Burtici de prunci pretiosi Mar-Apr 2010 (5)
Raspunsuri - Pagina 19
neliaCris spune:
[quote]citat din mesajul lui atb
Ramonella,
sa fie bine. Te asteptam cu vesti, dupa ce mai vezi si alti doctori.
Am fost si eu azi la control (la 6s) si nu s-a vazut decat saculetul gestational, embrionul nu se vedea, asa ca m-a rechemat peste 2 saptamani. Desi mie nu mi s-a parut ok ca nu se vede nimic, ea m-a felicitat pentru sarcina. Ceea ce nu mi-a fost in clar este de ce nu mi-a facut fisa/carnetul gravidei din prima, a zis ca il vom face data viitoare, oare sa fie si ea in dubii? desi nu parea...
Uofff, mi-e ciuda ca atunci cand sunt acolo nu stiu ce sa intreb, ascult tot ce mi se spune dar nu prea am intrebari. Dar cand vin acasa incep sa imi vina si intrebarile in cap...
Nelia, felicitari pentru sarcina!!!
Deci, sa-mi schimb oare semnatura? Hmmm...
Inafara de Ramonella ati mai fost careva la control la 6s si sa nu se vada embrionul? Eu la cealalta sarcina am fost la 6s5z si deja i se vedea cum batea inimioara.
Adriana mamy de
Nicholas Cristian 19.07.2008
povestea nasterii
[/quote
aDRIANA,MAI ASTEAPTA 1 saptamana,cu siguranta ai ovulata mai tarziu,care a fost ultimul tau CICLUL?
Eu cred ca nici o sarcina nu este la fel,nu debuteaza la fel...noi iti tinem pumnii stransi
de
Christian Ionut
3+
neliaCris spune:
Ma lasi sa iti spun eu cum am patit sarcina trecuta...Aveam crampe de 3 ori pe zi,probabil din cauza ca nu mancam si stomacul se invartea in gol,apoi am aflat ca in sarcina sunt dese crampeele,sa ai grija ca ar putea fii si contractii...
Acum ca remediu,eu nu l-am utilizat data trecuta :MAGNE B6...se ia si atunci cand esti la ciclu,dar si in greturile din sarcina...poti citi la ce este eficient Magneziu si VIT B6,in sarcina....eu cand am crampe,neaparat bag no-spa si daca nu trece un paracetamol,dar eu am crampe mari cand am,transpir toata si ma doare burta fr rau...
Sper sa treaca..

de
Christian Ionut
3+
aleesicoo spune:
Nelia la 28 de zile iti vine? deci sigur ultima menstruatie a fost pe 28 ?
eu si sotul meu http:alekoo03.hi5.com
ate_09 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui neliaCris Fete,poate cineva sa imi spuna cate sapatamani am eu daca ciclul a fost UM :28 IUNIE? de Christian Ionut 3+ |
pai cred ca in jur de 4 saptamani ar trebui sa ai...de la data UM.
Vezi ca e pe site un calculator care te poate ajuta, unde introduci data UM, durata ciclului menstrual...si iti calculeaza cu aproximatie.
7+
neliaCris spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui ate_09
pai cred ca in jur de 4 saptamani ar trebui sa ai...de la data UM. Vezi ca e pe site un calculator care te poate ajuta, unde introduci data UM, durata ciclului menstrual...si iti calculeaza cu aproximatie. 7+ |
Da am calculat mereu dar trebuie sa cam stii si cand ai ovulat...la cate zile...eu am bagat ca daca am ciclul de 32 de zile am bagat ovulatia la 16 zile
,daca va fii bine,o sa ne sopune ginecologul pe 12 aug...pana atunci sper doar sa nu vina gretuurile...Si fete,poate multe probabil stiti,sexul neprotejat dauneaza in sarcina,eu in sarcina cu Cris din cauza spermei care am auzit ca e acida si sarata,am ineput sa sangerez...dar totusi,de sex sa nu va lasati.....eu aici cu antecedente nu ma bag...stau cumintica
de
Christian Ionut
4+
neliaCris spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui aleesicoo Nelia la 28 de zile iti vine? deci sigur ultima menstruatie a fost pe 28 ? eu si sotul meu http:alekoo03.hi5.com |
de 32

de
Christian Ionut
4+
liliana_28 spune:
Buna dimineata,
Am revenit cu vesti noi. Astazi este a 7-tea zi de intarziere. In prima zi am facut un test Sure Check si iar a aparut a doua liniuta cam "palida". Am sa mai fac astazi unul sau mai bine sa astept pana maine dimineata sa il fac la primul pipi?
Noi am fost la mare, ne-am odihnit, ne-am relaxat, a fost totul super ok.
Felicitari noilor mamici si sanatate multa.
Nunta-graviduta cu Calinut + Poze Calinut la 1 anisor si 4 lunici
www.dropshots.com/liliana_28" target="_blank">Calinut