Burtici de prunci pretiosi Mar-Apr 2010 (5)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ate_09 spune:

Citat:
citat din mesajul lui rzl

Salut,

Am fost la medic luni si totul e bine.
Bebe are 7 saptamani,iar ce am simtit cand i-am auzit inimioara este de nedescris ...
Sunt pe no spa (pt ca mai am dureri de burtica) si elevit.
Acum astept cumintica urmatoarea vizita la doctor, pana atunci trebuie sa-mi fac analizele...sper sa fie bine...
Greturile au mai trecut parca...am stare de rau dar nu constanta...La voi cum e?

PS Cine ma ajuta, vreau si eu semnatura ca a voastra cu nr de saptamani!

si vb curand

Ma bucur ca totul e bine!!!!! Eu pe 27 august am programare la medic si atunci o sa-i aud si eu inimioara!!!! Abia astept . Pana atunci trb sa imi fac listuta de analize!!!
Si eu am stari de greata si am observat ca o zi sunt mai puternice apoi a doua zi nici nu le bag in seama. De varsat n-am varsat decat o singura data.
pupici!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mihaelagrosan

Buna mamicutelor!
Si eu sunt deja obosita desi sunt doar la inceput de sarcina. Ieri am simtit si o greata puternica cand a trecut pe strada pe langa mine un domn foooarte mirositor. Era cat pe ce sa vomit. Mai simt si o presiune in burtica si sanii foarte durerosi si s-au marit.

Mihela si Elena Maria (9 aug 2006)

Si daca nu esti gravida si cand treci pe langa un specimen din asta iti vine sa-ti versi stomacul
Si eu am probleme cu sanii...ai mei sunt si destul de mari de la natura....acum sunt umflati si ma doooor....sper sa nu-mi ajunga la buric pana cand oi naste

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui 2anke

Buna,
Ma alatur si eu cu bb2
UM:24.06.09
DPN:01.04.2010
Fetelor e prea devreme sa ma duc luni la control la dr?
Deja mi-am facut programare.

Anca 4+

Bine ai venit!!! Sarcina usoara sa ai!!
Nu cred ca e f devreme...eu am fost la 5 sapt, medicul mi-a confirmat sarcina...mi-a dat lista cu analize si mi-a prescris acid folic si elevit.
Acum urmatorul control va fi peste o luna cand abia astept sa-i aud inimioara si sa-l vad mai binisor ...ca la 5 saptamani nu intelegeam nimic din punctisorul ala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami07 spune:

Buna burtici!
Vreau sa ma alatur si eu grupului!
BB2 va veni pe lume probabil pe 17.03.2010, UM 10.06.2009

Oana, mami de Matei (29.07.2007) si 7+

Oana s 40 cu Matei
http://bd.lilypie.com/larbp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami07 spune:

Scuze, imi uitasem semnatura veche

Oana, mami de Matei (29.07.2007) si 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kossir spune:

Denisa , felicitari, sa dea Doamne Doamne o sarcina usoara, la termen si un bebe sanatos.
Freedelia, cum esti? De ce ai stat in spital? Drum bun si te asteptam acasa .
2anke, mami07, bine ati venit si sa fie totul bine. .
Noi plecam maine undeva la padure pentru weekend, unde sa ne sa ne ascundem putin de canicula si sa stam la gratarele .
Asa ca va doresc un weekend linistit, si sa ne auzim cu bine, cu vesti bune saptamana viitoare.

Carmen mami de Mihai 24.8.99 si 8+ sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra_s spune:

honeybaby felicitariiiiii! eram sigura ca vei aparea pe listuta!
2anke felicitari si tie!
va poop fetelor, ma bucur tare mult pt voi, si sa aveti o sarcina fara probleme - asa ca a mea - adica fara greturi, ca in rest constipatia, balonarea, sani durerosi si somnul cat casa ... astea nici nu le simt, bine ca nu am greturi.

pupici la toate burticile!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rzl spune:

ate_09 unde iti faci analizele..?
eu am fost la medicul de familie si am o parte gratuite, as vrea sa merg la medlife sa le fac dar nu stiu daca le pot face acolo pe toate (si pe cele gratuite)
Ma poate ajuta cineva?

Azi a fost f bine..fara stari de greata..in schimb acum au revenit si e asa de rau ca am doar starea dar nu pot voma..dar nu ma plang starile astea ma asigura ca bebe e bine

Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellanik spune:

Honeybaby felicitaari!O sarcina usoara iti doresc.
Freedelia bine ai revenit.Cum esti acum?
Kossir
Oana
Happymum
Felicitari noilor gravidute!
Eu sunt iar cu greturi desi mananc light si putin.Plus ca sanii...cer sutien nou si mare.In rest suntem bine.Luni mergem iar la poza .Cred ca ar trebui sa imi cumpar un ecograf acasa si imi fac cand vreau eu fara sa mai dau banii la dr.

Va pup pe toate si pe toti bebicii.
P.S. Voi aveti presimtiri in legatura cu sexul bebicilor?

7+
Eu si bebe il iubim pe tati !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happymum spune:

chiar daca nu a fost sa fie si odiseea mea aici, ma bucur tare mult ca o parte din fetele mele dragi au reusit. va pup si va iubesc pe toate.

_

www.feminitate.org/" target="_blank">De doula: A fi femeie
Ingerasul meu a zburat pe alt cer la 16/17 saptamani
Poze noi cu maruta mea
blog 1------blog 2

Mergi la inceput