Subiectele sticky umplu paginile. De ce?

Subiectele sticky umplu paginile. De ce? | Autor: adriuta

Link direct la acest mesaj

Plsss dragi moderatori, admini, si ...prieteni,incercati va rog frumos sa limitati subiectele fierbinti si sticky.
Incep din ce in ce mai mult sa umple primele pagini incat o sa ajungem la unele topinguri sa trecem direct la pagina 2 ca prima pagina este PLINA de anunturi si sufiecte ff importante. La generale este mai mult de jumatate de pagina ocupata de ele.
Acolo sus scrie: acasa, preconceptia, nasterea, sarcina, bebelusul...etc. Cine vrea sa studieze eu cred ca are din plin material ff util acolo. De multe ori eu am mers si am aflat lucuri ff interesante acolo care mi-au folosit. As dori ca forumul sa poata fi folosit mai putin in acest scop... informational.
Poate ca gresesc dar listele "fierbinti" se lungest tooooooooot ma mult.
Multumim pentru ascultare.

Asa creste mare puiul

www.our365.com/NewbornPortraits/BabyDetail.aspx?birthid=f671635f-2b23-4e26-8953-e81fefa35501&babyid=f6181213-113f-4e32-89b5-e0b65b1e006a" target="_blank"> Paginuta mea!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adriuta spune:

Acum zau ca as vrea sa nu credeti ca sunt carcotasa, dar uitati-va de exemplu la odisee, bietele gravidute mai au in josul paginii 2 locuri libere acolo ramase, in rest e plin de subiecte importante de sus pana jos....

Asa creste mare puiul

www.our365.com/NewbornPortraits/BabyDetail.aspx?birthid=f671635f-2b23-4e26-8953-e81fefa35501&babyid=f6181213-113f-4e32-89b5-e0b65b1e006a" target="_blank"> Paginuta mea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

De ce nu utilizezi optiunea "subiecte active"? Aceasta optiune iti aduce doar subiectele la care s-a raspuns de la ultima ta accesare indiferent de locatia acestora.

Eu pur si simplu / Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank"> Video
Pagina legislativa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns admin spune:

O sa reviuim ce mai trebuie sa fie subiect fierbinte si ce nu. Multumim de atentionare.

O zi buna Echipa Desprecopii.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rhoneea spune:

Subiectele sticky ar trebui sa ramana asa cum sunt pentru ca asta inseamna ca sunt subiecte importante.Celelalte materiale de care zici,sunt utile,dar nu poti decat sa citesti,de aceea exista si cate un subiect sticky ca sa se dicute despre.
Foloseste optiunea subiecte active si ai sa vezi ca-ti va fi mult mai usor decat sa accesezi fiecare subforum in parte

Irina mamica sefului mic Pierre-Sebastien

www.onetruemedia.com/shared?p=336a8e388908e126cef388&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
*Miracolul nostru*

"If you wanna make the world a better place, take a look at yourself and make a change!"
Michael Jackson

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ADMIN

O sa reviuim ce mai trebuie sa fie subiect fierbinte si ce nu. Multumim de atentionare.

O zi buna Echipa Desprecopii.com

Am observat ca a inceput sa se micsoreze unele liste... suntem pe drumul cel bun.

Asa creste mare puiul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns admin spune:

Am introdus o delimitare intre subiectele Sticky si restul pentru a vedea mai usor unde se termina acestea.

De asemenea vom revizui mai des lista acestora.

In rest, administrarea acestor subiecte tine de politica forumului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Am si eu o rugaminte.
La "Prematurii, Esentele tari" acest subiect este vechi si inchis, dar inca figureaza la sticky (e capitolul 11 iar noi in curand trecem la 14).
Multumesc!

Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda.
www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!
Aprinde o lumanare in memoria Almei!

Mergi la inceput

Daca in Iulie anul trecut gravidutele mai aveau 2 spatii jos pe pagina acum nu mai au nici unul...suntem pe drumul cel bun...no comment

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

fara nicio suparare, forumul asta nu are doar prima pagina de la fiecare sectiune. sunt cate 200. iar subiectele active stau pe primele 2, 3, 4 pagini. nu mai mergeti pe ideea "daca nu e pe prima pagina, nu exista".

Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue eyes spune:

Dar faceti un subiectzoi la fiecare subforum care sa contina toate subiectele sticky (care pentru unii sunt "sicky")!

Marius, solutia cu Subiecte active nu e valabila, pentru ca, apasand pe ea, se deschid toate subforumurile active; daca vreau sa citesc ceva actual la In unul, un doi... trebuie sa fac scroll down de ma doare degetul...

Mergi la inceput