Leoaicele DC *(41)*-Happy Birthday
Raspunsuri - Pagina 15
mari_paun spune:
la multi ani sarbatoritilor mici si mari
Doamne ce mai scrieti! danyalo...povestesti frunmos tu! eu nu preaam rabdare sa mai bat la tst, toata ziua imi sparg unghiile pe tastatura,insa nu ma pot abtine sa nu va citesc si sa bnu va transmit gandurile mele!
sunteti prietenele mele, si credeti-ma ca e asa, doar vedeti ca nu prea lipsesc ed la apel, si daca nu ma trezesc tarziu dimineata mai scriu o salutare si pt voi...oricum leii se inteleg fosrte bine
va pupacesc pe toate si va multumesc pt ca ma sprijiniti in ceea ce fac pt Ema...oricare are drum prin Slobozia sa nu ma ocoleasca
bazar pentru Ema
ajutati la terapia pentru Ema pe DC
Ajutati-ma sa inteleg lumea!
Mari, mami de Ema
copilutzu spune:
LA MULTI ANI!! babyzapi
LA MULTI ANI!! Adriana !!!
Dany distractie placuta puisor!!
Veneam cu drag , dar am intrtat la ora 18.00 pe forum , mai “stau “ un pic si plec la muncutza …
Asa ca , chiar daca citeam mai devreme .. tot nu puteam … din cauza “ de servici” .
Imi doream nespus sa cunosc fetele!!! [Avalon, MOana, Sherry,Kitta,AndradaP , Ralucapaun . Offffff ... ce mi-as doriiii !!!
Sar’naaaa ptr. invitatie!!!
Acum nu am timp , dar maine sigur intru pe contuletzul comun sa vad printzisorul TEO ca mie dor rau de tot de el!!
Iulika29 spune:
b]Adriana..Iti urez multå sånåtate si tot ce iti doresti..
Babyzapi[/b]..
Mulumesc din suflet pt urari..Cred ca voi avea cel mai frumos bebe si cel mai sånåtos la cate urari am primit..
Nu am apucat så citesc mai nimik dar zilele astea recuperez pt ca am promis ca tb så va invat ...
www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, cea mai fericitå 35+cu Bruce Nicholas
Zuzilici spune:
Copilutz servici usor si poate mai vin ocazii din acestea...
Dany cum a fost? Ceva posici?
DOdo pe unde-ai ascuns horoscopul? ... ca vad ca incep s-o iau in jos pe panta...si nu-mi place.
Mari, Iulika, Annie, Yoanna, Daria, Octavia si pe toate de fapt, cu mult drag va
Cuba 2009
Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)
Annie80 spune:
La Multi Ani, Livya sanatate fericire si tot binele din lume
ma doare capu, m-am trezit de la 5 Am , nush ce am de nu mai pot sa dorm cum trebuie noptile, o fi de la AC
aniuei, azi mergem la dubai, si daca va fi posibil vom zbura cu balonul cu aer cald.... Clau pare incantat, sa vedem la fata ocului cat va fi de curajos, mie una mi-e frica (leoaica curajoasa de mine)
pup iu all, o zi faina!
Dodo-pui spune:
Buna celor mai si mai...
LivyaLa multi ani!
Sper sa revin..
O zi frumoasa si numai bine.
www.dolarei.com/G-GG_5902.html" target="_blank">Ne acordati un vot si azi?Multumim
oo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*
Blogul lui Bogdan Andrei
goblenuri-relatii pe blogul Donului
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
*oooo*~*oooo*~*oooo*
Bazar
pentru:
Bogdan;Mihaita;Sebi;Ema
aeperju spune:
Dany, saptamana asta nu l-am dus decat marti fiindca a luat o tuse urata tare, a facut si febra si acum suntem in casa cu medicamente. Oricum in august e pauza asa ca i-am luat toate lucrusoarele de la gradi.
Emma si Andrei (21.09.2007)
katty spune:
La multi ani, Livya!!!
Multa sanatate si fericire alaturi de sotul si puiul tau!!!
_
Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=8c581cc592aac5d12aef3d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei
"Se zice ca timpul trece.Timpul nu trece niciodata. Noi trecem prin timp..."
"Invata sa pretuiesti ceea ce ai, ca altfel vei pretui ceea ce ai avut..."
livya spune:
neatza fetelor!
va multumesc din suflet la toate
azi fac bagajele,ca diseara plecam in romania,abia astept;
danyalo spune:
La multi ani Livia
Sa fii sanatoasa si fericita alaturi de familia ta. Calatorie placuta spre casa! Veniti in concediu banuiesc!
Emma- din pacate asa se intampla cu copilasii cand intra la gradi'.Imi pare rau -e bine totusi ca intr-o luna are timp sa se remonteze.
Fetele a fost super ca de odicei la intalneala.Au fost si mamici fara bebei, gravidute, inca aspirante a fost f. dragut.Am ras, am barfit, am mai comentat una alta,ne-am ami facut a mia oara testul cu verigheta de se uita toata lumea la noi pe acolo....da' n-aveam noi greturi,am profitat de prezenta Avaloanei si am intrebat-o la greu fiecare ce avea nevoie, am baut apa dupa gravidutze poate poate si la noi da domnul( beau apa dupa ele din 2004 ar trebui sa am pana acum gradinitza de copii) dar ne distram si noi!Doina imi pare sincer rau ca nu ai venit.Nu a fost nici M Oana in rest cam toate fetele de am zis plus 2 fete mai noi.Poze nu am facut caci am uitat... m-am luat cu vorba si unele dintre ele nu au dorit sa li se faca poze.Daca doriti si doriti eu pot pune cateva dar din anii trecuti.Dar nu am acolo toate fetele de aseara. Oricum m-am mai incarcat nitel de optimism ( aveam ceva nevoie) si merg cu inima deschisa mai departe cu DD inainte.Sunt rupta de somn caci pe la 1 am ajuns at home.Cine a avut bb mic a plecat mai repede, dar au fost si fete cu bebi acasa care au stat pana la sf. si au trasat doar sarcini sotilor care s-au descurcat!
Annie-sa te gandesti si la noi cand te urci in balonul ala!!!!