Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (189)
Raspunsuri - Pagina 11
eladea2005 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui dany26 fetelor va multumesc tare mult pt voturi ![]() chiar nu ma asteptam mai ales din cauza discutiei de aceea nici nu am pus linkul cu poza....dar il pun acum pt cine ne-a cautat! mie mi-ar prinde bine un tel pt ca andrei a rupt clapa celui care il am si arata tare caraghiosva rugam sa ne votati si pe noi http://www.arbointeractive.ro/concurs-nokia/take-vote.php?pic=28 MULTUMIM MULT! www.flickr.com/photos/23764698@N06/" target="_blank">POZE COMOARA NOASTRA ANDREI!!! NE LUMINEZI SUFLETUL SI NE INDULCESTI VIATA !14 Noiembrie 2007 |
VOTAT!!!

Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007)
ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
HAIDETI SA-I AJUTAM! DONATII:
SMS 858 - 2 EURO (ASOCIATIA INIMA COPIILOR)
SMS 877 - 2 EURO (FUNDATIA MEREU APROAPE)
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
eladea2005 spune:
| citat din mesajul lui ellis ANDREEA - nu vreau , mai, fata de la pagina 5, ca-s asa urate fetele alea!! Ellis,mami de ALESSIA MARIA (20.11.2007)www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=ratusca din viata mea&page=6" target="_blank">RATUSCA MEA -el1 ALESSIA IN TARA MINUNILOR MAMI IN BUCATARIE |
esti tare, mami....
nu ma refeream la uratenie/frumusete...da stiu ca tot tii regim, asa ca...nu cred ca nu reusesti
ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
eladea2005 spune:
mai, lipsesc si io putin de pe forum si cand citesc p'aci, ce vad...polemici pe tema unui concurs???
haideti fetelor, fiti serioase...doar nu va suparati pt atat lucru...
PS: azi am achitat avansul pt concediu....
oficial mergem in Turcia...practic, mai avem pana acolo...
ERIC IN 2009...
ERIC
ellis spune:
suparacioase mai sunteti!
bine ai venit MIHA! te votasem deja! cum a fost in concediu?
vroiam sa va pun poza ca m-am tuns, vopsit, dar pt ca sunteti suparacioase, nu mai pun nimic, NA!![]()
Ellis,mami de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=ratusca din viata mea&page=6" target="_blank">RATUSCA MEA -el1
ALESSIA IN TARA MINUNILOR
MAMI IN BUCATARIE
ellis spune:
ok, hai ca pun o poza, poate nu mai sunteti triste!
aici
Ellis,mami de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=ratusca din viata mea&page=6" target="_blank">RATUSCA MEA -el1
ALESSIA IN TARA MINUNILOR
MAMI IN BUCATARIE
bb_yasmi spune:
| citat din mesajul lui ellis ok, hai ca pun o poza, poate nu mai sunteti triste! ![]() aici Ellis,mami de ALESSIA MARIA (20.11.2007)www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=ratusca din viata mea&page=6" target="_blank">RATUSCA MEA -el1 ALESSIA IN TARA MINUNILOR MAMI IN BUCATARIE |
pupam mamica, cocheta si alesutza zambareata!!!
_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
happy mom Lavi &
ladybird Iasmina Alissa 31.10.2007
bb_yasmi spune:
am si eu o intrebare: cat timp se fierbe porumbul?? aproximativ, ca stiu ca depinde de cat e de tanar, batran.... sau cum stiu ca e fiert?? tot scot si gust?
_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
happy mom Lavi &
Genutu spune:
Dany26 - bine ca ai pus link si am votat, in sfarsit.
Ellis - imi place tare mult cum te-ai aranjat
.
Mariussimiuc - distractie placuta in continuare, imi place tare mult poza cu care concurezi pt. telefon.
Lavi - eu stiu ca tb. sa fierbi porumbul vreo 2 ore la foc mic. Uneori l-am fiert doar o ora in oala minune.
bb_yasmi spune:
genutu mersi....upsss fug sa dau focul mai mic ca l-am dat aproape la maxim....

_
happy mom Lavi &
Genutu spune:
Eladea - prin ce firma mergeti in concediu? Ma intereseaza si pe mine niste firme serioase, nu vreau sa ma trezesc cu tot felul de surprize neplacute.

COMOARA NOASTRA ANDREI!!!
NE LUMINEZI SUFLETUL SI NE INDULCESTI VIATA !