Despre copiii mai mari, adolescentii
Buna. Am deschis un subiect nou pe tema tinerilor care nu stiu ce-i cu ei pe lumea asta, o observatie recenta si ingrijoratoare.
Uite cum stau lucrurile cu viitorul emerit al Romaniei
De curand mi-am instalat pe blog o aplicatie prin care pot sa vad cum ajung la mine cei care imi citesc blogul.
Adica daca intra de pe link ul din lista de mess, de pe google, etc...
Faza e ca am descoperit niste chestii destul de ciudate despre tinerii nostri. Adica azi a intrat cineva pe blogul meu care a tastat pe google " Pot sa imi continui facultatea daca sunt gravida?" ; pe blogul meu este un articol despre vacuum si electrostimulare care sunt contraindicate daca esti gravida. Google a facut o conexiune de termeni si a trimis persoana resprectiva pe blogul meu....
Dupa asta am stat sa ma gandesc ce e in capul tinerilor daca ajung sa isi ia raspunsurile numai de pe net. In orice caz daca mai da un search si ajunge aici , raspunsul este , legal vorbind, poti face facultatatea daca esti insarcinata, doar esti un om major.
Voi ce parere aveti despre cei care nu stiu sa faca altfel decat accesand Internetul?
alina
Raspunsuri
kariguld spune:
Citat: |
citat din mesajul lui hiddenparkk Buna. Am deschis un subiect nou pe tema tinerilor care nu stiu ce-i cu ei pe lumea asta, o observatie recenta si ingrijoratoare. Uite cum stau lucrurile cu viitorul emerit al Romaniei De curand mi-am instalat pe blog o aplicatie prin care pot sa vad cum ajung la mine cei care imi citesc blogul. Adica daca intra de pe link ul din lista de mess, de pe google, etc... Faza e ca am descoperit niste chestii destul de ciudate despre tinerii nostri. Adica azi a intrat cineva pe blogul meu care a tastat pe google " Pot sa imi continui facultatea daca sunt gravida?" ; pe blogul meu este un articol despre vacuum si electrostimulare care sunt contraindicate daca esti gravida. Google a facut o conexiune de termeni si a trimis persoana resprectiva pe blogul meu.... Dupa asta am stat sa ma gandesc ce e in capul tinerilor daca ajung sa isi ia raspunsurile numai de pe net. In orice caz daca mai da un search si ajunge aici , raspunsul este , legal vorbind, poti face facultatatea daca esti insarcinata, doar esti un om major. Voi ce parere aveti despre cei care nu stiu sa faca altfel decat accesand Internetul? alina |
marius, ce scrie aici?
da ce garantii ai tu, ca numai de pe net isi iau tinerii informatiile necesare?
a, mie imi miroase a reclama...ceva impletit cu sondaj....
cont pay-pal:mihaela77oprea@yahoo.com
Bazar pt Mihaita
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA
Unii oameni au petrecut o viata intreaga si au adunat averi facand lucruri firesti, nefiresc de bine!
Adela99 spune:
no, acum vei vedea ca se ajunge pe blogul tau si de pe desprecopii :)
io i-am pus aceeasi intrebare lu' google. l-am pus sa caute numa' prin bloguri si nu m-o trimis la blogu' tau