Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (189)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dany26 spune:

buna mamici

miha poate ai dreptate dar oricum sunt in stransa concurenta cu inca 2 poze deci nu sunt singura care am apelat la aceasta metoda, in fond si aia de pe forumurile sotului sunt un fel de "prieteni";mersi pt urare

bbyasmi mersi; pana la urma tie ti-au trimis tel nu lui anca??tu unde esti acum plecata?!!

ellis mersi pt urare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

SORINA - eu am votat; succes! dar in conditiile in care se strang mii de voturi, crezi ca mai are rost?! am admirat pitica cocheta!

Ellis,mami de ALESSIA MARIA (20.11.2007)

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=ratusca din viata mea&page=6" target="_blank">RATUSCA MEA -el1

ALESSIA IN TARA MINUNILOR
MAMI IN BUCATARIE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Citat:
citat din mesajul lui dany26
miha poate ai dreptate dar oricum sunt in stransa concurenta cu inca 2 poze deci nu sunt singura care am apelat la aceasta metoda, in fond si aia de pe forumurile sotului sunt un fel de "prieteni";mersi pt urare

Pentru mine e egal cu zero la ce metode apelezi.Dar daca o faci,fa-o si mergi inchis. Fara povesti de genul celei expuse,ca doar nu suntem copii.
Eu iti demonstrez oricand vrei ca ma inscriu pe 50 de forumuri si mai dau link la concurs pe alte 10-20 si tot nu adun 1000 si ceva de voturi in cateva zile si nici 200 in cateva minute.
Ancai i s-a reprosat lipsa de fair play,dar ceea ce se intampla acum (nu neaparat numai din partea ta) este o lipsa crasa de fair play.

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=ratusca%20din%20viata%20mea&page=9" target="_blank">Am si eu ratusca mea (mar1 si mar2)
De la lume adunate si-napoi la lume date...

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Citat:
citat din mesajul lui ellis

SORINA - eu am votat; succes! dar in conditiile in care se strang mii de voturi, crezi ca mai are rost?! am admirat pitica cocheta!

Esti sigura ca "a strange" este verbul corect?

Si in conditiile actuale,chiar (mai) consideri ca am fost rautacioasa?

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=ratusca%20din%20viata%20mea&page=9" target="_blank">Am si eu ratusca mea (mar1 si mar2)

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

mammaa lui de concurs ca numai cearta a adus!!!! nah ca am facut si o rima.....

dany, sunt in concediu cateva zile, intr-o statiune. in legatura cu tel. pana la urma am primit si eu si anca. ndin greseala lor anuntase deja ca e castigatoare anca.....apoi si-au dat seama ca au gresit si m-au premiat si pe mine. tel ar trebui sa ajunga miercuri, anca l a ridicat deja. sper sa fie seriosi si sa ajunga si al meu!!!

lamuriti ma si pe mine, ce a putut face dany (si celelalte fete care au voturi exagerat de multe!!) ca eu tot nu pricep....

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

happy mom Lavi & ladybird Iasmina Alissa 31.10.2007

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mariussimiuc

Citat:

mai, referitor lA apelativul 'rautacioasa', tu stii ca a fost o gluma;
eu am sesizat situatia de ieri, dar nu vreau sa comentez acest caz, cum am incercat sa ma abtin si in cazul Ancai;

pot sa sun insa ca eu de mult am renuntat la concursuri de genul voteaza-ma, ultimul a fost cu ratusca, dar asta pt ca apucasem sa ma incriu de vreo 3 luni si nu imi publicasera poza;

spamurile sau softurile astea de votat automat s-au tot folosit in concursurile promovate pe DC sau chiar pe blogurile pe care le urmaresc...vezi concursul LG , spre ex - unde a fost aceeasi situatie...fapt pt care eu am decis sa renunt la astfel de concursuri....daca am chef de concurat, concurez in alt mod;
referitor la lipsa de fair play a Ancai, chiar nu consider ca a fost cazul...puteam sa ne inscriem toate...faptul ca ar fi iesit ea castigatoare cu voturi mai putine decat BB, e alta treaba si nu are legatura cu Anca;
asta gandesc eu, pentru ca eu sunt corecta cu mine si cu ceilalti si cred ca la fel ar trebui sa fie si altii cu mine, asta la modul general, in viata, nu neaparat aici;

si acum o treaba pe care am trait-o ieri, referitor la corectitudine: veneam din parc si un nene de vreo 50 si de ani, a inceput cu 'sa iti traiasca.., da-mi si mie bani de un covrig', i-am zis sa ma lase, a trecut, face cativa pasi si ii cad 50 ron din buzunar...l-am strigat sa-si ia banii de joc , ca are si de covrigi!

cand ne-a adus postarita indemnizatia a vrut(din greseala ei) sa imi dea cu 500 ron(5 mil) mai mult, cand am numarat banii, i-am dat inapoi 500 desi ea nu stia...cel putin 3 persoane dintre ai mei cunoscuti au zis ca nu i-ar mai fi dat...eeeeeeei, asta-s eu;

BB- si daca as stii sa iti explic exact, tot nu as face-o!

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=ratusca din viata mea&page=6" target="_blank">RATUSCA MEA -el1

MAMI IN BUCATARIE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

bine mah...atunci nu-mi explicati si ma lasati sa raman...... "batuta-n cap"!!! zi mi macar pe privat ca tare mi-s curioasa....

astazi a luat sotzul meu licenta!!!!! diseara sarbatorim!!!!

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui mariussimiuc

Citat:

mai, referitor lA apelativul 'rautacioasa', tu stii ca a fost o gluma;
eu am sesizat situatia de ieri, dar nu vreau sa comentez acest caz, cum am incercat sa ma abtin si in cazul Ancai;

pot sa sun insa ca eu de mult am renuntat la concursuri de genul voteaza-ma, ultimul a fost cu ratusca, dar asta pt ca apucasem sa ma incriu de vreo 3 luni si nu imi publicasera poza;

spamurile sau softurile astea de votat automat s-au tot folosit in concursurile promovate pe DC sau chiar pe blogurile pe care le urmaresc...vezi concursul LG , spre ex - unde a fost aceeasi situatie...fapt pt care eu am decis sa renunt la astfel de concursuri....daca am chef de concurat, concurez in alt mod;
referitor la lipsa de fair play a Ancai, chiar nu consider ca a fost cazul...puteam sa ne inscriem toate...faptul ca ar fi iesit ea castigatoare cu voturi mai putine decat BB, e alta treaba si nu are legatura cu Anca;
asta gandesc eu, pentru ca eu sunt corecta cu mine si cu ceilalti si cred ca la fel ar trebui sa fie si altii cu mine, asta la modul general, in viata, nu neaparat aici;

si acum o treaba pe care am trait-o ieri, referitor la corectitudine: veneam din parc si un nene de vreo 50 si de ani, a inceput cu 'sa iti traiasca.., da-mi si mie bani de un covrig', i-am zis sa ma lase, a trecut, face cativa pasi si ii cad 50 ron din buzunar...l-am strigat sa-si ia banii de joc , ca are si de covrigi!

cand ne-a adus postarita indemnizatia a vrut(din greseala ei) sa imi dea cu 500 ron(5 mil) mai mult, cand am numarat banii, i-am dat inapoi 500 desi ea nu stia...cel putin 3 persoane dintre ai mei cunoscuti au zis ca nu i-ar mai fi dat...eeeeeeei, asta-s eu;

BB- si daca as stii sa iti explic exact, tot nu as face-o!

MAMI IN BUCATARIE

ellis......exact la fel gandesc si eu...si la fel as fi procedat...

Anca,Petro reveniti-va fetelor si come back here!

Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007)

ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!

HAIDETI SA-I AJUTAM! DONATII:
SMS 858 - 2 EURO (ASOCIATIA INIMA COPIILOR)
SMS 877 - 2 EURO (FUNDATIA MEREU APROAPE)

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

bine mah...atunci nu-mi explicati si ma lasati sa raman...... "batuta-n cap"!!! zi mi macar pe privat ca tare mi-s curioasa....

astazi a luat sotzul meu licenta!!!!! diseara sarbatorim!!!!

_

FELICITARI!

al meu a luat-o sapt trecuta!
cred ca am uitat sa sarbatorim!

MAMI IN BUCATARIE

Mergi la inceput

io strang ultimele bagaje si va las...nu stiu cand mai intru; va pup!

MAMI IN BUCATARIE

Mergi la inceput