Leoaicele DC *(41)*-Happy Birthday
Raspunsuri - Pagina 17
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/babyzapi/babyzapi.jpg)
babyzapi spune:
Katy, Mamagiuliei, Danyalo, Dodo, Leditia, Yoannamarie, Iulika, Zuzilici si Copilutzu va multumesc din suflet pt urari sa se intoarca la voi inzecit si
Vreau sa urez si eu, cu intarziere si imi cer scuze pt asta LA MULTI ANI FERICITI SI MULTE BUCURII, SANATATE SI REALIZARI DIN PLIN pentru Ladymina, Iruse, Mamagiuliei, leditia, Aurora, Anca, Iulika, Adi
Livya La Multi Ani
si Danyalo multi multi si multe
si un calduros "LA MULTI ANI" tot binele si toata dragostea din lume
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Isabela, mamica lui Raphael Nicolas(23.10.2008)
RAPHAEL
ISABELA
Povestea nasterii
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/katty/katty.jpg)
katty spune:
Adi, ai trecut ca rapidul prin gara....scuze! Nu ne-ai zis ce pregatesti bun in weekend...tocmai pentru tine nu faci ceva bunutz??
Dany, ma pregatesc de doua ore de vizionat...pare interesanta conferinta!!!
Vad ca te pregatesti si tu pentru maine, spor la bucatareli, eu fac comanda de tort, am descoperit o cofetarie super misto chiar langa noi, am cumparat 3 praji ieri de la ei ca sa ma hotarasc asupra tortului pentru luni si acum mi-e greu sa ma hotarasc fiindca toate erau super-bune si deosebite! Si pana diseara tb sa ma hotarasc!
Isabela, e tare dragalas strumphicul tau, m-au amuzat pozele cu buze tuguiate, am vazut si botezul, sa-i fie de bine puiului!Scumpel foc!
_
Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=8c581cc592aac5d12aef3d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei
"Se zice ca timpul trece.Timpul nu trece niciodata. Noi trecem prin timp..."
"Invata sa pretuiesti ceea ce ai, ca altfel vei pretui ceea ce ai avut..."
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/yoannamarie/yoannamarie.jpg)
yoannamarie spune:
LA MULTI ANI, LIVYA!!!
cu sanatate, fericire si impliniri!!!
Drum bun spre casa! Sa ajungeti sanatosi si sa auzim numai de bine!
Perlutzele...
www.mytickerz.com/tickers/g5982ekrufgklo7y.png" target="_blank">
Ioana, mami de fetita cu fundita
De prin viata...adunate! ""
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/yoannamarie/yoannamarie.jpg)
yoannamarie spune:
Salut si restul trupei!
Va pe toate!
O zi buna , feline aristocrate!
Perlutzele...
www.mytickerz.com/tickers/g5982ekrufgklo7y.png" target="_blank">
Ioana, mami de fetita cu fundita
De prin viata...adunate! ""
![](images/user_woman.png)
Iulika29 spune:
Buna ziua fetelor!!!
Acum m-am bagat si la recuperat ca zilele astea au fost mai incarcate..Dar acum am timp så si citesc..
Katty sper ca ti-a trecut raceala..Mereu am uråt så fiu racita vara-..e cea mai urata senzatia cu nasul infundat si aerul fierbinte..Brrr..Sper så treaca repede repede
Yoannamarie multumesc foarte mult pt urari si pt buchetul extraordinar de frumos..sper ca a trecut starea aia 'nashpa'..
Danyalo de ziua mea nu am facut nimik special..am pregatit niste pråjiturele..am sårbatorit ziua mea cu cea a nepoatei care a fost ieri si am 'chefuit' acolo garaterel si cu tot tacamul..foarte frumos a fost..si avem si niste rude care au venit in vizita( nu stau la noi ci la soacra) si avem programe de iesit , vizitat cat pot si eu ca ei nu sunt pretentiosi..Ce mai program incarcat
Så stii ca si mie imi este greu departe de ai mei..Ii iubesc tare mult dar am avut noroc si 'cealaltä' familie a sotului sunt super de treaba si mi-au facut viata mai usoara daca pot spune asa..M-au primit cu bratele deschise in 'sånul' lor.
www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, cea mai fericitå 35+cu
Bruce Nicholas
![](images/user_woman.png)
Iulika29 spune:
La multi ani Livia!! Si concediu plåcut...Asa si eu sunt nerabdåtoare cand e vb de plecat..
in concedii bineinteles.
Zuzilici
www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, cea mai fericitå 35+cu
Bruce Nicholas
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Zuzilici/Zuzilici.jpg)
Zuzilici spune:
LIVYA
Drum bun spre casa si sa-ti incarci bateriile cu tot ce are RO mai bun. Distractie maxima si sa ne-auzim sanatosi.
Katty eu pe-acolo, pe la slabit imi fac veacul de ceva ani, ca-s de la inceputuri pe subiectul acela, dinainte de-a o avea pe Bella. Imi place grupul si ma simt bine printre fete, dar de slabit nu pot spune c-am slabit, ba chiar m-am ingrasat in timp.
Sport fac acasa cat imi permite timpul. Am o banda de alergat si mai sar pe ea, cam de vreo 3-4 ori pe saptamana. Insa banda abia mi-am luat-o de cateva luni.
Auzi, vroiam sa intreb mai de mult pe-aici, dar tot mi-e rusine ca am "memoria" scurta. Cineva mi-a zis pe la inceputuri ca-i place cum gandesc eu? Cine a zis asta? Tu cumva?
Va pe toate si ofer cate-o
celor care incearca sa m-aduca pe unda de plutire, dar sincer felinelor acum am nevoie doar de gandurile voastre bune si de rugaciuni sa "iasa soarele si pe strada mea". Si cred ca de-acelasi lucru are mare nevoie si Adi, Ledi, Mari, Dodo si toate fetele care acum in momentul acesta se confrunta cu probleme mai mari decat de obicei si care depind de altii ca sa fie rezolvate.
Doamne Ajuta-ne si nu ne uita. Da-ne fiecareia darul pe care ni-l dorim in aceste clipe, cu ocazia zilei noastre de nastere si-adune pe chip cate-un zambet senin si din inima.
Dragelor va pe toate fara exceptie si va urez din suflet un weekend plin de soare, veselie si fericire.
Cuba 2009
Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/danyalo/danyalo.jpg)
danyalo spune:
Zuzi eu te-am intrebat de slabit. In ce priveste partea a doua nu stiu posibil Katty.Dar si mie imi place cum expui niste situatii!
Ma insa sa iasa soarele ala mare pe strada fiecareia si sa fie toata lumea fericita.Un
si o imbratisare de la mine!Va fi bine vei vedea.
Va doresc sa scapati toate de probleme si sa fiti gurese ca alta data.
Nici eu nu sunt foarte foarte dar spre deosebire de alte dati pot spune ca acum e bine.Pupam si mica printesa.
Izabela -sa fii sanatoasa.Imi place si mie de Rafaelul tau-am urmarit cu drag si pozele voastre.
Ioana, Ledi
Adi - am gasit Milli de care mi-ai zis la 12 lei aici jos la noi la market ca nu am batut acum orasul prin hipermarketuri.Ca de obicei ma va apuca seara facand tort... dar asta este .
Daria, Gabi - voi nu mai ziceti nimicuta??
Iulia- ma bucur ca esti bine si ca te intelegi bine cu familia sotului.Banuiesc ca nu este roman nu?Cum ai reusit sa inveti limba? Mie mi se par f. grele toate limbile incepand cu germana, olandeza, suedeza, norvegiana.Finlandeza se aseamana cu maghiara .
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Dodo-pui/Dodo-pui.jpg)
Dodo-pui spune:
n-am chef de vorba
...ploua...n-am nik ..doar lipsa de cuvinte
www.dolarei.com/G-GG_5902.html" target="_blank">Ne acordati un vot si azi?Multumim
oo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*
Blogul lui Bogdan Andrei
goblenuri-relatii pe blogul Donului
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
![](rugaciune.gif)
*oooo*~*oooo*~*oooo*
![](floare.gif)
![](floare.gif)
pentru:
Bogdan
![](comoara.gif)
![](comoara.gif)
![](comoara.gif)
![](comoara.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/octavia75/octavia75.jpg)
Octavia75 spune:
hepi barzei tu iu
hepi barzdei tu iu
hepi barzdei diar Dany
hepi barzdei tu iuuuuuuu!
La muuulti si fericiti ani, cu sanatate si impliniri!