Burtici fericite de septembrie-octombrie (110)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Citat:
citat din mesajul lui kawaichan

Am pus 2 poze cu bebe Lisa in albumul Sabinei,pe webshots

Am vbit adineauri cu Sabina si era foarte in forma...dupa 24h cu contractii si perfuzii e fericita ca si ea si bebe au trecut cu bine peste tot.Bebitza e la sectia de prematuri pana ajunge la 2500g,deocamdata e hranita printr-un furtunas dar mami e incurajata sa o puna la san si in curand o sa inceapa trainingul legat de asta

Fetele stati linistite cu eclipsa ca nu cred ca de la asta se trage...dovada sunt io,care n-am nascut Stiti ca daca vrea bebe sa vina intr-un moment anume nimic nu-l poate opri...Sabina avea contractii mari si dilatatie 4 cu toate perfuziile puse,asa ca...asa a vrut bebe,zic eu

Mihaela 33+ cu baby Joshua

Multumim mult

Vaiii, iara m-o apucat tremuriciul, nici nu mai stiam cum sa ma duc mai repede sa vad pozicile.

Saracuta bebica, prin ce a trecut, a vrut ea neaparat sa vina acuma. Printesica, ce bine arata!!! Ma asteptam sa fie mai micuta. Arata bine!

27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lullaby_2009 spune:

Citat:
citat din mesajul lui raluk16

Citat:
citat din mesajul lui Lullaby_2009

Raluk din ce am vazut in pliantul lor costa 4400 ron pentru un an si 5800 pentru 18 ani.

Vroiam sa mai spun ca mi-a placut mult "povestea lui Alex". Numele acesta este printre primele pe lista noastra de nume pentru bebe.

27+ cu

Bizara diferenta de bani... 5800 si nu mai dai nimic 18 ani? Pai cine ar mai da suma pentru un an?

Deci posibil inca un Alex

27+

Nuuu. Am uitat sa specific : daca alegi sa platesti doar pentru un an trebuie sa mai platesti apoi cate 140 taxa anuala pana la majoratul copilului.

Da, inca ne mai gandim, dar vad ca tati asa i se adreseaza deja

27+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Citat:
citat din mesajul lui kawaichan

Si da,mi-a sarit tot somnul...sunt buimaca,ma tot uit la dulceatza asta de copil si ma gandesc ca am si eu unul de aceeasi varsta inca in marsupiul personal...abia acum am realizat ca o sa aduc pe lume o fiinta bucatica rupta din mine si tati,de-adevaratelea,nu-i nici o joaca..it's real!!

Mihaela 33+ cu baby Joshua

Vai, Mihaela poate ar trebui totusi sa te odihnesti. Oricum, aici ai fost aducator de vesti bune... si emotionante tare...

(mi-am dat seama ca Sf. Mihail si Sf. Gavril, cel cu Bunavestire se sarbatoresc deodata)

27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

Fete dragi, eu ma retrag..nu sunt sigura ca voi reusi sa adorm, dar incerc;
va pup pe toate de la un capat al altul al pamantului; sa visati frumos, frumos!!

Dana 29s mamica mandra de
Thank God I'm a woman!

www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tulibu spune:

cred ca viitoarele mamici s-au cam dus la culcare. Eu mai stau un pic. Dar va urez noapte buna, si vise frumoase.

Ioana 26+
bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Mimika ce spusei eu..Deci rochia soacrei.. nimeni nu isi va da seama ca nu e cameså..Fårå salul ala e perfectå..Glumesc ,så nu te superi da?

Dana noapte bunå si så nu mai visezi camesi pt spital ca se rezolva da??

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, cea mai fericitå 34+cu Bruce Nicholas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimika spune:

da, cred ca ar trebui sa ma bag si eu in pat sa caut vreun serial politist. Ca asa imi place mie sa adorm. Dar inainte de asta am schimbat semnatura, cu juma' de ora inainte de termenul legal

Noapte buna, sa visati printi si printese!

33+ Matei Aram si Luca Ezram
Grasii mei iubiti
hi5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimika spune:

Citat:
citat din mesajul lui Iulika29

Mimika ce spusei eu..Deci rochia soacrei.. nimeni nu isi va da seama ca nu e cameså..Fårå salul ala e perfectå..Glumesc ,så nu te superi da?

Dana noapte bunå si så nu mai visezi camesi pt spital ca se rezolva da??

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, cea mai fericitå 34+cu Bruce Nicholas

Iti inchipui cum as arata in rochia aia pe holurile spitalului? Si nu ma supar eu asa repede. Ma gandesc doar: sa iau si palaria? sau nu? Grea alegere. O sa ma hotarasc la noapte.

33+ Matei Aram si Luca Ezram
Grasii mei iubiti
hi5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

luto si si eu ma gandesc ca mama e departe ... oooof , sper sa nu ajung acolo ...

Aida ... 32+ ... cica
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Plec sa-mi cumpar draperii si vad un capitol scris!!!

Doamne, m-au apucat contractiile cand am citit ca a aparut primul struguras!

Sabina,felicitari, sa te bucuri de minunea ta si sa aveti numai bucurii impreuna!

33+ Natalia

Mergi la inceput