Burtici de prunci pretiosi Mar-Apr 2010 (5)
Raspunsuri - Pagina 5
oanaiacovita spune:
Ella, si eu am luat AREFAM-ul compensat. Si am avut noroc ca e 42 de lei cutia.
Cum esti azi? Eu am mancat cam multe de dimineata pana acum si bineinteles ca mi s-a aplecat.
Oana 9+
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!
Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!
kitzy spune:
Tare mult mi-ar placea sa ma alatur si eu la odiseea voastra.
Noi prestam acuma din 2 in 2 zile, sper sa se prinda ceva luna asta si sa fie bine de data asta.
Poze Diana
Povestea nasterii
Raluca, mami de Diana (24.04.2008)
neliaCris spune:
Citat: |
citat din mesajul lui kitzy Tare mult mi-ar placea sa ma alatur si eu la odiseea voastra. Noi prestam acuma din 2 in 2 zile, sper sa se prinda ceva luna asta si sa fie bine de data asta. Poze Diana Povestea nasterii Raluca, mami de Diana (24.04.2008) |
Kitzy ce surpriza sa te vad pe aici,ultima data spuneai ca poate nu o sa te descurci cu doi si uite acuma,vad eu....esti plina de energie,Doamne ajuta sa fie bine de data asta...
...si,ASTEAPTA LA RAND MAMICUTZO....ca mai suntem si noi pe acilea care asteptam,si prestam(glumesc bineinteles)
deChristian Ionut
kitzy spune:
Neli si tu esti pe aici? Am ramas surprinsa sa te vad
Poze Diana
Povestea nasterii
Raluca, mami de Diana (24.04.2008)
neliaCris spune:
Citat: |
citat din mesajul lui kitzy Neli si tu esti pe aici? Am ramas surprinsa sa te vad Poze Diana Povestea nasterii Raluca, mami de Diana (24.04.2008) |
Deocamdat la aspirante...in tabel ..mai asteptam un pic
deChristian Ionut
ioana_p76 spune:
Am fost ieri la echo la 5 sapt + 1 zi si s-a vazut mai intai un saculet si apoi..inca un saculet!! Nu ne venea sa credem. primul saculet l-a si masurat, era corespunzator a 5 sapt+3 zile, iar pe al doilea a zis ca nu are cum sa-l masoare deocamdata, pt ca ori e prea mic, ori e ascuns de primul. mai mergem la un nou echo la 7 sapt, atunci o sa auzim si inimioarele, speram ca tot 2!!
Va pe toate gravidutele iar pe aspirantele la Odiseea noastra le astept cu drag, mult noroc sa aveti!
Ioana 5+ Doamne Ajuta!
animalutele mele iubite Noua generatie de pisicuti
CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
Infertilitatea este o boala
GabyHila spune:
Honey felicitari pt bebe! sa fiti sanatosi!
Ioana_p76 2 saculeti??? Ai facut inseminare? extraordinar! o sa te alaturi mamicilor de le gemeni si tripleti!... mai trag cu ochiul pe acolo din cand in cand cu stomacul strans
va pup si sa aveti un weekend fain!
Nu te duce la somn nervoasa! Stai treaza si cearta-te!
oanaiacovita spune:
Wow Ioana felicitari!
Ce frumos, o sa avem gemanasi la Odisee
Oana 9+
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!
Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!
uta_ciun spune:
felicitari ioana, wow, avem gemanuti
happymum, de ce spui ca nu mai prinzi odiseea asta?
7+
Asa creste bebe
"Making the decision to have a child...is to decide forever to have your heart go walking around outside your body." – Elizabeth Stone
happymum spune:
uta ce faci draguta. nu ai mai scris de multisor.
pai sotul e in focuri cu munca lui si nu ne sincronizam... si eu sunt in perioada fertila. dar in noaptea asta m-am lipit de ceva...
te pup si sarcina usoara in continuare.
_
www.feminitate.org/" target="_blank">De doula: A fi femeie
Ingerasul meu a zburat pe alt cer la 16/17 saptamani
Poze noi cu maruta mea
blog 1------blog 2