Burtici fericite de septembrie-octombrie (110)
Raspunsuri - Pagina 2
lutoniana spune:
Iuliapapusa eu inteleg ca esti entuziasmata dar hai inapoi si mai strange foaia
Cea mai fericita 32 + cu
aidaciolac spune:
LISA MARIA multa sanatate , sa fi o deschizatoare de drumuri si sa iti bucuri parintii
Devyla refacere rapida si sa aveti parte de tot binele din lume
Aida ... 32+ ... cica
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine
tulibu spune:
Unde e Techila? Ca sigur, va cadea pe spate in fata aerului conditionat cu asa o veste.
A si de abea astept detaliiiiii, de genul, cand exact, cum, unde?!
Bine ok, unde e clar dar de neuronul...... inca e emotionat.
Ioana 26+
bebe
mimika spune:
Da, noi cu gemenii, toate ne vedeam rupand poarta spitalului!! Ma si vad cu techila chinuindu-ne sa ne introducem burtile in acelasi timp pe usa (noroc ca nu e acelasi spital )Ce bine ca a respirat pustoaica singurica De abia astept sa auzim povestea si sa vedem pozite.
32+ Matei Aram si Luca Ezram
Grasii mei iubiti
hi5
lutoniana spune:
Si eu as vrea sa aflu mai multe si sa stim ca fetita e bine ....
Abia o asteptam pe mamica noastra sa ne povesteasca.....
Cea mai fericita 32 + cu
aidaciolac spune:
deci daca eu am deschis cap pot sa fiu si onorata sa o pun in lista ... doar daca aveti rabdare ca acum o sa ies din casa pana la puisor ...
Aida ... 32+ ... cica
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine
mimika spune:
Au inceput si baietii mei sa se agite. Gagicarii, au aflat ca e vorba de o fetita
32+ Matei Aram si Luca Ezram
Grasii mei iubiti
hi5
kawaichan spune:
Am postat la capitolul trecut,copiez si aici.O trec eu pe Sabina in lista
Deci...Sabina a avut contractii la 10 min incepand de ieri dupa amiaza...s-a dus la clinica,au monitorizat-o,facut un tuseu,prescris medicamente pt oprit contractiile.Avea voie maxim 3 pe zi.
Seara,dupa ce cam terminase de luat doza prescrisa ea avea contractii la 4 minute...sunat la clinica,mai luat o pastila=nici un efect. Au chemat-o si i-au facut alt control-col scurt,gata gata sa se dilate.Chemat salvare,plecat catre spitalul judetean,unde au toata aparatura necesara pt prematuri.Acolo au pus-o pe perfuzii puternice in speranta ca o sa-i opreasca contractiile...pe moment da,dar au revenit in cateva ore,la 10 min.Plus,avea palpitatii mari de la medicament,ii pusesera doza maxima.I-au schimbat medicamentul=nexam efect...contractii la 7 min.Dat fiind faptul ca ii putea fi afectata sanatatea, la ora 23 au hotarat sa-i scoata perfuziile si sa dea drumul la nastere...la ora 1.30am bebe lisa si-a facut aparitia..a fost o bebelina grabita dar important e ca e bine sanatoasa si Sabina la fel.
Sabina era cam obosita,inca n-a apucat s-o vada bine pe bebe pt ca au luat-o pt analize.Cand va putea va trimite si poze.
Scuzati de intarziere dar imi merge netul ca melcul,nu stiu ce are.
Revin cum am vesti.
Mihaela 33+ cu baby Joshua
lutoniana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mimika Da, noi cu gemenii, toate ne vedeam rupand poarta spitalului!! Ma si vad cu techila chinuindu-ne sa ne introducem burtile in acelasi timp pe usa (noroc ca nu e acelasi spital ) |
Da, asta ziceam si eu...dar tu ai descris-o mult mai amuzant
Cea mai fericita 32 + cu