Burtici fericite de septembrie-octombrie (110)
Raspunsuri - Pagina 11
Lullaby_2009 spune:
Pregatisem un mesaj lung cu raspunsuri pentru capitolul trecut si vad vestea cea mare. Nici nu am mai avut putere sa citesc ce am scris pana atunci. ![]()
Felicitari Sabina! Sa fie sanatosa Lisa Maria! Viata lunga si plina de bucurii! 
Mi sa facut pielea ... uuu ... ce sentiment, nu credeam ca o sa simt atat de puternic, abia mai pot sa tastez.
27+ cu 
lutoniana spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui raluk16
Nu, ca trebuia sa-mi scuturi burta, ti se parea ca stau prea linistita... ![]() 27+ ![]() |
Eu am evitat sa dau si nume ca sa nu te supar ca erai si tu intr-una dintre categorii ....dar tu fata isteata te-ai prins imedait

Cea mai fericita
32 + cu
raluk16 spune:
Dana te anunt ca mi-am salvat in telefon numarul tau. Doamne ajuta sa n-am nevoie inca 3 luni de el...
Si tu sa fii proaspata mamicuta de 2-3 saptamani pe atunci...
27+ 
lutoniana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Lullaby_2009 Mi sa facut pielea ... uuu ... ce sentiment, nu credeam ca o sa simt atat de puternic, abia mai pot sa tastez. |
....daca nu ai dat si o lacrima nu te incadrezi in telenovela noastra de asta seara
Cea mai fericita
32 + cu
Iulika29 spune:
| citat din mesajul lui lutoniana Aida bine ai revenit in "sanurile" noastre calde, primitoare si la unele curgatoare Cea mai fericita 32 + cu ![]() |
De unde le scoti tu asa la fractiune de minut?!...

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, cea mai fericitå
34+cu
Bruce Nicholas
Lullaby_2009 spune:
Ei cum nu, am asteptat sa se usuce ochii ca sa ma duc la toaleta sa nu ma vada barbatu' ca nu intelegea ce se intampla
. I-am spus si lui si cred ca l-au luat un pic emotiile chiar daca nu recunoaste. ![]()
27+ cu 
raluk16 spune:
Lucia are dreptate sotul tau, suntem niste nebune toate ![]()
![]()
, ba plangem, ba radem in hohote...
Eu tot admir pozele cu burtica Sabinei 
27+ 
aidaciolac spune:
citat din mesajul lui tulibu
cat de tare m-am distrat, rad ca o nebuna in fata calculatorului. Eu sugerez in completare, tricoul sa fie al sotului, eventual cel preferat, ca sa sufere si el un pic... ![]() ![]() Ioana 26+ ![]() ![]() bebe |

ce tare esti Aida ... 32+ ... cica
Poze cu noi

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine
lutoniana spune:
citat din mesajul lui Iulika29
De unde le scoti tu asa la fractiune de minut?!... ![]() ![]() ![]() ![]() www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE Iuliana, cea mai fericitå 34+cu Bruce Nicholas |
Sunt singurica ....si ma distrez si eu singura ce naiba sa fac ?
Stau aici cu voi.....si ma simt bine.
As putea sa plang ca sotul e departe, eu vizionez viitorul nostru apartament singura, imi car apa si pepenasi singura, dorm singura, mananc singura....astept vestea cea neagra de acasa in fiecare zi.....
dar care ar fi rostul unor lacrimi in pumni acum ?
Viata ne ofera multe greutati si incercari dar depinde si cum stim sa le depasim si sa speram ca va fi bine.
Sunt optimista ca totul va fi bine pentru familia mea ....cat de curand.

Cea mai fericita
32 + cu
aidaciolac spune:
| citat din mesajul lui raluk16 Cand i-am spus la mami m-a intrebat daca n-a fost si acolo eclipsa, ca a vazut la tv ca indienii erau speriati ca o sa le nasca prematur gravidutele din cauza eclipsei. Poate fi ceva? 27+ ![]() |
... esti dementiala cu tricoul soacrei pofticioase

Aida ... 32+ ... cica
Poze cu noi

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine