Burtici fericite de septembrie-octombrie (110)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tulibu spune:

asa e bebelina e minunata, ma face sa ma gadesc ca bebeul meu mic si iubit, e la fel de dragut deja, dar trebuie sa fie rabdator, ne vedem cand face 40 saptamani la mine in burtica.

Ioana 26+
bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Citat:
citat din mesajul lui tulibu

link poze sabina
http://family.webshots.com/photo/2227641490104955882ouIflx

merci mult

miha merci o sa il citesc la noapte

Aida ... 32+ ... cica
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

kawaichan nopate bunå..si multumim pt vesti.

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, cea mai fericitå 34+cu Bruce Nicholas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lullaby_2009 spune:

Vazut si eu pozici cu frumusetea mica. Nu ma mai pot opri din privit.

27+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lullaby_2009

Si mesajul pe care il pregatisem inainte sa citesc vestea:

Danangie sanatate! Relaxare cat mai multa! Ai grija de tine, mai e putin.

Monica iti tin pumnii sa fie totul bine.

Gegea imi pare rau, sper sa fie totul bine.

Diana felicitari! Sa va bucurati de noua casuta si sa locuiti multi ani fericit in ea!

Miha si eu ma gandeam sa fac contract cu cei de la Biogenis.

Raluk din ce am vazut in pliantul lor costa 4400 ron pentru un an si 5800 pentru 18 ani.

Vroiam sa mai spun ca mi-a placut mult "povestea lui Alex". Numele acesta este printre primele pe lista noastra de nume pentru bebe.

27+ cu

Bizara diferenta de bani... 5800 si nu mai dai nimic 18 ani? Pai cine ar mai da suma pentru un an?

Deci posibil inca un Alex

27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anadomnica spune:

Fetelor, chiar ca e petrecere aici la noi. Eu am atipit o juma' de ceas, dar am revenit sa vad frumusete de bebelina Lisa Maria . M-am emotionat si eu toata si am inceput sa calculez saptamani, bagaje de spital si chestii lipsa din el... oricum e minunat sa vedem ca suntem asa de aproape de a tine in brate omuletii nostri dragi pe care i-am gazduit cu atata dragoste in pantece pana acum. Sa ne ajute Bunul Dumnezeu pe toate sa ne vedem bebeii nascuti sanatosi mai devreme sau mai tarziu. Doamne ajuta!

Doamne ajuta!
26+ Maria
Mami si tati te iubesc si te asteapta!
Creste bebe!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lullaby_2009 spune:

Si partea a doua a mesajului la care scriu de cateva ore :

Mult ati mai scris, de aseara si pana azi un capitol jumatate (atat era cand m-am apucat de scris, pana acum s-au facut 2 ). Cat am "alergat" sa va prind.

Iulika am fost azi la Ikea si am cumparat "manutele" pentru colturi, le-am recunoscut imediat si le-am luat

Ufff, credeam ca nu mai ajung acasa, am facut 2 ore jumate de Ikea pana acasa, ma durea spatele si genunchii cand m-am dat jos din masina . Si de cum am ajuns, stau in fata monitorului si nu m-am miscat pana nu am terminat de citit.

Vroiam sa va spun ca am gasit si www.babypoint.ro/index.php?ct=prod_display&id_proddef=3262" target="_blank">uleiul pentru masaj perineal Weleda . Il comand si ma apuc de treaba.

Piu, ce zi aglomerata, acum ma relaxez cu punga mea preferata detergent in mana

27+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary_07 spune:

Am vazut si eu pozele...sunt de-a dreptul adorabilenici nu zici ca printesica are numai 33 de sapt.Si mai are obrajorii aia asa dolofani de-ti vine sa-i papi

My family

Poze cu noi

_

Melania, de Alexandru (2 noiembrie 2007)
si 34+, cu -Razvan

_

AMR - 4 saptamani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

Pe messenger exista un emoticon care trimite imbratisari..din pacate noi nu-l avem aici..ti-as trimite multi emoticons cu bratele intinse Lucia Dumnezeu sa fie alaturi de voi si sa va vegheze!

Dana 29s mamica mandra de
Thank God I'm a woman!

www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimika spune:

M-ati facut sa caut in pozele de la nunta, sa imi improspatez memoria cu rochia soacrei. Am pus si poze in album. Aia tanara si frumoasa e maica-mea, ala de langa ea e socru-meu, cea in albastru e soacra si ala de langa ea, cu fatza de alcoolic e taica-meu. Stiu ca nu pot concura cu frumusetea abia aparuta, dar m-au napadit si pe mine amintirile...

Luto, ai un de la mine.

32+ Matei Aram si Luca Ezram
Grasii mei iubiti
hi5

Mergi la inceput