Burtici fericite de septembrie-octombrie (110)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Citat:
citat din mesajul lui lutoniana

Sunt singurica ....si ma distrez si eu singura ce naiba sa fac ?
Stau aici cu voi.....si ma simt bine.
As putea sa plang ca sotul e departe, eu vizionez viitorul nostru apartament singura, imi car apa si pepenasi singura, dorm singura, mananc singura....astept vestea cea neagra de acasa in fiecare zi.....
dar care ar fi rostul unor lacrimi in pumni acum ?
Viata ne ofera multe greutati si incercari dar depinde si cum stim sa le depasim si sa speram ca va fi bine.
Sunt optimista ca totul va fi bine pentru familia mea ....cat de curand.

Cea mai fericita 32 + cu

Multe imbratisåri iti trimit pt ca ma 'scuturi' de orice urma de pesimism si tristete..Chiar esti foarte specialå..

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, cea mai fericitå 34+cu Bruce Nicholas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha74 spune:

cata emotie in asta seara....

LISA MARIA - Bine ai venit pe lume! sa ai o viata frumoasa si sa iti bucuri parintii la nesfarsit.
Sabina- felicitari si insanatosire grabnica sa te ocupi de fete.

Miha, mami fericita de Matei (16.01.2008) , Laura (30.09.1997) si 32+
"Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate." (Jack Penn)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lullaby_2009 spune:

Si mesajul pe care il pregatisem inainte sa citesc vestea:

Danangie sanatate! Relaxare cat mai multa! Ai grija de tine, mai e putin.

Monica iti tin pumnii sa fie totul bine.

Gegea imi pare rau, sper sa fie totul bine.

Diana felicitari! Sa va bucurati de noua casuta si sa locuiti multi ani fericit in ea!

Miha si eu ma gandeam sa fac contract cu cei de la Biogenis.

Raluk din ce am vazut in pliantul lor costa 4400 ron pentru un an si 5800 pentru 18 ani.

Vroiam sa mai spun ca mi-a placut mult "povestea lui Alex". Numele acesta este printre primele pe lista noastra de nume pentru bebe.

27+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

Raluk imi salvez si eu nr tau Doamne ajuta sa le folosim dupa sapt 37!

Lucia
daca sunt indiscreta si ma bag cu bocancii, spune-mi si iarta-ma...ma tot gandeam la tine astazi, ca esti singurica si sotul Adi plecat, daca nu ma insel de aproape 3 sapt: ce mai face soacra ta? ii musai sa stea adi acolo? acum nu vreau sa fiu de piatra, dar uite ca tu esti in ultima parte a sarcinii, esti pe cale sa aduci o viata pe lume si sunt convinsa ca ai nevoie de ajutorul si sprijinul lui...nu imi raspunde, daca nu vrei

Dana 29s mamica mandra de
Thank God I'm a woman!

www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kawaichan spune:

Am pus 2 poze cu bebe Lisa in albumul Sabinei,pe webshots

Am vbit adineauri cu Sabina si era foarte in forma...dupa 24h cu contractii si perfuzii e fericita ca si ea si bebe au trecut cu bine peste tot.Bebitza e la sectia de prematuri pana ajunge la 2500g,deocamdata e hranita printr-un furtunas dar mami e incurajata sa o puna la san si in curand o sa inceapa trainingul legat de asta

Fetele stati linistite cu eclipsa ca nu cred ca de la asta se trage...dovada sunt io,care n-am nascut Stiti ca daca vrea bebe sa vina intr-un moment anume nimic nu-l poate opri...Sabina avea contractii mari si dilatatie 4 cu toate perfuziile puse,asa ca...asa a vrut bebe,zic eu

Mihaela 33+ cu baby Joshua

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

kawaichan linkul cu poze , pliiiiiiizzzzzz
unde e manga de la asemenea veste k si ea era noctambula ...

Aida ... 32+ ... cica
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

si apropo, si mie imi place mai mult "strugurasi" de sept-octombrie..de fapt, am mai propus asta, dar mi-am dat seama ca majoritatea prefera "dovleceii"

Dana 29s mamica mandra de
Thank God I'm a woman!

www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tulibu spune:

link poze sabina
http://family.webshots.com/photo/2227641490104955882ouIflx

Ioana 26+
bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kawaichan spune:

Si da,mi-a sarit tot somnul...sunt buimaca,ma tot uit la dulceatza asta de copil si ma gandesc ca am si eu unul de aceeasi varsta inca in marsupiul personal...abia acum am realizat ca o sa aduc pe lume o fiinta bucatica rupta din mine si tati,de-adevaratelea,nu-i nici o joaca..it's real!!

Mihaela 33+ cu baby Joshua

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha74 spune:

lullaby- - daca platesti integral se ajunge chiar la 4000 de lei. Ma bucur ca nu sunt singura....tu ai avut vreun motiv anume?

croco- atentie cu informatiile dupa astfel de site-uri, ge avocat.ro, ca nu stii cine raspunde si cat de competent este, iata un exemplu, contrar a ceea ce ai gasit tu: http://www.avocatnet.ro/content/forum%7CdisplayTopicPage/topicID_44263/.html

daca vrei am si legea de care vorbesc ei acolo da-mi mailul tau.

aida-
am trimis mail cu contractul biogenesis

Miha, mami fericita de Matei (16.01.2008) , Laura (30.09.1997) si 32+
"Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate." (Jack Penn)

Mergi la inceput