Burtici de prunci pretiosi Mar-Apr 2010 (5)
Raspunsuri - Pagina 18
RAMONELLA spune:
Va multumesc mult fetelor.Sa dea Dumnezeu sa fie totul bine.Pana la urma noi nu putem face nimic...
Ramonel,mami de
Bea(08.11.2007)
honeybaby spune:
Nelia- 

si multi pupici pt bebe din burtica. 
RAMONELLA - iti tin pumnii sa iasa bine
. La extrauterina nu ar trebui sa ai dureri de burta sau dureri ca cele de ovare ?
Denisa,
4 +
Doamne ajuta sa fie bine de data asta ! 
atb spune:
Ramonella,
sa fie bine. Te asteptam cu vesti, dupa ce mai vezi si alti doctori.
Am fost si eu azi la control (la 6s) si nu s-a vazut decat saculetul gestational, embrionul nu se vedea, asa ca m-a rechemat peste 2 saptamani. Desi mie nu mi s-a parut ok ca nu se vede nimic, ea m-a felicitat pentru sarcina. Ceea ce nu mi-a fost in clar este de ce nu mi-a facut fisa/carnetul gravidei din prima, a zis ca il vom face data viitoare, oare sa fie si ea in dubii? desi nu parea...
Uofff, mi-e ciuda ca atunci cand sunt acolo nu stiu ce sa intreb, ascult tot ce mi se spune dar nu prea am intrebari. Dar cand vin acasa incep sa imi vina si intrebarile in cap...
Nelia, felicitari pentru sarcina!!!
Deci, sa-mi schimb oare semnatura? Hmmm...
Inafara de Ramonella ati mai fost careva la control la 6s si sa nu se vada embrionul? Eu la cealalta sarcina am fost la 6s5z si deja i se vedea cum batea inimioara.
Adriana mamy de
Nicholas Cristian 19.07.2008
povestea nasterii
ioana_p76 spune:
RAMONELLA iti doresc din tot sufletul sa fie bine! Doamne Ajuta! 
ATb mie dr meu mi-a zis, la controlul de 5 s, ca nu ma ia in evidenta pana nu aude activitate cardiaca si m-a chemat din nou la 7 sapt, deci probabil asa e procedura. Nu te ingrijora, te rog! 

la burtici!
Ioana
6+ Doamne Ajuta!

animalutele mele iubite
Noua generatie de pisicuti
CAMPANIA NOASTRA *** Infertilitatea este o boala
andra_s spune:
alesico poate luna viitoare este cu noroc, dar ne promiti ca vii la noi la odidee daca va fi bb?
kossir ma bucucr ca ai avut ocazia sa te relaxezi, si eu abia astept concediul!!!
alina, nelia felicitari!! sarcini la termen si bbi sanatosi!
si ca fac si eu raportul asa cum se cuvine - Maternitatea Giulesti cu Dr Puia.
va poop fetelor 
, o zi fara greturi si scurgeri nedorite!
8+
ate_09 spune:
Ramonella, imi pare tare rau de ce am citit. Dar eu zic sa ai incredere si sa consulti si alt medic. Cu cat stii mai multe pareri e mai bine. Ai sa vezi ca daca doamne doamne vrea, o sa fie si bebe. Doar de el depinde!! Trebuie sa avem incredere ca totul va fi bine!!
Te asteptam cu vesti!!
Alesicoo, nu fi necajita daca n-a fost bebe luna asta...capul sus si pregateste-te pt luna urmatoare. De multe ori bebe vine atunci cand vrea el nu cand hotaram noi.
7+
oanaiacovita spune:
Neata si de la mine!
Eu nu am avut o noapte tocmai usora. Am mancat ceva ce nu mi-a priit si am avut crampe la stomac toata noaptea si cred ca ma paste si o diaree (ma scuzati de termen). Am inceput cu metodele babesti, poate o tin in frau.
Ramonella, te asteptam cu vesti bune!
Adriana depinde ff mult de ecograf si de priceperea medicului. Si poate ai ovulat mai tarziu decat stii. Eu fusesem la 6 sapt si 3 zile in policlinica si doar s-a vazut o umbra de embrion, iar a doua zi am fost la CMU si deja avea activitate cardiaca. La policlinica au o vechitura de ecograf, pe cand aia de la CMU au de ultima generatie. Deci stai linistita, bebe e la locullui.
O zi usoara sa aveti si fara greturi.
Oana
9+
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!

Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!
CoriMami spune:
Neata fetelor,
de cand am aflat ca sunt insarcinata
acum 2 saptamani, ma gandesc numai la asta. Cred ca devin obsedata. Si clar am facut burta. Abonamentul meu la fitness pe care am dat o groaza de bani...sta acolo abandonat,pt ca eu nu ma mai simt in stare sa alerg pe banda sau sa fac alt ceva. Ieri mi-am pus intrebarea cum o sa stau eu numai in casa cu un copilas mic? Stiu ca primele luni sunt f grele, am vazut la cateva prietene. Cred ca trec printr-o prima criza de personalitate, si toate astea fiindca inca nu am ajuns la eco, sa vad si eu un saculet, o inimioara, o atentie![]()
Va pup!
aleesicoo spune:
Neata burtici dragi 
Andra, Ate09
multumesc pentru sprijin. Cu siguranta Andra ca imi voi mai arunca si aici cate un ochi
, iar in ceea ce priveste odisea nu cred ca voi fi aici daca raman in septembrie,(dupa calculele mele cred ca as naste in mai sau la sfarsitul lui aprilie, in fine vedem noi cand vine bebe va tin la curent) in cazul in care nu va deranjeaza voi mai intra si aici uneori . Va doresc din tot sufletul sarcini usoare , bebei frumosi si sanatosi , si fara greturi . Va urmaresc din umbra ![]()
neliaCris spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui honeybaby Nelia- ![]() ![]() si multi pupici pt bebe din burtica. ![]() RAMONELLA - iti tin pumnii sa iasa bine . La extrauterina nu ar trebui sa ai dureri de burta sau dureri ca cele de ovare ?Denisa, 4 +Doamne ajuta sa fie bine de data asta ! ![]() |
Pupici si tie la burtica

Fete,poate cineva sa imi spuna cate sapatamani am eu daca ciclul a fost UM :28 IUNIE?
de
Christian Ionut
3+