosii tocate si carne de vita (fiarta l;a oala minune) si cu un pahar mare de vin alb. Totu facut la foc mic, a iesit o bunaciune. N-am avut patrunjel verde, dar a mers de minune si fara.
Azi fac asea: ochiuri cu ardei copti!
Felu unu, ca uitai, somn de voie!
So, va pup apasat!

ps: Cami, intrebare, cum percep americanii moartea lui MJ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns livya spune:

buna fetele...aparui si eu prin zona,un bou sparge si nu poate dormi mihai,vaiiiiii de dimineata bunacred ca mor de nervi,
de ma credeti ca numar zilele ,mai am putin si vin acasa,sper la un pic de relaxare,nu la nervi,ca amu toata lumea zce ,ies eu cu copilul numa haieti acasa,apoi de nu -i asa le smotocesc....in special socrela,ca aia e mai comoda si nu stie umbla numa cu masina

Mergi la inceput