Burtici fericite de septembrie-octombrie (110)
Raspunsuri - Pagina 3
Iulika29 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui aidaciolac deci daca eu am deschis cap pot sa fiu si onorata sa o pun in lista ... doar daca aveti rabdare ca acum o sa ies din casa pana la puisor ... Aida ... 32+ ... cica Poze cu noi www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta "Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine |
Aida te asteptåm cu drag..
www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, cea mai fericitå 34+cu Bruce Nicholas
lutoniana spune:
Kawaichan...sper ca am scris bine de la atatea emotii ca iar ma tragi de urechi...vroiam sa-ti multumim si tie ca ne-ai adus vestile
Cea mai fericita 32 + cu
vias spune:
parca sunt nauca...desi nu am fost aici cu voi de la inceput...nu-mi vine sa cred...e asa de frumos...ce emotii frumoase....
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
www.Darius-Andrei.piczo.com
24+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe Flavius Cristian
POZE
raluk16 spune:
Copiez ca scrisesem dincolo, acuma recuperez...
Citat: |
citat din mesajul lui lutoniana Iulika pentru ca ai fost obraznica si usor impertinenta si mi-ai zis ca eu nu am dovleac, uite mi-am dat jos rochita si m-am pozat.... Asa e bine mami ? Am si eu burtica Cea mai fericita 32 + cu |
O burtica perfecta
27+
27+
lutoniana spune:
Iuliapapusa nu trebuie draga mea sa te scuzi ...doar ca se citeste foarte greu asa cu cursor.
Cea mai fericita 32 + cu
lutoniana spune:
Raluka multumesc dar acum suntem agitate cu Sabina...uite ce emotii ne-a dat acum .....am si uitat de burtica mea
Cea mai fericita 32 + cu
anadomnica spune:
Sabina, felicitaaaaaaaaaaaaari !!! Multa sanatate tie si Lisei - te asteptam sa ne scrii!
Doamne ajuta!
26+ Maria
Mami si tati te iubesc si te asteapta!
Creste bebe!!!