Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (189)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ggaby spune:

buna seara fetelor....stiu ca nu mai nimeni pe aici la ora asta...si mai stiu ca nu am intrat de o groaza de timp...am venit sa va cer ajutor David e bine sanatos dar,nu mananca nu stiu cum sa fac nu vrea sa manance legume sau carne sub nici o forma...doar mixat si la cresa au incetat sa le dea mixat pt ca toti copii mananca normal chiar si cei mai mici decat el....sunt disperata...de asta nu dorm la ora asta...azi am zis ca-l las asa daca nu vrea sa pape nu-i propun nimic altceva,pt ca el asteapta paine si branza,dar eu nu i-am dat si l-am culcat la pranz fara sa pape....mi se rupe inima si am lacrimi in ochi.....s-a trezit pe la 15h30 si a mancat fructe si un yaurt dupa care am iesit la plimbare.Am alegart ne-am jucat pe lac sperand ca vom intra si-i va fi foame...i-am propus acelasi lucru de la pranz adica: cartofi la vapor cu somon si rosii totul taiat marunt....dar nimic nici nu a vrut sa se uite la farfurie...ce sa fac fetelor cum sa-l fac sa bage in gura....am incercat tot felul de metode.Mi-am pus in farfuria mea aceeasi mancare ca si a lui,i-am pus pe scaun la masa cu noi in farfurie ca a noastra,i-am pus alimentele separate unele de altele si fel de fel de treburi....nu vrea si gata ,nici macar nu vrea sa guste parca ii dau caca....ceea ce ii place lui este painea,branza si paste...si mai manaca si cate o fructa....eu ma intreb ca disperata,daca mananca paste "pene micute" si le mesteca oare de ce nu vrea sa mestece si legumele cu carnea???maine lucrez toata ziua dar seara dupa ce adoarme david am sa incerc sa intru...poate ma lumineaza si pe mine cineva cu idei mai bune...ma duc sa incerc sa dorm...Doamne ajuta! VA PUP!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Citat:
citat din mesajul lui ggaby

buna seara fetelor....stiu ca nu mai nimeni pe aici la ora asta...si mai stiu ca nu am intrat de o groaza de timp...am venit sa va cer ajutor David e bine sanatos dar,nu mananca nu stiu cum sa fac nu vrea sa manance legume sau carne sub nici o forma...doar mixat si la cresa au incetat sa le dea mixat pt ca toti copii mananca normal chiar si cei mai mici decat el....sunt disperata...de asta nu dorm la ora asta...azi am zis ca-l las asa daca nu vrea sa pape nu-i propun nimic altceva,pt ca el asteapta paine si branza,dar eu nu i-am dat si l-am culcat la pranz fara sa pape....mi se rupe inima si am lacrimi in ochi.....s-a trezit pe la 15h30 si a mancat fructe si un yaurt dupa care am iesit la plimbare.Am alegart ne-am jucat pe lac sperand ca vom intra si-i va fi foame...i-am propus acelasi lucru de la pranz adica: cartofi la vapor cu somon si rosii totul taiat marunt....dar nimic nici nu a vrut sa se uite la farfurie...ce sa fac fetelor cum sa-l fac sa bage in gura....am incercat tot felul de metode.Mi-am pus in farfuria mea aceeasi mancare ca si a lui,i-am pus pe scaun la masa cu noi in farfurie ca a noastra,i-am pus alimentele separate unele de altele si fel de fel de treburi....nu vrea si gata ,nici macar nu vrea sa guste parca ii dau caca....ceea ce ii place lui este painea,branza si paste...si mai manaca si cate o fructa....eu ma intreb ca disperata,daca mananca paste "pene micute" si le mesteca oare de ce nu vrea sa mestece si legumele cu carnea???maine lucrez toata ziua dar seara dupa ce adoarme david am sa incerc sa intru...poate ma lumineaza si pe mine cineva cu idei mai bune...ma duc sa incerc sa dorm...Doamne ajuta! VA PUP!

gaby & david 18.12.2007

Gaby, eu nu l-as forta. Deci mananca paine, paste, branza, iaurt si fructe?
As incerca sa-i ofer pe o farfurie mancare aranjata haios, de ex un omulet cu gura, nas din branza, ochi din masline si sprancene din rosii, ma rog, in diverse combinatii. Azi un omulet, maine un soricel, etc, clar ca la cresa nu o sa-i aranjeze nimeni asa mancarea dar incet-incet poate le accepta. Evident ca poate mesteca si carnea si legumele doar ca nu-i plac si d-aia refuza.
Ou, pate de ficat, mazare mananca? Sunt alimente cu continut mare de proteine care suplinesc bine carnea.

adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)
aventurile unei printese adevarate

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=8&folder=Ratusca din viata mea" target="_blank">Eva e ratusca adr

Inseamna si asta ceva dar nimeni nu intelege ce

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Dany, wow, peste 2000 de voturi? Sigur nu votezi cu proxy, e alta metoda

adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)
aventurile unei printese adevarate

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=8&folder=Ratusca din viata mea" target="_blank">Eva e ratusca adr

Inseamna si asta ceva dar nimeni nu intelege ce

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

neataaaa

ahhhaaa....m-am prins!!!! exista un program de votare???? mah fetelor, ce rele sunteti....ma lasati sa fiu asa ( "batuta-n cap!) ....eu habar nu am avut ca exista asa ceva....

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

happy mom Lavi & ladybird Iasmina Alissa 31.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nov-Dec2007 spune:

Avem capitol nou 190! http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=140382

Mergi la inceput