Burtici de prunci pretiosi Mar-Apr 2010 (5)
Raspunsuri - Pagina 4
Stefanna spune:
DENISAAAAAAAAAAAA felicitari din toata inima, si sa dea Doamne_doamne ca de data aceasta sa fie bine.
Bun venit la noile burtici.Io apuc sa va citesc, dar nu pot sa scriu.E tare ciudata starea ce o am la aceasta sarcina.SInt deprimata, trista, ff obosita, abia apuc sa fac ceva de mancare pt copila mea cea scumpa.In principiu nu am nici o problema, nici dureri, nici scurgeri, nimic.Sint in schimb f fierbinte( fara febra evident) si io mor de frig... is de rasul curcilor, ce sa mai .
V-am pupit si sint in zona.
CoriMami spune:
Buna dimineata doamnelor,
Nici eu nu mai pot sa gatesc si nici sa calc. Sunt epuizata cand vin de la servici, desi nu fac asa o munca grea. Si cum inca nu am declarat la familie sarcina, fiindca asteptam prima consultatie la doctor sapt viitoare, nu prea pot sa cersesc ajutor pe la socri/ rude.
Colegele la servici ma intreaba daca am slabit, adevarul e ca sunt palida si am cearcane. Dar de slabit...mi-ar fi placut mie, ca sunt cam dolofana, dar e doar o impresie.
Va pup si sa avem o zi buna,
Cori
DN 01.02.1981, UM 12.06.2009
oanaiacovita spune:
Neata burtici!
Bun venit noilor burtici.
Denisa cum esti?, da-ne de stire!
Ella, la mine s-au diminuat greturile. Dar tot nu pot manca cine stie ce. Frunzaresc. Sutienul mai merge pt ca am slabit, ca altfel
Cu sexul bebelui, eu mi-as dori o fetita, dar nu ma supar sa fie baietel. Oricum o sa il iubesc, la cat l-am asteptat.
Happy
O zi frumoasa.
Oana 9+
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!
Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!
honeybaby spune:
Neata !
Am cam lenevit azi, si m-am trezit tarziu.
Multumesc tuturor pt urari . , va pup pe toate.
Happy ce de sa nu faci parte din odiseea asta? Ai timp s-o prinzi. Parca neuronul meu obosit asa calculase..
Oana- sunt bine. Am simtome ca si cum ar veni CM, dar asa a fost si la sarcinile anteriaore.
Azi ma duc la doctor la 7, sa vad ce-mi recomanda.
Stefanna- nu esti singura ciudata. Eu pe caldura asta sunt in pantaloni de trening lungi si tricou peste mijloc, in conditiile in care stau mai toata ziua in curte pe santier. Rar imi este cald si ma schimb in pantaloni scurti, dar cu sosete in picioare.
Denisa, , Doamne ajuta
honeybaby spune:
Am facut o pauza sa dau la catel sa pape.
ellanik- eu cred ca bebe va fi baiat. Asta pt am am prestat in ziua ovulatiei. Oricum nu am preferinte. Imi plac fetitele pt ca se gasesc hainute mai frumoase , dar.... nu-mi plac pasusile barbi si obsesia pt roz. Iar la baietei nu plac hainutele pt ca mai toate sunt pe culori inchise, dar imi plac jucariile gen lego, masinute, robotei.
Ah si ar mai fi un plus pt fetita, pt ca majoritatea seamama cu tati, si eu vreau un bb ca se semene cu tati.
Oana- nu am apucat sa ma duc aseara la farmacie sa cumpar utrogestan. As amana pana diseara cand a duc la doctor sa vad ce-mi recomanda.
Denisa, in curand , Doamne ajuta
2anke spune:
Eu inca nu am spus nimic sotului , astept pana luni dupa ce vin de la Dr sa-i fac o surpriza mareee , daca reusesc pana atunci. Sper sa fie (mai ales ca am prestat cu 2 zile ininte e ovulatie) pentru ca deja avem un baietel de 4 anisori.
Anca 4+
oanaiacovita spune:
Denisa bafta la medic si si insista sa iti dea sustinere.
Pentru fetele noi si nu numai:
Cum sa ai la semnatura
Mergi la Profil Personal, alegi Editeaza profil(introduci parola), mergi in josul paginii la Optiuni Profil + / -, apesi pe +, si la Semnatura treci gravi intre [] si adaugi saptamanile
Oana 9+
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!
Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!
ellanik spune:
Atentie!Cine ia utrogestan trebuie sa stie ca se poate lua compensat.
1.Se ia o scrisoare medicala de la ginecolog(trebuie sa aiba contract cu Casa de Sanatate)
2.Se merge la medicul de familie si se primeste reteta.
Daca medicul ginecolog are cabinet particular e mai greu fiindca acestia nu prea au contract cu Casa de Sanatate.Oricum e bine de stiut!
7+
Eu si bebe il iubim pe tati !